MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Інтим » Порно історія
Порно історія
girlorgДата: Понеділок, 12.08.2013, 19:13 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Мы с Геной учимся на третьем курсе. В нашей группе много тёлок и многих мы трахали не единожды. Но есть у нас одна девчонка, которая, казалось, кроме учёбы ничего больше не знает и не хочет. Зовут её Наташа. Она светлокожая, но жгучая брюнетка. У неё не очень идеальная фигура, но зато большая грудь и задница.
Многие считали, что она ещё целка, но однажды мы поняли, что это совсем не так. Мы с Геной не единожды к ней подкатывали с предложением «мужской помощи», но она всегда нас отшивала. Но однажды мы её все же уломали, после чего она сама стала приходить к нам, снимала с себя верхнюю одежду и оставалась в чём мать родила. Тогда мы ебали её на всю катушку, пока она не начинала просить о пощаде.
Но всё же я хочу рассказать, как мы впервые развели её на секс. Был студенческий праздник – экватор. Мы всей группой бухали в одном из местных ресторанов. Время от времени мы уводили наших одногруппниц в туалет и беззаботно их там трахали. Всё было как всегда. Вечеринка плавно переходила в оргию. Несколько человек уже открыто трахались, не обращая внимания на остальных.
В этот момент мы заметили Наташу. Она была уже достаточно пьяна, и мы поняли, что легко её возьмём. Я подошел к ней и под каким-то предлогом предложил ей уехать с нами на пляж, мол, ночь, луна – романтика! Пьяная Наташа легко согласилась. Вряд ли она не догадывалась, зачем мы туда её зовём. Все студенты знали, что происходит на пляже после захода солнца. Но, судя по тому, как она смотрела на совокупляющихся рядом с ней её одногруппников и одногруппниц, она тоже этого хотела.
Пока мы ехали на пляж (Гена был за рулём, так как его машина), я с Наташей распил одну из нескольких бутылок красного креплёного вина, которое мы взяли с собой, и моя рука уже свободно гуляла между ног Наташи, не вызывая у неё никакого сопротивления. Я немного удивился, что она без трусиков, так как на ней была лишь джинсовая мини юбка и легкий свитер, через который продувались соски, что означало, что она ещё и без лифчика. Ещё меня удивила её чисто выбритая промежность, очень гладкая и очень влажная. Неплохо, как для мнимой целки! Видимо, она рассчитывала на такой поворот событий и её надежды оправдались. Короче, пока мы ехали, я успел склонить Наташу к минету, но не дал ей дососать, задрал ей юбку и насадил её на свой возбуждённый член.
Оказалось, она не была никакой целкой, а была очень горячей и безумно страстной самкой. Пока мы доехали, Наташа кончила два раза, и лишь когда я выстрелил мощным напором своей горячей спермы глубоко в её тело, она прошептала, чтобы я не боялся, так как она выпила несколько противозачаточных таблеток, так, на всякий случай.
Приехав, мы вышли на пляж, положили на песок несколько одеял, которые всегда лежат у нас в багажнике, и принялись за дело. Мой член ещё не встал, но Гена видел, как мы трахались в машине и, видимо, очень возбудился, так как одним махом выпил пол бутылки вина и как зверь набросился на Наташу. Он подмял её под себя и стал несколько грубо, её трахать. Наташа же в свою
 
girlorgДата: Середа, 02.10.2013, 00:30 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Чому ти львів'янин?
Тому що:
- ти знаєш що таке "мешти",
"філіжанка", "коліжанка",
"шпондер" "кубіта" тощо;
- в тебе є тільки один "універ"; - "український рамадан" - для тебе
починається від Романа і триває до
Йордана;
- ти знаєш що таке "Високий Замок"
і скільки туди пертись;
- тобі відома така вулиця як Кульпарківська, і розумієш, що це
не тільки вулиця;
- тому, що Сихів-це далеко,
"Південний" - це ринок, а
"Левандівка" - то район;
- тебе неможливо здивувати погодою і ти завжди морально
готовий до того, що через півгодини
може піти дощ, потім сніг, а за ним
ураган;
- в компанії після енної чарки ти без
проблем можеш заспівати "А вона" і "там під Львіським замком", навіть
якщо в тебе нема ні голосу, ні слуху;
- ти знаєш, що "криївка" уже не
"фонтан", але милостиво
обговорюєш з друзями з інших міст
чутки та легенди про це місце; - не залежно від віку та відношення
до релігії ти знаєш тисячу і один
спосіб привітатись та правильно
відповісти на привітання, включно з
"слава Україні", "дай Боже" та
"Христос Воскрес"; - ти принципово проклинаєш "нову
транспортну систему" і по
можливості їздиш трамваями;
- ти толерантно ставишся до
представників інших націй, проте
знаєш як мінімум п'ять анекдотів про москалів.
Ти любиш свою Україну і Львів
понад усе.
 
girlorgДата: Субота, 29.11.2014, 11:32 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
ми з хлопцем сьогодні бавились, що я вся така невинна.. коли він вставив мені в попу, а я "втікала" ;) він сказав "тихо.. я вже там.. я тебе тепер не відпущу поки не виїбу твою попку". я від цих слів потекла як остання шлюшка.. а коли він побачив як мені подобається то бив мене по личку.. було чудово
 
girlorgДата: Неділя, 28.12.2014, 20:37 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Мій брат регулярно трахає нашу сусідку, йому 19, їй 28 років. Вона одружена, боюсь що колись її чоловік застане їх і переломає брату кості. Але він мене не слухає і щоразу як сусіда немає в дома, біжить до неї. От йобар малолітній...............
 
girlorgДата: Вівторок, 30.12.2014, 19:45 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
одного разу прийшла в кімнату до малознайомого хлопця, він був дуже сексуальний, і дуже настирний, відразу почав натякати на секс, а в мене жосткий недотрах.
Він включив порно, що завести мене, і не знаю чому, але я не хотіла йти
почав до мене приставати, я відпирася як могла, але він настільки добре все робив, що я вирішила дати волю своїм почуття. Він довів мене до оргазму один язиком, а потім ми займалися сексом на підвіконнику, столі, кріслі, стоячи, на підлозі.
такого секс-драйву ніколи не було в моєму житті, після трьох годинного траху ми вділися, подякували один одному за прекрасно проведений вечір, пожали руки і я пішла з усмішкою на обличчі)
після цього випадку ми робимо вигляд, що незнайомі і не вітаємось ;)
і хочу сказати, що секс з незнайомцем це круто;)
 
girlorgДата: Понеділок, 12.01.2015, 20:26 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 1717
Така історія пішла в клуб з подругами випили собі і там вже пішла розслабуха відривались на повно...але наслідки з цього були такі,підійшов до мене хлопець і запропонував пригостити коктелем,я не відмовила,випили ми собі добряче,пішла в туалет попудрити носик вийшла з нього,а тут він і каже"що на цьому вечір закінчений"ну тіпа та,і почав приставати я його відштовхнула,але він на це увагу незвернув,почав цілувати і запропонував поїхати до нього,я вагалася,а потім подумала,а що таке буває раз у житті можна попробувати секс по дружі,ну і приїхали квартира в нього нічо собі,а там вже пішло,але я німогла подумати що він такий класний у ліжу,а тіло таке сексуальне,секс був просто чудовий перший раз отримала оргазм його дотики просто зводили мене з розуму,немогла і подумати що незнайомий мені хлопець може бути зімною під-час сексу такаким ніжним,і одночас жорстоким,ну секс був просто офігеним непередати словами,прокинувшись від бурної ночі,він ще спав,але мій палкий поцілунок розбудив його,потім ми пішли прийняли разом душ,і це було просто божествено)))зараз я нешкодую,що переспала з незнаймим хлопце так вийшло що він мені дуже сподобався,і я йому теж зараз ми зустрічаємось і у нас все добре)виду до того що в житті потрібно попробувати все,молодість невічна!!!
 
OlenkaДата: Субота, 24.01.2015, 01:03 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Сталась у мене два дні назад така історія, після якої у мене виникло одне питання.
В понеділок ми з подружками трішки вжили алкоголю і почався наш перший досвіт лесбійського сексу. Ми цього не соромимось, бо уже давно хотіли спробувати і тут все вийшло.
Потім у наші двері постукали. Це був наш друг, і ми згадали,що запросили його на фільм (Раніше ми також збирались на фільм.але без сексу і такого всього).Тут йому відкривають двері три голі дівчини ( при чому ми всі троє не страшні,а навіть дуже нічого, і з усим, що потрібно для нормального сексу). А у нього НУЛЬ РЕАКЦІЇ! Ну ми залишили його і пішли продовжити в вану. Потім ми "созрелі" і позвали його. почали ублажати його, як Бога сексу. Всі по черзі робили йому мінети,цілували, дозволяли йому все і хотіли від нього всього, бо ми були збуджені і хотіли сексу! АЛЕ ПІД ЧАС ВСІХ ЛАСК І МІНЕТІВ У НЬОГО НЕ ВСТАВАВ ХУЙ,А ВІН ЩЕ СИДІВ З ТАКИМ ЛИЦЕМ,МОВ МИ ТУТ БРЕВНА ЯКІСЬ,А ВІН БОГ!
Допустим. він нас трьох їбати не хотів,але навіть по одному він не зміг засунути свою висячу хуйню,хоть в когось з нас.
І ТЕПЕР ПОСТАЛО ПИТАННЯ: ВІН ІМПОТЕНТ ЧИ ГЕЙ? ЧИ НИНІ ТРИ ГАРНІ ДВІЧИНИ НЕ ПОВИННІ ЗБУДЖУВАТИ МОЛОДОГО ХЛОПЦЯ?
P.S.Ми просто розважитись хотіли,а не шльондри якісь.
Ми з дівчатами задовольнили одну одну, через таких як цей хлопчик і стають лесбами. сумно!
 
OlenkaДата: Четвер, 29.01.2015, 14:13 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285




Підслухано НУ"ЛП" | Пошле

Yesterday at 7:40 pm

Читаю вашу групу ледь не від дня її заснування. Останнім часом історій дуже мало, цікавинок ще менше, одним словом, маразм повний( Вирішив розбавити записи еротичною історією... Вірити чи ні в неї - це вже ваше право, але надіюся, що ви отримаєте задоволення від читання.І так... Я сплю з молодшою сестрою своєї дружини вже понад десять років. З того часу, як вона вперше приїхала з села до нас погостювати. Тоді дівчина не на жарт захопилася мною й частенько робили мені неоднозначні натяки. Оля, а мова йде саме про неї, була миловидною довговолосою блондинкою,що носила запаморочливо короткі спідниці і туфлі на високих каблуках і я не раз дивлячись на неї насилу стримував себе від бажання притиснутися низом живота до її пухкенького задку. Але до цих пір я гнав від себе ці спокусливі думки, оскільки вважав за краще триматися подалі від непередбачуваних малоліток.Не знаю, що найшло на мене на цей раз, мабуть, рівень адреналіну в крові був настільки високий, що розум мене покинув — я, немов лунатик підійшов до напіввідкритих дверей дівочої спальні. Заглянув всередину...Пізніше, згадуючи це безумство, я не раз дякував долі за те, що підштовхнула мене до цього необдуманого кроку.Моя юна родичка під порно займалася тим мастурбацією.Мені завжди подобалося спостерігати тих, як мастурбують жінки. Коли моя дружина Наталя опускає свою долоньку вниз живота, я люблю влаштуватися у неї між ніг і споглядати, як її пальчики проникають всередину, як розкриваються і зволожуються її статеві губи і від наполегливих і нервових пестощів набухає червона горошина клітора.Зазвичай я не втручаюся в цей процес, а онанірую разом з нею, прагнучи не вилити сім'я перш, ніж вона попросить мене увійти до неї. Але іноді, не витримуючи, лягаю на неї лицем до її ніг мій член знаходить її відкритий стогнучий рот, і пірнає всередину, а я вп"явшись губами в її розчервонілу піхву старанно облизую її. Через хвилину-другу дружина рясно стікає соком і вже не помічає, як моє молочко, що застоялося в насінних протоках, бризкає їй на піднебіння стрімко заповнюючи рот. Лише потім, заспокоївшись, Наталя, витираючи скинутими на підлогу трусиками губи і підборіддя, із здивуванням і німим докором помічає, що я знову напоїв її своєю спермою, використавши її беззахисність.Проте я відволікся. Дівчина, повністю гола, лежала на підлозі і, широко розкинувши ноги, ритмічно вводила в себе блискучий вологою штучний член. Вона лежала на спині, головою до дверей і тому не могла мене бачити..Здригаючись від похітливих спазмів Оля відкинула голову назад і побачила мене. В ту ж секунду вона різко перекинулася на живіт і приголомшено втупилася на мене.Я не знайшов нічого кращого, як сказати: «Не бійся крихітко, все буде добре».З цими словами, продовжуючи діяти як уві сні,я поволі підійшов до неї, опустився на коліна і підніс свій член до її обличчя.я почув від неї тихе: «А я і не боюся». Після чого, підтягши коліна, вона, вчепилася губами мою мошонку, провела язичком по підставі члена і, діставшись до головки, поволі впустила її в рот.Оля смоктала дуже ніжно, немов в роті у неї була кришталева палиця, а не чоловічий член, очі її при цьому залишалися відкриті і вона дивилася на мене як на божество, що зійшло з небес. Права рука дівчини знайшла фалоімітатор, який випав з неї і повернула його на місце; її задок заходив вверх-вниз.Очі закрилися; губи щільніше обхватили мій набряклий стовбур і доходили вже до його середини; рухи все частішали; я боровся з бажанням схопити її за волосся і ривком проникнути глибше, так, щоб мої яйця торкнулися її підборіддя; нагнувшись, я захопив в долоню її маленькі гострі груди і стиснув їх, прагнучи не заподіяти болі...Оля застогнала, з кожним новим рухом голови вона заковтувала моє «любовне знаряддя» все глибше, а її губи стискалися всі твердіше.Нарешті, дівоча рука із затиснутим в ній фалосом заходила з скаженою швидкістю у неї між ніг,ноги стиснулися; її вільна долоня вп"ялася в моє стегно; моя долоня рефлекторно з силою стиснула м'ячик її грудей, очевидно зробивши їй боляче; я дочекався, нарешті. Удару моїх яєць об її підборіддя — і в ту ж секунду кінчив, не виймаючи члена у неї з рота.Яким це був оргазм! Я виливався в неї довго і бурхливо, гарчавши і продовжуючи з силою стискати її груди. І кінчивши, я не зупинився, а продовжував проштовхувати свій хтивий «болт» в її ніжний рожевий рот, поки він не став м'якнути... Продовження буде іншим разом) Бо я вже трошки задовбався писати=)
 
OlenkaДата: Середа, 04.02.2015, 15:16 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Ця пригода відбулася зі мною в 9 класі, перед довгоочікуваними канікулами. Все пішло не так вже з самого ранку: я проснувся на 30хв пізніше ніж повинен , спішучи, одів свої труси не тією стороною, проте вирішив над цим не заморочуватися, оскільки часу було обмаль. Через це, ходити в них було не дуже зручно і я часто їх поправляв по дорозі до школи, що мене дуже взбісило. В школу я прийшов рівно на кінець першого уроку. Зайшовши до класу, я почув нестерпні крики моїх однокласників, від яких страшно почала боліти голова, що активно доповнювало мій жахливий настрій. У мене зразу виникло велике бажання кинути гранату у це стадо, та на жаль у мене її не було. Зразу ж на мене звернула увагу староста класу, яка пообіцяла донести про моє запізнення нашій керівничці. Довго не думавши, я сказав що доносити вона буде свій ротик до моєї ширіньки та зразу ж зайняв свою парту. Вона подивилась на мене великими очима, розчервонілась та обернулась в іншу сторону так нічого і не сказавши. Проспавши другий урок та проснувшись, я почув шо в класі активно обговорювали сьогоднішню гулянку в честь канікул, я зразу піднявся і став брати активну участь у цьому. Маючи у цьому трохи досвіду, я спроектував наш план, у якому значну роль відігрував алкоголь. Там було і вино, і пиво, і навіть водичка, яку навіть я боявся вживати, але вирішив її вписати заради "понтів". Святкувати ми мали у нашого друга на вільній хаті, оскільки його батьки поїхали в село. Я дуже здивувався, дізнавшись, що буде навіть моя любима староста з іменем Оля. Мені подобалось її ім'я, але більше мені подобалось думати про те як я буду її нагинати і карати за всі наші непорозуміння.

Пройшов деякий час і вже настав вечір, було досить темно, але тепло як на весняну погоду. Ось ми і зібрались на хаті і почпли активно вживати спиртне. Я випив пляшку пива та трішки вина і вирішив спостерігати за тим, що роблять інші. Хлопці активно брались за горілку і досить непогано випивали, що мене трішки насмішило, оскільки я вже представляв шо з ними буде потім:) Спостерігаючи за дівчатами, я побачив, що Оля випила 2 великих стакани вина і стакан горілки(!). Вона вже була червона, як помідор і розмовляла на непонятній мові. За півгодини я підійшов до її компанії і підслухав як вона говорила про досить пошлі теми. Я зразу ж приєднався до її компанії і почав з нею спорити, оскільки це мені надавало велике задоволення. Мова пішла про те, що вона може зробити. Вона сказала, що може з радістю взяти в рот, але не за просто так. Я запропонував їй зіграти карти на бажання і вона погодилась. Довго не думавши, вона загадала якесь дитяче бажання, а я ...(самі догадуєтесь). Досить легко програвши мені у карти вона сказала, що просто ще не розігралась, а я відповів, що слово вона дотримати має. Після цього вона сказала, що їй трохи погано і попросила мене вийти з нею на вулицю і подихати повітрям. Ми відійшли трохи від будинку і Оля обняла мене і ми почали цілуватись. Я дозволив собі помацати її за попу та груди та побачив, що вона була не проти:) Я вирішив зняти з неї її футболку, а після цього і ліфчик, спочатку вона трохи встидалась, але потім неочікувано опустилась на коліна і почала стягати з мене штани. В цей момент я навіть не знав що робити: радіти, оскільки моя мрія майже збулась чи плакати, оскільки я представляв цей момент кожний вечір і просто не знав що дальше робити. Після цього я згадав про мої чортові труси, моє тіло охопив холодний піт і я почав думати, що сказати Олі. Я вирішив перевести все в жарт і на перед сказав Олі, що одів труси не тією стороною, щоб ніхто не навів порчу:) Вона ,усміхнувшись, якраз їх знімала і побачила мій 15-ти сантеметровий ствол, який вже був готовий прийняти дозу ще не знаного кайфу. Оля почала обережно сунути його в рот, та я її попередив, щоб вона його оберігала як зіницю ока і не зачіпала його своїми зубами. Вона почала легко його цілувати після чого я вирішив взяти все під свій контроль:) Я взяв її голову своїми руками і почав запихати свого другана їй у рот. Спочатку я легко його тер об її щоки і потім почав пхати у горло. Із звуку я розумів, що їй це не дуже подобається, але моє бажання взяло верх і я не зупиняючись, почав жорстко її наказувати. За 15 хв цього божества я майже закінчував, але вирішив пожаліти свою подружку і вийняв ковбоя із рота. Я спустив весь райський сік їй на груди, якими красувався під час всього процесу. Потім вона вийняла салфетку на повитирала себе а я в цей час вже повністю одівся. Я їй подякував і сказав, що це було класноо на що вона похитала головою і лише промовила "угу". Я вирішив її не " стісняти" і відвів її до будинку, попрощався зі всіма і вирішив йти додому, оскільки моя ейфорія більше нічого мені не позволяла. Після канікул, наші відносини різко помінялися і Оля ще кілька раз "програвала" мені у карти. Проте я ніколи не забуду про перший раз і про ці класні відчуття:)
 
OlenkaДата: Середа, 29.04.2015, 11:59 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
якось на вихідних я встав зранку і так щось сексу захтілося, я сам в кімнаті і давай дрочити, знайшов порнуху і понеслась, діло триває і я щось непочув як двері відчинилися, моя знайома зайшла в кімнату і дивиться як я це роблю, її це завело і я тільки й відчув її дотик, то був найкращий секс в житі
 
knopaДата: Неділя, 31.01.2016, 22:07 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 763
Коли мій хлопець зверху і тільки входить у мене, бачачи що мені трохи боляче від перших проникнень, дуже ніжно цілує мене в ніс або губи. Обожнюю цей момент
 
OlenkaДата: Понеділок, 07.03.2016, 19:55 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 3285
А я сьогодні вперше переспала з дівчиною. І знаєте, я зрозуміла, як круто хлопцям пестити ніжне тіло, входити в неї пальчиками і чути, як вона солодко стогне. Хлопці, ви щасливчики!
 
knopaДата: Четвер, 10.03.2016, 15:14 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 763
Завжди мріяв взяти дівчину, коли вона в короткій спідниці або в короткій сукні. І вот моя мрія здійснилася! Трахати дівчину раком, задерши її плаття і стягнувши з неї трусики, просто чудово! Спасибі, нашим половинкам, які здійснюють наші мрії.
 
OlenkaДата: Понеділок, 31.10.2016, 03:07 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 3285
Коли запихаю шнур від нету в ноут,уявляю як хлопець входить в мене....ааааааа. ааа з розуму зводить, хоча сексу в мене ще не було,але хочеться...тільки мій страх не дозволяє цього зробити..хоча і можливостей багато було..
 
OlenkaДата: Середа, 02.11.2016, 13:40 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 3285
Якось я трохи забагато випив і в мене в той вечір появилась нагода трахнути дівчину. (Ні в неї ні в мене ще ні разу не було сексу). Приходимо ми до неї додому, поцілунки і все інше, ось доходить вже до сексу. Я трохи дирки перепутав і попав їй в жопу, так та курва все обісрала. Ось таке гавно!!!!
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Інтим » Порно історія
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом