MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2019 » Квітень » 22 » Образила хлопця? Що робити
11:03
Образила хлопця? Що робити

Твій хлопець злий на Тебе, і ти не знаєш, як це виправити? У цьому пості ми розповімо тобі, що ти можеш зробити.



Хоча, дівчата частіше дратуюся на своїх хлопців, які пізніше повинні благати про прощення, іноді трапляються зворотні ситуації. Більшість дівчат не вміє поводитися в такій ситуації. Коли тексти в стилі "ну вже вистачить на мене ображатися" не допомагають, потрібно більше попрацювати над тим, щоб знову було добре, як раніше.

Що робити, коли хлопець злий на Тебе?
Вибачся перед ним. Ми сподіваємося, що це перше, що прийшло Тобі в голову, тому що це дійсно кращий спосіб, щоб помиритися. За умови, що ти дійсно винна. Ми знаємо, що іноді важко визнати помилку і простягнути руку допомоги, але повір, це того варто. Він, безсумнівно, це оцінить.

Дай йому час. В ідеальному світі наші вибачення вітаються відразу, і хлопчик, як чарівна паличка, забуває про всіх наші помилки. У реальному світі все не так барвисто і може статися так, що хлопець не матиме взагалі ніякого бажання дивитися нас. Потрібно дати йому час охолонути.

Постаратися. Не завжди вибачень достатньо. Іноді потрібно постаратися трохи більше, щоб заслужити прощення. Доведіть хлопцю, що ви шкодуєте про те, що зробили, і дійсно хочете це виправити.

Запитай, що ти можеш зробити, щоб він тебе пробачив. Іноді дійсно важко. Якщо вибачення і старання не приносять намічених результатів, можливо, варто запитати у хлопця, що ти повинна зробити, щоб він перестав злитися на тебе.

Обіцяй, що це більше не повториться. Це так само очевидно, як вибачення, але на самих обіцянках це не повинно закінчуватися. Якщо ти даси своєму коханому слово не повторювати ту помилку, яку ти зробила, ти повинна зробити все, що в твоїх силах.

Переглядів: 842 | Додав: Olenochka | Теги: образа хлопця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом