MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2015 » Квітень » 03
В мене зараз 23:38, за вікном такий дощ,гримить, блискає..аж страшно. А я пишу про день,коли я прилетіла до Вашингтону)Як це все-таки приємно згадувати ті моменти. Я була така excited)) 
Летіла я в неділю, мені пощастило,бо попала в один літак з ще однією флексеркою з Киргистана. Ми швидко познайомились,коли побачили один одного в флексівських футболках)То була перша радість, бо вже було не так страшно самій і вже можна було з кимось поговорити на російській, було не так нудно,як би було мені одній. Так от в літаку я читала статтю на 6 сторінок про кризу в Мікронезії. Таке завдання нам дали-прочитати і проаналізувати ту проблему до того, як приїдемо на програму. Так от стаття загалом була про кризове становище морських запасів в тій країні і про те, як Японія той стан ще більше загострювала нелегальним способом виловлювання риби. Після статті було пару запитань: як би ви вирішили цю кризу, яким чином можна припинити нелегальне виловлювання риби, як налагодити дипломатичні зв'язки з Японією, як збільшити запас риби в океані і покращити стан ресурсів і т.д. 
Пізніше я розкажу для чого нам це все було взагалі потрібно( ми продовжили працювати над тим у вівторок і це була реально найкраща лекція в моєму житті!!! Ну, точніше не лекція, а....крч пізніше дізнаєтесь)
Після польоту приземлились ми в Вашингтоні і почали шукати багаж свій і тут з усіх усюд в аеропорті появляються люди в синіх футболках...по трошки, по трошки і так ми вже познайомились з дівчатами з Росії; а потім вже і знайшли багаж, і представників Американських Рад( в червоних футболкааааах, аааа я теж таку хочу...це як пояси в карате, тільки у нас спочатку синя, потім червона, потім чорна футболки)
Тоді ми всі чекали на автобус, а після того нас нарешті відправили в готель. Там уже чекало ще більше флексерів,які приїхали раніше. Розсилили нас цього року по країнах,щоб не було ніяких сварок між нами( ну, ви зрозуміли).
Це мене втішило,бо хоча я і російських флексерів люблю і всіх інших національностей теж,але з українськими все одно було краще. Ми зразу повішали три прапори, замість кожної картини, ахаха))
Потім в цей ж день у нас уже був спільний обід, потім нас розділили по класах і в нас там були лекції про лідерство)) 
Отак, в годині 10 нас розігнали по кімнатах. Ми то думали,що так, як і всюди вдасться уникнути офіційного відбою і розгулювати повсюди, але не тут то було) Охоронниця була дуже кмітлива,ахаха...вона нічого не казала,якщо ми там у себе в кімнатах не спали,шуміли і т.д, але вийти нам на коридор чи прокрастись у чужу кімнату було неможливо.
 
Переглядів: 1184 | Додав: Olenka | Дата: 03.04.2015 | Коментарі (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом