MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » Архів матеріалів

 

Ти боролася за свою свободу з початку свого існування.
Ти сильна,а водночас безахисна дитина,яку треба захищати від злого світу.
У тебе багато всього прикрасного(міста,річки,гори,моря,озери). Кожен твій куточок закохує з першого погляду.
Твої кольори прапору знають у всьому світі.
Слова"Слава Україні "і Героїм Слава" говорять тисячі людей по всьому світу.
Зараз тобі роблять боляче,знищують ракетами міста,вбивають твоїх дітей. Тобі боляче,ми..це знаємо і бачимо. У нашому серці залишаються шрами від кожного зруйнованого будинку,від фотографій звірств рашистів. Ми плачемо разом з тобою.

Ще трошки і ми переможемо. Ми ж сильна нація .
Ти Європа,ти є весь світ.
Я безмежно люблю тебе,я пишаюся,що я Українка..
Цей День Незалежності відчувається,по особливому цінному.Шкода,що ми це зрозуміли таким чином. Я не думала,що настільки можна любити свою країну,що можна плакати просто ,коли побачиш свій прапор чужій країні. Дякую,що плекаєш справжній патріотизм в душі кожного Українця.
Ми повернемо кожен куточок України.

Автор: Марія Кузнєцова

 

 

 

Просмотров: 298 | Добавил: Olenochka | Дата: 24.08.2022 | Комментарии (0)

82 медичних співробітників жінок зараз в полоні в тій самій Оленівці.
Цього не покажуть по телевізору в Zе-марафоні. Не буде флешмоба, бо це не так важливо як врятувати дупу однієї Зе-Лєнкі, якій просто закортіло покрасуватися на обкладинці модного журналу.

82 жінки.
Більшість з них є співробітниками 555-го військового шпиталю Маріуполя - лікарі, медичні сестри.
Вони були захоплені у полон, бо виконували свій обов’язок – рятувати життя, до останнього лишалися з пораненими.
Андрію Кривцову (родичу однієї з полонених) вдалося поспілкуватися з двома жінками, які були у полоні, та їм пощастило – їх обміняли.

Ви працювали у 555 шпиталю м. Маріуполь, розкажіть докладніше що трапилося з 24 лютого по 12 квітня.
До середини березня госпіталь працював в штатному режимі, у різні міські лікарні були відрядженні лікарсько-сестринські бригади для забезпечення швидкого надання повноцінної медичної допомоги, до того ж кількість поранених і травмованих була вже такою великою, що можливості госпіталю цьому не відповідали. Коли на територію шпиталю влучив снаряд ворогів, усіх швидко евакуювали до резервних баз у бункерах на заводі. Так весь особовий склад госпіталю було поділено на дві групи (прим. завод Ілліча та Азовсталь).

Розкажіть про обставини, коли вас захопили до полону.
Це трапилось 12 квітня. Ми підпорядковувались 36-й бригаді (тому що госпіталь не мав жодної зброї на обліку). Ні у кого з персонал ... Читати далі »

Просмотров: 322 | Добавил: Olenochka | Дата: 02.08.2022 | Комментарии (0)

Творцям легендарного “Байрактара”, керівникам компанії Baykar Makina українські дипломати подарували ексклюзивні вишиванки із візерунком у вигляді безпілотника.

Як інформує УМ, про це 21 липня на своїй сторінці у Facebook повідомив посол України в Туреччині Василь Боднар.

«Слово “Байрактар” чув кожен. Багато хто взяв участь у проєкті “Народний Байрактар”. А чи бачив хтось “Байрактар” на вишитій сорочці з загальнонаціональними символами:

калиною, колосками, пташками? Ми наважились і втілили в життя цей сміливий задум разом з дизайнером Мартою Лешак та майстрами “Мотив”», – написав він.

 

 

Як зауважив Василь Боднар, українська традиційна вишивка окрім декоративної, виконує функцію оберега. Своєрідним оберегом для українців у війні проти росії став “Байрактар”, який зберіг безліч життів.

Першими ексклюзивні вишиванки отримали брати-творці легендарних “пташок” – Халук і Сельджук Байрактари. “Мотив” же незабаром розпочне продаж таких сорочок і перерахує 15% від продажів на потреби ЗСУ.

... Читати далі »

Просмотров: 287 | Добавил: Olenochka | Дата: 21.07.2022 | Комментарии (0)

Аксесуари для окулярів з AliExpress

У цьому записі ви знайдете практичні і стильні аксесуари для окулярів з AliExpress.

У сьогоднішньому пості ми підготували огляд практичних і стильних доповнень до окулярів, які стануть в нагоді вам, якщо ви носите окуляри кожен день, але також для сонцезахисних окулярів. Всі продукти з нашого рейтингу мають середній бал вище 4 зірок і безкоштовну доставку.

Просмотров: 1191 | Добавил: Olenochka | Дата: 29.09.2019 | Комментарии (0)

Подивися, як підчепити хлопця на вечірці.

На вечірці легко зустріти когось нового, тому що значна частина людей (якщо не більшість) приходить туди саме для цієї мети. Хоча деякі побоюються, що на вечірці можна розраховувати тільки на швидкоплинні знайомства, але можна пізнати когось на дискотеці і створити з цією людиною серйозні стосунки. У цьому пості ви знайдете кілька порад, щоб підчепити хлопця.



Як спокусити хлопця на вечірці?

1. Одягайся відповідно
Якщо ти хочеш привернути увагу класного хлопця, тобі варто добре одягтися. Однак уникайте відкритих нарядів, тому що можна звабити тих, хто шукає пригоди на одну ніч. Порядні хлопці воліють скромних дівчат, а одягаючись вульгарно складається враження легкої (пам'ятаєте, як Тебе бачать, так Тобі пишуть!).


2. Встанови з ним зоровий контакт
Щоб привернути увагу хлопця, який вам сподобався, ви повинні встановити візуальний контакт з ним. Подивіться на нього протягом декількох секунд і посміхніться. Так даси йому знати, що він тобі цікавий. Також можна підморгнути , щоб він не сумнівався, що ти хочеш пізнати його ближче.

3. Будь сміли ... Читати далі »
Просмотров: 752 | Добавил: Olenochka | Дата: 18.09.2019 | Комментарии (0)

У цьому записі ми Вам підкажемо, як це зробити.



Ми живемо в часи, коли дівчата роблять перший крок так часто, як і хлопці. В цьому немає нічого поганого, якщо ми при цьому не занадто нав'язливі. Варто зробити перший крок, тому що це дає нам шанс знайти справжню любов. У цій статті ми підкажемо, як показати хлопцю, що тобі подобається.

Посміхнися до нього. Щира посмішка-це найочевидніший спосіб показати хлопцю, що тобі подобається. Якщо вам не вистачає сміливості, ви також можете підморгнути йому.

Надсилай йому сигнали. Не тільки за допомогою посмішки можеш показати хлопцю, що тобі подобається. Глибокий погляд в очі, гра з волоссям, ніжні укуси губи - всі ці жести діють

Спробуй наблизитися до нього. Посмішки не завжди достатньо, щоб змусити іншу людину зрозуміти, що ми дійсно відчуваємо до неї. Постарайся налагодити з ним більш тісний контакт, щоб він побачив, яка крута ти людина.


Починай розмову. Це один з найскладніших кроків, але деякі хлопчики дійсно непіддатливими на сигнали, які їм посилаємо. Тоді немає іншого виходу, ніж почати говорити з ним на якусь вільну, цікаву тему.

Постарайся бути поруч. З'являйся в місцях, де він буває, і шукай можливість поговорити з ним. Ви можете брати з собою друга-з нею ви будете почувати себе більш вільно.


Підтримай його. Показуй хлопцю свою підтримку і пропонуй допомогу, коли випаде така можливість, але не дозволяйте себе використовувати. Будь пильна і не женись за ним на кожному кроці.

... Читати далі »

Просмотров: 807 | Добавил: Olenochka | Дата: 26.05.2019 | Комментарии (0)

Цікаво дізнатися, які дівчата на думку хлопців хороші? Відповідь ви знайдете в цьому пості!

Ніхто з нас не ідеальний, тому сліпе слідування за якимось еталоном, і намаганням за всяку ціну бути схожими на нього безглуздо. Те, що подобається одному хлопцю, не обов'язково повинно подобатися іншому. Деякі особливості, подобаються більшості, і саме про них ми хочемо написати в цьому записі.



Який ідеал дівчини, на думку хлопців?

Ідеальна дівчина, яка має успіх у хлопців, має деякі з таких характеристик:

Весела Ніхто не любить ниття дівчат, тому найбільшим успіхом користуються ті, хто позитивно ставиться до світу. Намагайтеся завжди шукати позитив, і люди будуть до Вас самі тягнути.

Почуття гумору Ідеальна дівчина часто сміється, особливо тоді, коли хлопець розповість який-небудь анекдот. Це дійсно діє на них як приманка, а, в першу чергу, підвищує його его.

Чесність У сучасному світі, коли часто навіть власній родині не можна довіряти, чесність і вірність-дуже бажані якості.

Доглянутий зовнішній вигляд Чисте волосся, доглянуті нігті і свіже дихання-це мінімум турботи про себе. Щоб мати успіх у хлопців і, перш за все, відчувати себе привабливо, також обов'язково надягайте випрасуваний, підібраний по фігурі одяг і чисте взуття. Впевненість в собі також додасть вам ніжний макіяж.

Наявність інтересів Хоча красиве личко і струнка фігура може звабити хлопця, це тільки красивий початок на довше зупинити його зможе цікавий внутрішній світ. Якщо ти хочеш зацікавити хлопця собою, у тебе має бути хобі.

При ... Читати далі »

Просмотров: 756 | Добавил: Olenochka | Дата: 24.05.2019 | Комментарии (0)

Твій хлопець злий на Тебе, і ти не знаєш, як це виправити? У цьому пості ми розповімо тобі, що ти можеш зробити.



Хоча, дівчата частіше дратуюся на своїх хлопців, які пізніше повинні благати про прощення, іноді трапляються зворотні ситуації. Більшість дівчат не вміє поводитися в такій ситуації. Коли тексти в стилі "ну вже вистачить на мене ображатися" не допомагають, потрібно більше попрацювати над тим, щоб знову було добре, як раніше.

Що робити, коли хлопець злий на Тебе?
Вибачся перед ним. Ми сподіваємося, що це перше, що прийшло Тобі в голову, тому що це дійсно кращий спосіб, щоб помиритися. За умови, що ти дійсно винна. Ми знаємо, що іноді важко визнати помилку і простягнути руку допомоги, але повір, це того варто. Він, безсумнівно, це оцінить.

Дай йому час. В ідеальному світі наші вибачення вітаються відразу, і хлопчик, як чарівна паличка, забуває про всіх наші помилки. У реальному світі все не так барвисто і може статися так, що хлопець не матиме взагалі ніякого бажання дивитися нас. Потрібно дати йому час охолонути.

Постаратися. Не завжди вибачень достатньо. Іноді потрібно постаратися трохи більше, щоб заслужити прощення. Доведіть хлопцю, що ви шкодуєте про те, що зробили, і дійсно хочете це виправити.

Запитай, що ти можеш зробити, щоб він тебе пробачив. Іноді дійсно важко. Якщо вибачення і старання не приносять намічених результатів, можливо, варто запитати у хлопця, що ти повинна зробити, щоб він перестав злитися на тебе.

Обіцяй, що це більше не повториться. Це так само очевидно, як вибачення, але на самих обіцянках ... Читати далі »

Просмотров: 828 | Добавил: Olenochka | Дата: 22.04.2019 | Комментарии (0)

Цієї весни хіт-це ніжні хвилі, що досягають плечей, з яскравими рефлексами. 











< ... Читати далі »

Просмотров: 808 | Добавил: Olenochka | Дата: 13.04.2019 | Комментарии (1)

Ми з нетерпінням чекаємо більше теплих днів, коли, нарешті, можна буде надіти спідницю без колготок (або з тонкими колготками) і не замерзнути. Весняний одяг вже готовий, і ми переглядаємо фотографії в пошуках натхнення. Найцікавіше ми розміщуємо нижче.










... Читати далі »

Просмотров: 748 | Добавил: Olenochka | Дата: 06.04.2019 | Комментарии (0)

1 2 3 ... 19 20 »

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом