MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Грудень » 08
З подружками постійно відбуваються веселі історії, які потім багато разів переказуються новим приятелям і знайомим.

З подружками постійно відбуваються веселі історії, які потім багато разів переказуються новим приятелям і знайомим.

Ми теж вирішили поділитися однією з найвеселіших історій, яка з нами трапилась. Усе колись трапляється вперше. Особливо, коли ви стаєте з кожним днем трохи доросліше.

Нам було близько 14 років, коли нас вперше відпустили на дачу самих. Страшно горді собою, ми півдня тряслися в задушливій електричці, і ось, нарешті, ми на дачі. У нашому розпорядженні було два дні до приїзду батьків. І в наших планах, власне, нічого особливого і не було - позагорати, поїсти ягід. Але тяга до пригод дала знати про себе першого ж дня. Усе наше різноманітне дачне господарство було нами практично обгризено.

І ось обжершись усім, що у нас росло, ми валялися на травичці і дивилися на сусідський сад, де ріс виноград. Чорні запилені кетяги винограду так і манили нас до себе. Спокій був втрачений. Нам хотілося спробувати цей виноград так, нібито в житті не їли його ніколи, і це був наш останній шанс. Тому ми вирішили розробити підступний план. Дочекавшись темноти, треба було пробратися до сусіднього саду та зірвати всього одну гілочку винограду. Чому до нас в голову не прийшла думка просто попросити цю гілочку у самої сусідки - тітки Маші або її чоловіка дядька Сергія, до цих пір не знаємо. Коли стемніло, ми вбравшись у все найтемніше, що у нас було, щоб «злитися з мороком ночі», вийшли на крильце. Оскільки власних темних речей у нас не виявилось, на одне вбрання пішла спідниця, згорнута зі старої хустки бабусі, футболка Тусиного брата - не дрібного, треба сказати, хлопця, і панама з написом «Геленджик». Друге вбрання складалось з чорного робочого халата, окулярів зварювача і велосипедних лосин. На вигляд ми змахували не то на бомжів, не то на погорільців. Але посміявшись, вирішили, що так навіть краще - ніхто і не дізнається.Відчуваючи себе секретними агентами, ми підійнялися на дах сарая, з якого, розбігшись, можна було перестрибнути на сусідський сарай і звідти вже дотягнутися до винограду.

Першою стрибала Туся і тут-то розпочалося найцікавіше. Поли чорного робочого халата, що розвивались за Тусею, зачепилися за огорожу з сітки між дачами. І Туся повисла на сітці, ганебно розгойдуючись, не в змозі ні відчепитися, ні дотягнутися. Я ж замість того, щоб намагатися врятувати подругу, валялася на даху сарая в істеричному реготі. Під Тусею метушився сусідський Барбос, дивуючись, навіщо диверсанти-водолази вночі вирішили пробратися на його територію. На шум і гамір, звичайно, прийшли сусіди. Спершу вони порядком перелякалися. Ми на швидку руку склали історію, що грали в шпигунів і хотіли перевірити, що дотягнемося до кетяга винограду самостійно. Але, звичайно, почервоніли. Тепер істеричним реготом заходилася тітка Маша. Насміявшись, вона сказала чоловікові: «А я говорила, що не треба розвішувати пластмасовий виноград на гілках - до добра не доведе...». Виявляється, дядько Сергій втомився чекати урожаю від завезеної з теплих країн лози та вирішив на заздрість сусідам зобразити урожай з муляжів, на який ми і купилися.

А які з вами і вашими подружками траплялись смішні історії? Розповідайте!

Переглядів: 824 | Додав: Olenka | Дата: 08.12.2016 | Коментарі (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом