MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » Архів матеріалів

Приємні слова фрази для коханої половинки

Що відповісти : Як ти? Як ти там? Як твої справи? Як життя?

Смс повідомлення колишнім. Спілкування після розриву 

Та ну такоє
Нічого, все як завжди
Все добре, наче
Ти все туди ж?
а ти що там?
В мене немає зараз на то часу
Так не бери більше ніж потрібно
Це коли таке буде?
Ну таке
Нічого, все як зазвичай
Аа, зрозуміло
Шо то?
Чому? Щось сталось?
Толку тоді з того?
Як ти?
Та да, є трохи
В мене теж так
В тебе як там?
Зачекай трохи, а там видно буде
Все по Старому, нічого нового
Ну норм наче
Для кожного своє правильно
Ні, перший раз чую.
Це добре, що ти маєш цілі і робиш щось для їх здійснення
Можливо
Я не знаю , як пояснити , те, що я відчуваю
Думками я взагалі десь в іншій реальності
Ніц все по старому
Ну, це правильно
Так, мені теж подобається
Це не варіант для мене
Нехай живе як хоче
Ну , це його діло і його свідомий вибір , як йому так добре, то нехай так і буде
Яснопонятно усьо із тобою)
Є речі, які можна не робити , щоб важко не було.
Так, напевне
Ну хз
Я не знаю, чого я хочу
Розкрию тобі секрет
Тебе найобують
Слова це ніщо
Ага,да
І?
І вартує воно цього всього?
Що зі мною про мене говорити? У мене нічого нового в житті не стається
Ок
Роби як знаєш
Значить на цьому "прекрасному" моменті цю тему закриваємо
Мм,ясно
І що тепер?
І як там? 
Це життя, таке стається
Хз яка 
Отак
Ну норм
Прикольне
Ну раз так кажу, то значить щось знаю.
Ну так, напевне
І як воно, виходит ... Читати далі »

Просмотров: 884 | Добавил: Olenochka | Дата: 17.06.2018 | Комментарии (0)

Сталося – вам вдалося домовитися про зустріч, яка дас поштовх на перший крок, і тепер на тебе чекає побачення! Ти повинен або повинна відчувати радість, але від самої думки про зустріч кидає в жар, думаєш, що не будеш мати про що з ним говорити? Буде жахлива тиша або скажеш що-небудь дурне? Спокійно – звичайно, все не буде так погано.



А точно цього не станеться, якщо ти спочатку прочитаєш цей текст, та дізнаєшся про що насправді говорити на побаченні.

Аби розмова на побаченні пішла гладко

На початку кожен з вас буде на нервах – а точно в ситуації, коли це перше побачення в житті. Не дозволь, щоб стрес тебе зжер живцем – повторюй собі, що це тільки зустріч з кимось, кого любиш і будеш приємно проводити час. Хороші настанови дуже багато значать!

Звісно, є кілька правил, які підвищать шанси на цікаву зустріч. Ось те, про що варто пам'ятати:

Щирість під час розмови на побаченні-це основа

Напевне ти б хотів/ла , щоб інша людина бачила тебе в найкращому світлі. Тому: не бреши і не грай, просто будь собою. Не прикидайся, що у тебе багато грошей, якщо ти їх не маєш. Поводься так, як завжди, просто зберігай оптимістичний настрій і тримай посмішку на обличчі.

Не знаєш, про що говорити на побаченні? Слухай і запитуй!

Якщо будеш дотримуватися цього принципу, шанси на раптову тишу будуть практично нульові. Про що саме йде мова? Пояснює це 15-річна Іванка:

– Дуже хвилювалась перед першим побаченням з Михайлом, найбільш боялася, що запанує така неприємна тиша. Моя подруга порадили мені, щоб я просто розпитувала про деталі, коли він про щось розповідає. І я так ... Читати далі »

Просмотров: 869 | Добавил: Olenochka | Дата: 17.06.2018 | Комментарии (0)

Марта, 16 років: Моя проблема викликає у мене страшні комплекси справа в тому що маю маленькі груди, чесно кажучи, я майже плоска, як дошка. Порівняно з подругами класу, мої груди дійсно маленькі. Місячні вже більше року, з'явилося у мене волосся на лобку, а груди не ростуть і як раніше  малі. Чи є ще шанс, що мої маленькі груди виростуть?



Маленькі груди турбують багатьох жінок, хоча саме підлітки найчастіше мають великі комплекси. Часто, порівнють себе з подругами зі школи, забувають про основну тему – кожна з дівчат дозріває в різний період статевого дозрівання та у фазу інтенсивного росту тіла. У одних це приблизно 12-13 років, у інших навіть 15-16 років. Ситуація аналогічна з появою першої менструації – є дівчатка, які вже мають місячні у віці 11 років, у інших перша менструація з'являється приблизно у 15 років.

Статистично вважається, що фаза активного росту молочної залози найчастіше припадає між 13 і 17 роками життя.

Розмір грудей в значній мірі закладено генетикою – якщо в вашій родині більшість жінок мають маленьку груди, то є дуже висока ймовірність, що ваші груди не будуть такі великі, як би ви цього хотіли. Також будова тіла, за якою стоїть генетика, приймає рішення за розмір грудей. Дівчата високі і стрункі, як правило, будуть мати набагато менші груди, ніж ті що нижчі з трохи заокруглим силуетом.

Чи є у нас можливість впливати на розмір грудей? Відповідь на це питання не однозначне. Молочні залози складаються в основному з жирової тканини, саме тому дівчата які мають швидкий обмін речовин, які мають проблеми з тиреотоксикозом, або ті які сидять на дієтах, мають як правило, маленькі груди, що є результатом недостатнього відкладення жирової тканини. У свою чергу дівчата з трохи уповільненим ... Читати далі »

Просмотров: 864 | Добавил: Olenochka | Дата: 12.06.2018 | Комментарии (0)

Михайло, 16 років: вже кілька місяців я зустрічаюся з моєю теперішньою дівчиною. Не поспішаємо, з інтимними справами, проте, останнім часом ми говорили про це, і ми хочемо спробувати пестити одне одного. Але я соромлюся через свою проблему, про яку не говорив – розмір пеніса, – я думаю, що в мене він замаленький. Довжина статевого члена в стані ерекції трохи більше 12 сантиметрів. Дуже боюся реакції дівчини і того, чи все зі мною нормально.



Довжина статевого члена - це, мабуть, найбільш делікатна тема для підростаючих чоловіків. Багато з них, після перегляду еротичних фільмів, має враження, що їх пеніс занадто малий, а отже після початку статевого життя буде не в змозі задовольнити партнерку. Пора розвіяти цей міф і представити деякі факти.

Середній розмір пеніса

Середня довжина члена під час ерекції у нашій країні це трохи більше 14 сантиметрів. Розмір статевого члена понад 17 сантиметрів, вже рідкість. Слід пам'ятати, що навіть при середній довжині 14 сантиметрів, правильним є також відхилення в результаті плюс/мінус 2 сантиметри. Але це тільки статистика. Буває що чоловіки з меншими членами в змозі на статевий акт який задовільняє обидві сторони.
Візьміть також до уваги, що все тіло підлітка (у тому числі і пеніс), в підлітковому віці знаходиться в стадії інтенсивного росту. Це значить, що довжина Вашого статевого члена має шанси, ще збільшити.

Розмір статевого члена і статевий акт

Чи чоловіки з маленькими членами в змозі дати сексуальне задоволення жінці? Так от, відповідь жінок в більшості випадків одна – довжина статевого члена не впливає на сексуальне задоволення партнерки. Найбільш чутлива частина с ... Читати далі »

Просмотров: 1071 | Добавил: Olenochka | Дата: 11.06.2018 | Комментарии (0)

„Мені потрібна порада. Тиждень тому займалася з хлопцем "ніби секс", тобто такий... секс через білизну. Тепер дуже боюся, що я від цього завагітнію. І так насправді сама вже не знаю, чи з нами все в порядку, бо хіба це не дивно, гратися з такими речами?" Аня, 16 років.



На нашому форумі час від часу з'являються питання, подібні до того, що задала Аня. Варто раз і назавжди прояснити всі сумніви і обговорити про щось встидливе  як "секс через білизну".

"Уявний секс", що це насправді?

Для початку пояснимо, що таке цей різновид сексу, про який ми говоримо "ніби" секс", "секс через одяг" або "секс через білизну". Він полягає в основному в тому, що партнери роблять ті рухи, які ми робимо, займаючись сексом, хоча обидва партнери все ще в одязі. Іншими словами, виглядає це з боку як звичайний секс, але не доходить до введення пеніса в піхву.

Не у всіх секс виключно тільки через білизну. Деякі "люблять" через штани, іншими словами зовсім не всі роздягаються, хоча більшість залишаються тільки в трусиках. Варто також додати, що таку форму сексу вибирають, як правило, саме підлітки. Цей вид ласк, як правило використовують тоді, коли ще пара (або один з пари) не готовий до статевого життя.
Під час такого сексу можуть досягти оргазму, як дівчата, так і  чоловіки – більше того, це трапляється досить часто.


Секс через одяг - поширена форма сексу серед підлітків

Багато підлітків соромляться зізнатися в цій формі любові. З одного боку, звісно це зрозуміло – не треба хвалитися всім, що і як ми робимо, деякі речі можна тримати тільки при собі. Але з ... Читати далі »

Просмотров: 3578 | Добавил: Olenochka | Дата: 10.06.2018 | Комментарии (0)

 Сім‘я 

Мрію про собаку. Мова не йде про звичайну забаганку. Я людина досить сором'язлива, і я відчуваю, що собака буде моїм другом. Я хотіла б також мати мотивацію для частих прогулянок – іноді мені хочеться вийти, але сама по місту... ну, нерозумно якось. Мої батьки не хочуть погодитися, стверджують, що мені набридне. Як їх переконати?" Віра, 13 років.



Ця тема також стосується і тебе? Ти мрієш про собаку, але батьки вперто кажуть: "ні?" Дізнайся, що робити, – у деяких ситуаціях є шанс змінити їх думку!

Коли опція собаки відпадає?
Перш ніж ми перейдемо до способи переконання батьків, зрозуміймо в яких випадках, можливість мати собаку, відпадає на 100%.
Безперечно, тоді коли хто-небудь з вашої родини маю алергію на шерсть домашніх тварин. У такій ситуації єдине, що ви можете зробити, це просто змиритися з тим, що собачка буде – але не раніше, ніж тоді, коли ви будете жити окремо. Здоров'я родини-це найголовніше, а про те, що алергія це не жарти, переконалася Галя:

– Я завжди хотіла мати собаку, але мама казала, що тато має на це алергію. Чесно кажучи, трохи в це не вірила, я думала, що тільки так відмовка. Ми живемо у великому будинку, так що у мене була можливість сховати цуценя. Я взяла одного з оголошення, і заховала його у своїй кімнаті, випускала тільки, коли батьків не було. Спочатку не відбувалося нічого тривожного. Потім тато почав скаржитися на головні болі, теж говорив, що виникають у нього труднощі з вільним диханням. Зрештою, справа вилізла, ... Читати далі »

Просмотров: 843 | Добавил: Olenochka | Дата: 09.06.2018 | Комментарии (0)

Сподіваюся, я все-таки зможу отримати хорошу відповідь.  Дано: Я 15 років, і Дівчина 14 років. Вона хоча і молодша на 2 класи за мене. Тим не менш, "мажорна", має високу самооцінку. Півроку тому я намагався з нею замутити, були разом в таборі, але я показав себе дуже погано, як у таборі, так і в місті - вів себе як "задрот" з великої літери. Зрозуміло, вона мене відшила. Зараз хочу до неї знову підійти, але не знаю як - ми з нею вітаємося, але навіть не спілкуємося. Вона також завжди ходить з подругами. Треба якось підійти, так щоб все-таки отримати горезвісний "другий шанс". Але яким чином вийти на контакт? Думав над цим, придумав багато варіантів, але не підходять, тут треба щось незвичайне. Є думки?



Краплю сарказму:
 

Цитата

Мажорка в 14 років? Щось новеньке. Ти напевно плутаєш поняття. Це просто дівчинка з високо піднятим носом а ніяка не мажорка. Просто приземли її в своїх очах. Знижуй до мінімуму. Дівчата до неї були? Досвід є? Які думки щодо підходу?

 

Перейдемо до порад:

1. Не вітайся з нею хоча б тиждень. Взагалі, проходь повз, не звертаючи ніякої уваги. Почне по-любому це помічати, отже з'явитися інтерес знову до тебе. 
2. Тиждень пройде. Побачиш її, що йде з подружками (мене самого бісить це стадо, яке вони в школі влаштовують), дивишся на неї впевнено, посміхаєшся, підходиш до них, кажеш їй:"Ти мені потрібна, це не на довго".
3. Відводиш її в сторону, кажеш: а) "Ти така сімпатяшка! Як я раніше не помічав тебе! Чудово виглядаєш! НАм потрібно поспілкуватися. Це просто необхідно!" б) "Мда, я тобі не заздрю. Хто ... Читати далі »

Просмотров: 896 | Добавил: Olenochka | Дата: 07.06.2018 | Комментарии (0)

Доброго дня. Мене звати Марія. Вчуся в 11 класі і влітку буду вступати до ВУЗУ.  Наскільки я знаю, в список лікарів входить і гінеколог. Все б і нічого, просто я не незаймана. (Заздалегідь прошу по можливості утриматися від коментарів негативного змісту)
Я прочитала в інтернеті історії дівчат, пов'язані з цією подією. Деякі пишуть, що діагноз "здорова" їм просто так вписав терапевт або сам гінеколог. Комусь задавали питання про місячних і мацали груди/живіт.

Я точно знаю, що ніяких венеричних захворювань у мене немає (партнер був тільки один, і здавав аналіз на СНІД та ВІЛ).

Останній (він же перший) раз на огляді у гінеколога була в 15 років. Яка ймовірність того, що мені так само дуже пощастить, як і тим дівчатам? Живу в Україні, якщо це має значення. Дуже хотілося б дізнатися, як все відбувається, і кому повідомляють (якщо повідомляють) про відсутність цноти.
Сумніваюся, що моя мама скаже: "Ну що зробити... користуйся контрацептивами". Дуже переживаю. Заздалегідь дякую.




Взагалі-то зараз у вузах не обов'язкова медична довідка, адже згідно конституції україни ВСІ громадяни мають рівні права на вступ до вузу. Довідка потрібна лише для заселення в гуртожиток (флюроография, педикульоз і щось ще).

ЦитатаМОЗ визначило перелік лікарів - терапевт, хірург, невропатолог, окуліст, отоларинголог, рентгенолог
А тому варто користуватися тими формами довідки, де зайвих лікарів немаєЦитатаАле якщо в Вашому вузі її потребують (що для мене дивно), то існує спец. форма цієї довідки

Більше інформації на сторінках:


http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0681-12/paran2#n2

Довідка форми 086-о або 086-у

http://znoo.in.ua/dovidka-formi-086-o-abo-086-u/

Якщо, все таки буде потрібно проходити ... Читати далі »

Просмотров: 935 | Добавил: Olenochka | Дата: 05.06.2018 | Комментарии (0)

Тест на вагітність – як його робити і прочитати?

Чи можна завагітніти, навіть якщо ви незаймана?

Я думаю, що вагітна! Що тепер?

Дівчата,порадьте хороші протизаплідні таблетки (назва,ціна)

Як завагітніти і як не завагітніти?

Як переконати дівчину, що вона не вагітна

Як зменшити імовірність вагітності

Коли робити тест на вагітність?

Чи можна завагітніти якщо хлопець кінчив на клітор?

Чи Можна Завагітніти Якщо Він Кінчає Біля Моєї Піхви

Часто читаю, або чую "та залетіла, та вагітна"... 

Через скільки днів після сексу можна дізнатися чи вагітна?

Я можу завагітніти якщо хлопець "витягує", перш ніж кінчити?

Правда чи брехня: Ви можете завагітніти від ковтання сперми

У Мене Був Незахищений Секс...Чи Можу Я Завагітніти?

Чи можна завагітніти після першого сексу?

Він Витягнув, Чи Можу Я Завагітніти?

Чи можна завагітніти після мінету

Перші ознаки вагітності: факти і міфи

... Читати далі »

Просмотров: 748 | Добавил: Olenochka | Дата: 03.06.2018 | Комментарии (0)

Безумовно, спроби підтримувати відносини і працювати, перебуваючи кожному у себе вдома в різних країнах, значно ускладнюють життя. Але іноді періоди загострення пристрастей, коли ви проводите час разом, і періоди спаду, коли ви живете нарізно, допомагають підтримувати вогонь любові навіть більше, ніж щоденна стабільність.

Також, це значною мірою дозволяє вам залишатися індивідуальністю. Мері Вішнескі з міста Ашвілла, штат Північна Кароліна, змушена проводити багато часу далеко від свого коханого з Ірландії. Однак, вона бачить у цій ситуації певні переваги: "Дуже приємно знати, що десь є людина, яка любить тебе, але при цьому не обмежує твою свободу. Я розумію, що не хочу бути ні з ким іншим, і отримую задоволення від того, що відбувається зараз.





Через кожні кілька місяців ми проводимо з моїм коханим разом пару тижнів в якій-небудь країні ". Це, так чи інакше, ламає стереотипи. Думаєте, всі французи чудові коханці? Чи все американки вимагають до себе занадто багато уваги і перебувають в захваті від журналу US Weekly? Завести відносини з іноземцем або іноземкою, це стовідсотковий спосіб дізнатися, які стереотипи є правдою, а які навряд чи відповідають реальності. Вам доводиться спілкуватися більш відкрито, без натяків? У своїй книзі "Глобальна душа" Піко Айер пише , що відкрите і чесне спілкування з японською знайомої дозволило йому більшою мірою звільнитися від підтексту, натяків і таємного сенсу, який часом несуть у собі слова.

"Вона не розуміє моїх каламбурів, двозначних виразів, дотепних вивертів, вона не може обміркувати мої слова, щоб зрозуміти, що вони означають а ... Читати далі »

Просмотров: 789 | Добавил: Olenochka | Дата: 01.06.2018 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 »

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом