MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Одягаємось зі смаком » Гаряча Десятка Цієї Зими
Гаряча Десятка Цієї Зими
OlenkaДата: Понеділок, 31.10.2016, 00:30 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Без чого не можна обійтися цієї зими?

Що треба обов'язково приміряти, спробувати або випробувати до настання весни? Чим розфарбувати короткі дні і довгі зимові вечори? Відповідь на це питання в найрізноманітніших хітах сезону цієї зими, дбайливо відібраних сайтом Кнопа.

Трикотажна водолазка

Самий зручний і затишний предмет одягу - водолазка знову стає модною. У зимові дні яскрава водолазка наблизить відчуття весни. Апельсинова, кольору темно-зеленого скла або морської хвилі - увімкни фантазію, і нехай все навколо стає яскравішим.

Високі гольфи

Смугасті або однотонні, високі гольфи - відмінний компаньйон і до черевиків на товстій підошві, і до ботильйонів на підборах. І обов'язковий атрибут цієї зими.

Коси

Повертаємося в дитинство. Будь-які коси на голові, в будь-якій комбінації - ось що вимагається від зачіски цієї зими. А вже який простір для самовираження - ніяких правил, законів симетрії або приводів щодня виглядати однаково. Заплітай!

Жилетка

Найбільш несподіваний елемент одягу наполегливо проситься до гардеробу. Можна використовувати жилетку від похмурого татового костюма-трійки, зробивши з неї твір мистецтва за допомогою ножиць і яскравих латок. Можна використовувати в'язану жилетку молодшого брата - в ромб або в'язану косичку. А найгламурніші - хутряні жилети.

Вузькі джинси

До нас повертаються вузькі еластичні джинси. У цьому сезоні вони вже стали так схожі на легінси, що отримали нове прізвисько - джеггінси. Але натомість - вони так підкреслюють стрункість твоїх ніжок! Важливо, що з Always ти без проблем зможеш носити їх кожен день!

Настільні ігри

Досить про одяг, пора подумати і про вільний час. Хіт сезону - настільні ігри для веселого вечора з подружками. Бум таких ігор поглинув усіх, незалежно від віку, жителів Європи. А чим ми гірші?

Ідеальна косметичка

Після Нового Року саме час влаштувати ревізію своєї косметички - викинути всю прострочену косметику, поповнити запаси актуальними кольорами зими. Не забути гігієнічну помаду і крем для рук. Ну, і звичайно, декілька прокладок.

Чай за власним рецептом

Зима - відмінний привід для спільного чаювання. Тепер в твоєму кухлі нема місця смутним пакетикам-потопельничкам. Чай - чудовий привід для експерименту і створення свого фірмового рецепту. Зроби запаси апельсинових шкірочок, гілочок м'яти, кориці, вишневого варення - та чого завгодно, хоч трояндових пелюстків - і створи в чайнику свій неповторний ароматний чай, що наближує довгоочікуване літо. Це буде круто!

Ідейна футболка

Як? У тебе ще немає футболки з власним унікальним принтом? Еге, подруга, не відставай від життя. За допомогою спеціальних фломастерів або термопаперу створи свою власну футболку. Напиши на ній те, що тобі здається важливим або смішним, і збирай захоплені погляди!

План дій до весни

Щоб зима пройшла швидше і веселіше, склади план дій до 1 березня. Що ти хочеш встигнути, чого досягти? Став реальні завдання, плануй, як ти будеш рухатися до перемоги. Навчитися ходити на підборах, навчитися танцювати румбу, фотографувати свою посмішку щодня ... Дій, подруга! Ми в тебе віримо!
Прикріплення: 7673177.jpg (25.0 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 13:26 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Зимові тенденції 2016 - 2017: як їх носити?


Хутро 
Основна тенденція минулих двох зим і хіт нинішнього сезону. Носити в залежності від фігури: короткий або стрижене хутро для повненьких, густішим - для струнких. Плюс хутряного одягу, крім стильного вигляду, - комфорт і тепло навіть у найлютіші морози. А ще це дуже жіночно.
Звичайно, хутро - явище суперечливе, але більшість фанаток моди все-таки його люблять. Асортимент тут широкий: є хутро фарбований, стрижений, длінноворсний, щипане ... Одним словом, на будь-який смак! Оригіналка виберуть вінтажний хутро: його можна знайти в бабусиній гардеробі або купити в інтернеті, а потім перешити. А ті, хто піклується про звірятко, завжди можуть звернути увагу на одяг зі штучного хутра.
Мереживо 
Актуально вже не перший сезон. Жіночні мережива носять як вдень, так і ввечері. Головне - використовувати їх в міру, щоб не виглядати ні вульгарно, ні старомодно. Мереживами краще не зловживати ще й тому, що цей матеріал повнить.
Самий писк моди - тонке орнаментальне мереживо Шантильї. Як правило, його виготовляють вручну і застосовують у виробництві нижньої білизни.
Плащ 
Традиційне вбрання героїв коміксів і дитячих казок заполонив всі модні покази. Плащ погано підходить для активного способу життя і в ньому холодно, тому тут не обійтися без іншого тренду - довгих в'язаних нарукавників. Короткий плащ виглядає дуже елегантно, особливо в поєднанні з туфлями-човниками або чоботями. Довгі моделі допоможуть схильним до повноти приховати свої недоліки.
У хрещенські морози плащ краще не надягати: модний одяг не пристосована до низьких температур. Прибережіть новинку на грудень і березень. Вам здається, що в плащі ви схожі на піраміду? Цей ефект легко усунути за допомогою чобіт з високими квадратними підборами.
Мисливські черевики 
Черевики на хутрі в стилі американських звіробою - новинка на міських вулицях. Дизайнери переробили традиційну взуття: вона стала витонченіше, але залишилася такою ж зручною. Тим не менш, щоб боти не виглядали грубувато, їх потрібно поєднувати з жіночною і витонченою одягом.
Безумовно, це головний взуттєвої тренд зими. Культова модель в цьому плані - SportMax від Max Mara. Втім, мисливські черевики можна знайти будь-якого виду та будь-якою ціною. Щоб не скотитися в фольклорний кітч, з спідницею їх краще не одягати. Зате в поєднанні із звуженими донизу брюками черевики додадуть фігурі стрункості і створять цікавий образ
Прикріплення: 6530488.jpg (68.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 07.12.2021, 19:12 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
А що модне цієї зими?
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Одягаємось зі смаком » Гаряча Десятка Цієї Зими
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом