MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » Архів матеріалів

Незалежно від того ти є хлопцем чи дівчина, свій перший поцілунок ніколи не забудеш. Це перший досвід, коли знаходишся так близько до іншої людини. Якщо ти хочеш, щоб Твій перший поцілунок був справді успішним, скористайся нашими порадами!



Немає такої людини, яка б не пам'ятала свого першого поцілунку і супутніх йому емоцій – почуття тривоги і "метелики в животі". У багатьох підлітків підсвідомість сприймає страх і стрес перед цією подією, турбуючись про те, як вона відбудеться. Пам'ятай, це не іспит! Не потрібно нікому нічого доводити!

Щоб перший поцілунок не закінчився невдачею, важливо, аби вибрати потрібну людину – того, до кого є справжні почуття. Поцілунок з зовсім випадковою людиною, нічим не буде відрізнятися від поцілунку своєї власної руки. Пам'ятай, що поцілунок-це насправді прояв ніжності і почуттів до близької людини!

Основний принцип говорить також, щоб нічого не планувати і не хвилюватися надмірно. У потрібний момент все прийде само, напевно це відчуєш. Надмірний стрес і суто "технічний" підхід до теми, зіпсує всю магію, яку несе з собою цей перший поцілунок. Крім того, чи дійсно ти хочеш, щоб такий момент був запланований від а до я?

Як повинен виглядати перший поцілунок?

Цікава, напевно, сама "техніка" поцілунків і так званий "поцілувала мене взасос". Якщо ти не знаєш, як це робити – не поспішай. Почни з декількох ніжних поцілунків в губи, потім дуже акуратно, кінчиком язика оближи рот вашого партнера або партнерки. У цей момент, швидше за все, справи підуть своїм плином. Коли справа доход ... Читати далі »

Просмотров: 822 | Добавил: Olenochka | Дата: 09.09.2018 | Комментарии (0)

Підлітки стають все більш і більш усвідомленіші в питаннях сексу, все швидше і швидше починають сексуальне життя. У зв'язку з цим часто і сексуальні експерименти не чуже. Може так статися, що хоча ви тільки у підлітковому віці, а вже починаєте разом зі своїм партнером або партнеркою думати про...третю особу у вашому ліжку.



Іншими словами, може хтось з вас почав думати про секс у трьох. Думки поки нешкідливі, але можливо  ви починаєте думати про те, щоб когось запросити на цей унікальний досвід. Незалежно від етапу, на якому ви знаходитесь, варто обміркувати питання ще раз і подумати, чи це правильне рішення.

Пропозиція трикутника

Частіше всього починається з жарту – до тих пір, поки хтось з вас не скаже: "Слухай, а може дійсно спробувати?" І тут може виникнути перший скрегіт, Що ви можете відчувати в ситуації, коли ваш партнер подає вам саме таку пропозицію для урізноманітнення сексуального життя?

Поліна (18 років.) вона відчула себе дуже дивно, коли виявилося, що жарти її хлопця про можливий секс у трьох зовсім не жарти...:

– Я була в шоці, коли Андрій запропонував мені секс утрьох. У нас є подруга Ірина. І саме вона колись сказала серйозно, що думає про трикутник і якби ми хотіли, то вона за. У мене відібрало дар мови і я вдавала, що не чую. Андрій зі сміхом сказав, що повинен поговорити зі мною, 
– я думала, що він в жарт сказав, тільки. Пізніше, він торкнувся цієї теми знову і запитав, чи я погоджуся так спробувати. Це зачепило мене дуже. Я подумала, що, напевно, зі мною нудно, що хоче зайнятися сексом з іншою жінкою. Я сказала, що мені потрібно це обдумати, а зараз... не знаю. Я боюся, що він і так мені зрадить, якщо я не погоджуся або вважає мене за скучною... – каже Поліна.

Досвід показує, що дуже б ... Читати далі »

Просмотров: 1171 | Добавил: Olenochka | Дата: 01.09.2018 | Комментарии (0)

„Мій хлопець умовляє мене на секс поза домом. Він хоче, щоб ми зробили це десь в цікавому місці – наприклад, в роздягальні магазину в торговому центрі. У мене змішані почуття. Я не хочу його образити, але думаю, що мене це не збуджує. Що робити, коли секс у громадському місці-це не моя мрія? Як сказати про це хлопцеві?" Марія, 16р.



Практично в кожного з нас виникає колись така ідея – секс десь поза домом. Але від ідеї до реалізації, довгий шлях, багато сімнівів, а вмовляння партнера справи не покращує. Чи погоджуватися на секс поза межами дому?

Секс у громадському місці: чому це "круто"?

Багато людей, які мають більш тривалий стаж в статевому житті, мали різний сексуальний досвід у різних дивних місцях. Але чому, власне, люди вирішили піти на такий ризик? Що змушує їх погоджуватися на можливість того що їх побачать треті особи?

Причин кілька. Перша-це просто невелика різноманітність. Для пар, які завжди люблять в ліжку, секс у новому місці-це щось нове. А щось нове може викликати більше задоволення і більше збудження.

По – друге, мова йде про адреналін. Нібито, ми не робимо нічого жахливого, але тим не менш, завжди існує ризик, що хтось нас помітить. Це як заборонений плід, як відомо, він завжди кращий .

По-третє – часто сама атмосфера робить, що з'являються такого роду ідеї. Наприклад, на відпочинку. Ви лежите собі на пляжі, або ви їдете на середині озера на водних велосипедах. Блаженна ідилія і приємна атмосфера розслабляє і покращує настрій, а це нерозривно зливається з хорошим сексом.

Чи секс у незвичному місці це щось погане?

Багато людей замислюються над цим питанням. Всупереч розхожій думці, відповідь не однозначна. Все залежить від ... Читати далі »

Просмотров: 1241 | Добавил: Olenochka | Дата: 18.08.2018 | Комментарии (0)

„Я весь час думаю про секс! Допоможіть, тому що, напевно, зійду з розуму! Ці думки переслідують мене весь час, в школі, під час перегляду фільму, я вже не кажу про зустрічі з друзями – в тому числі і з дівчатами. Це починає дуже заважати, тим більше, що часто в думками не закінчується, і я повинен помастурбувати. Чи це Нормально, і як допомогти собі?" Валерій, 15р.



Те, що в підлітковому віці думки про секс виникають частіше, ніж зазвичай, це цілком "нормальний" симптом – дозрівання. Але, в деяких випадках, як у Валерія, такі думки починають "правити" всім, тим що ми робимо. І це вже починає втомлювати. Ми підкажемо, як з цим боротися.

Звідки ці думки?

Ну, напевно, не будете здивовані, якщо ми скажемо вам, що ваші нав'язливі думки про секс, це просто гормони. І так воно і є. Це вони відповідають за нічне сім'явиверження, неконтрольована ерекція, яку ви можете мати, навіть під час нудного уроку фізики, врешті-решт, за сни, в яких нон-стоп, ви займаєтеся сексом.

Відразу заспокоюємо – тут немає нічого поганого! Не турбуйтеся про те, що ви станете, збоченцем в парку . Звичайно, так не буде! Це лише певний етап, який вже дуже скоро пройде. А перш ніж це станеться, спробуйте кілька наших способів освоєння нав'язливих думок.

Мастурбація – не пробували?

Може здатися дивним, що ми закликаємо вас до мастурбації. Але, по-перше – це нічого поганого, а по – друге, ми радимо насправді тільки тому, що постійні думки про секс заважають вам нормально функціонувати.

Звичайно, ніхто не змушує вас мастурбувати по кілька разів на день – роблячи собі приємно, навпаки це не має так виглядати, тому що можете самі собі нашкодити. А ... Читати далі »

Просмотров: 940 | Добавил: Olenochka | Дата: 30.07.2018 | Комментарии (0)

Ви коли-небудь замислювалися або думали над тим, як ви пишете смс? Чи робите це чудово, а можливо і не до кінця? А що є якісь смс правила? Ну, звичайно, є. Особливо, коли мова йде про обмін повідомленнями між нею і ним ;-). Ознайомтеся з нашим коротким інформатором і стань чемпіоном в sms переписці.

Перед вами кілька важливих моментів. Якщо ви хочете знати , як писати SMS-повідомлень, так щоб вони були веселі, незабутні і завжди робили гарне враження на одержувача – обов'язково запам'ятайте їх .



1. Зверніть увагу на правильність написання на клавіатурі

Знаємо, знаємо – не кожен є вчителем української мови. Але правда є такою, що словник української мови у вас на витягнутій руці, якщо у вас є при собі мобільний телефон . Справа в тому, що жахливе орфографічне написання може відштовхнути від вас хорошого хлопця або дівчину – серйозно!
Завжди, коли у вас є дилема, що до написання слова, перевір його на правильність, або заміни іншим. Завжди.

2. Початок

У деяких випадках ви можете пропустити звичайне "привіт" на початку смс (наприклад подрузі, з якою вчитеся в одному класі). Але, якщо ви пишете до дівчини або хлопця або просто до когось, кого не бачив/- мінімум один день – напишіть "привіт".

3. Коми в смс-ах

Не важливі? Маячня! Ті, хто про них забувають, іноді пишуть такі твори, що дуже важко здогадатися, про що йдеться. Крім того, подивіться на це речення – "Я люблю готувати свою сім'ю та тварин". Кома або її відсутність дійсно робить різницю, чи не так?

4. Смайлики в sms-повідомленнях

Всі "смайлики" та "міни& ... Читати далі »

Просмотров: 946 | Добавил: Olenochka | Дата: 24.07.2018 | Комментарии (1)

Пройди наш тест і дізнайся, чи готова ти до першого разу.



За кожне питання, на яке ти відповіла ТАК , дай собі 1 бал, на кожне питання на яке ти відповіла  НІ – 0 балів.
 

  • 1. Тобі 16 років або більше. ТАК (1) / НІ (0)
  • 2. Ти зі своїм хлопцем, мінімум, півроку. ТАК (1) / НІ (0)
  • 3. Ти знаєш, як захистити себе від вагітності та захворювань, що передаються статевим шляхом. ТАК (1) / НІ (0)
  • 4. Ти впевнена, що Твій партнер буде підтримувати ТЕБЕ, навіть якби ти завагітніла і не залишить одну з дитиною. ТАК (1) / НІ (0)
  • 5. Рішення про початок статевого життя ти прийняла разом з хлопцем, і ви обоє цього хочете. ТАК (1) / НІ (0)
  • 6. Відчуваєш, що Твій коханий чоловік-це той єдиний. ТАК (1) / НІ (0)
  • 7. Хочеш бути зі своїм хлопцем ще ближче, а не просто мати секс, тому що подруги вже його мали. ТАК (1) / НІ (0)
  • 8. Ти готова до того, що перший раз може бути не таким красивим, як у кіно, і потім можеш відчувати біль. ТАК (1) / НІ (0)
  • 9. Ти приймаєш своє тіло і не буде соромно роздягнутися перед хлопцем. ТАК (1) / НІ(0)
  • 10. Знаєщ, що Твій коханий б ... Читати далі »
Просмотров: 1175 | Добавил: Olenochka | Дата: 15.07.2018 | Комментарии (0)

Міфи про секс, в які не варто вірити!



Незважаючи на те, чи перший раз тільки перед Тобою, чи ти вже після, 
ми спростовували для Тебе деякі міфи про секс, в які не варто вірити!

Навколо сексу крутиться безліч міфів, які повторюються знову і знову роблять те, що підлітки починають вірити. У сьогоднішньому пості ми представимо декілька таких міфів.

Під час першого разу дівоча пліва рветься і це супроводжується кровотечею.  Кожна дівчина влаштована по-іншому. Часто буває, що дівоча пліва трохи діркаста і при першому статевому акті не доходить до кровотечі.

Під час першого разу неможливо завагітніти. Звичайно, можна! Тим більше, що дівоча пліва може бути з отворами, тому сперматозоїди без проблем можуть проникнути далі.

Секс під час менструації небезпечний. Не має ніяких медичних протипоказань, щоб не займатися сексом під час періоду, тому, якщо ніхто з Вас не має нічого проти, то можна це робити. Але пам'ятайте, що під час менструації ви також можете завагітніти, крім того, в цей час легше всього занести інфекцію, тому краще використовувати презерватив.

Перерваний статевий акт дає 100% гарантії, що не завагітнієш. Перерваний секс дає дуже маленьку гарантію, що не відбудеться запліднення, особливо у молодих людей. Часто трапляється так, що партнер не встигне вчасно вивести пеніс з піхви.

Молодий, здоровий хлопець не може мати проблем з ерекцією. Все частіше навіть молоді люди потребують більше, а ніж зорову стимуляцію. Крім того, стрес також не сприяє ерекції, тому варто бути розуміючою і не робити хлопцю через це докори.

Просмотров: 835 | Добавил: Olenochka | Дата: 15.07.2018 | Комментарии (0)

 Краса та стиль

Маєш великий бюст і заздриш подружкам, які мають менший розмір грудей? У цій статті ми переконаємо Вас, що маленькі зовсім не означає кращі.



Як правило, дівчата, яким мати-природа обділила, мріють про великі "диньки". У свою чергу, ці грудасті з задоволенням поділилися трохи з іншими. Нещодавно ми писали про недоліки великих грудей, так що прийшов час написати про недоліки малого бюсту – пореконайся, чому ти повинна цінувати те, що маєш.

Недоліки маленьких грудей#

1. Виглядають менш жіночно


В очах хлопців ідеальна дівчина-це така, яка має жіночі форми. Інакше кажучи, є чим дихати і на чому сидіти. Маленький бюст в це не вписується, хоча звісно знаходяться і любителі менших форм.

#2. Проблема з підбором бюстгальтера

Ті хто мають менший розмір грудей зовсім не означає, що легко знайти підходящий бюстгальтер. Особливо, коли шукати такого типу, як push-up. Такий тип бюстгальтера часто пересувається і починає відставати.

#3. ,,Погане" декольте

Великі вирізи в сорочках або сукнях виглядають не надто сексуально у дівчат, які мають невеликий бюст. Деякий одяг просто призначеней для грудей більшого розміру.

#4. Неприємні коментарі

Хоча дівчата з великими грудьми піддаються більш вульгарним коментам, то власниці більш скромних форм, теж їх мають достатньо. Тексти про "дошку", це лише крапля в морі неприємних текстів, з якими доводиться стикатися "плоскій" дівчині.

Цей запис сп ... Читати далі »

Просмотров: 859 | Добавил: Olenochka | Дата: 14.07.2018 | Комментарии (0)

Хочемо ми того чи ні, але абсолютна більшість жінок впевнені, що чоловіки — істоти з самого початку брехливі та перевиховати їх складно. І навіть той факт, що чоловіків серед святих все-таки більше, ніж жінок, жодним чином цю впевненість похитнути не в силах.

Послухаєш деяких феміністок, і сам переймаєшся думкою про те, що основне призначення чоловіка — 24-годинне винахідництво нових способів надути ніжне. А потім грубо і цинічно його розтоптати.



10 головних жіночих відмазок і їх розшифровка.


1. "Краса — не головне. Головне — душа", або "Гроші — не головне. Головне — душа"

Поговорити на ці теми дамочки не проти, які як раз і виступають за гарненьким красенями і багатенькими буратіно. Коли ви чуєте одну з таких сентенцій, знайте: судячи з всього, дівчину недавно кинув черговий бандерас або білл гейтс. І вона, природно, з цієї причини тимчасово віддалася філософським міркуванням на актуальну тему. Але не спокушайтеся. Як любив казати один мій приятель, "жінка, раз відчувши тепло переднього крісла автомобіля, ні за що не буде їздити з вами в тролейбусі".Так що, зализавши рани, така подруга знову почне полювання за своїм грошово-естетичним ідеалом.

Переклад:
"Чоловік повинен бути багатим, красивим і — по можливості — розуміючим".

2. "Подзвони мені коли-небудь"

Класична телефонна відмазка. Якщо жінка не хоче прямо дати вам поворот від воріт, то говорить саме цю фразу. Ви телефонуєте, і кожного разу виявляється, що вона або в душі, або ви зловили її на порозі, або вона засинає, або ж тільки прокинулася. А, може , просто "трохи зайнята зараз".

Переклад:
"У мене ... Читати далі »

Просмотров: 883 | Добавил: Olenochka | Дата: 25.06.2018 | Комментарии (0)

Перша ніч з незайманою. Почав вводити – кричить «Мені боляче!» Промучилися хвилин 15. Довелося просуватися повільно, з перервами, але так і не зміг проникнути повністю – їй боляче. Ввів тільки до половини. Дівчина втомилася і вирішили поки зупинитися. Весь отвір в крові. Як краще діяти – продовжувати поступово і повільно? Чи можна щось зробити, щоб полегшити процес?



Незаймані це дійсно проблема!
Ці рекомендації будуються на моєму власному досвіді,та неодноразово мною перевірені. І їм можна довіряти.

Робіть так: дівчину по квартирі поганяти, завалити на ліжко, роздягнути, дуже добре збудити пальчиком, покласти її на спинку, ніжки розвести в різні боки і зігнути їх у колінах! Одягти презерватив, прилягти на дівчину, самим кінчиком члена торкатися зовнішних статевих губ, не засовуючи більше ніж на сантиметр, тобто не дістаючись до пліви, дівчина ще більше від цього збудиться, і тоді, міцно! Взявши дівчину за плечі, не попереджаючи, одним рухом вставити член повністю. Дівчина спробує вас відштовхнути, але її треба тримати за плечі міцно, щоб член залишився всередині. Якщо все зробити правильно, то через три -п'ять хвилин біль пройде, і тоді член можна дуже повільно вийняти. І хвилин через двадцять, а то й раніше, дівчина сама попросить продовжити.

До речі, якщо все як я раджу зробити, то крові швидше за все не буде взагалі.

Кілька нюансів - якщо недостатньо змазки, що запросто може бути з незайманими, то потрібно  використовувати додаткову звичайну вагінальну. В процесі збудження контролювати ситуацію, так як занадто довге стимулювання може втомити дівчину. Член повинен бути достатньо твердим, інакше вставити швидко не вийде.

Просмотров: 891 | Добавил: Olenochka | Дата: 22.06.2018 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 19 20 »

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом