Olenochka | Дата: Четвер, 21.10.2021, 14:20 | Повідомлення # 16 |
| .все більше стикаюся спілкуючись в см з таким питанням: Що тобі подобається в сексі? .... Шановні чоловіки, що вам цікаво почути? Щось схоже; Я люблю анальний секс, шалено закохана в мінет і без куні жити неможу?! . А щодо фантазій я взагалі мовчу, сподіваюся, ви зрозумієте, що можна багато писати, і людські фантазії не мають меж та кордонів... ...ну от от як ви можете пояснити, що секс у кожного чоловіка різний, а фантазія одна, і на рівні листування навряд чи можна щось сказати точно, ну, якщо звичайно секс не перейшов в плоскість лише вірту. Хоча така думка спрацьовує після слів, "я би вас туди і туди") бажання спілкуватися з такою людиною ну не фонтан. ...от є ж чоловіки та жінки, з якими можна займатися сексом на першому побаченні, але не для "кліщів" а для взаємного задоволення. Особисто я розумію також, що людина повинна слідувати почуттям (не плутати з коханням). І якщо ви відчуваєте себе людиною, то з вами може статися все, що завгодно. Я в якійсь мірі не прихильниця романтиків і кохання, я прихильниця якісного сексу (будь ласка, не ображайтесь віртуали та мрійники).так, є особистості які описують мої бажання з точністю до мільйона метрів, але я надзвичайно розумна людина і розумію, що не кожен може усвідомити і втілити написане (перевірено). ...Можу сказати, що не все так погано, просто не задавайте тупих питань і намагайся здійснити свої фантазії з тим, хто біля вас...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 06.12.2021, 11:24 | Повідомлення # 17 |
| Парень 23 года. Девственник. Як зрозуміти що секс це не просто трахатися а ще це обмін енергіями? Поясніть.
|
|
| |