MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Самі тупі питання на спрашивай ру та аск фм
girlorgДата: Середа, 31.07.2013, 16:14 | Повідомлення # 46
Як перший раз позайматися сексом?Що потрібно робити? помийся, побрийся, розслабся, краще прийми знеболюючого, а ше краще в'їбати водочки)
вдінь щось дуже сексуальне і розкарячся на дивані.
тадааааааааааааааа)))

girlorgДата: Вівторок, 03.09.2013, 00:53 | Повідомлення # 47
Самичка будеш в Чернівцях трахатись ? буду в Чернівцях вчитись

girlorgДата: Вівторок, 03.09.2013, 19:14 | Повідомлення # 48
сьогодні бачив тебе на дворі в трусаааааахх! а-ха-ха! ахахаахах і ще в футболці білі да забув написати) і без ліфчика так наперед напишу))))

girlorgДата: Четвер, 23.10.2014, 19:08 | Повідомлення # 49
Мій брат справжнє кобеліно, уже пів міста перечпокав. А тиждень назад трахнув мою найкращу подругу, та звісно ж не планує з нею ніяких стосунків як і з іншими дівчатами. Тепер подруга ридає від нерозділеного кохання((((( Вчора ввечері брат завалився додому ледь живий після дня народження друга і коли він заснув я збрила цьому козлу брови. Та навряд це дуже допоможе його перевиховати((((( Але мені полегшало))))))

girlorgДата: Вівторок, 28.10.2014, 21:19 | Повідомлення # 50
Як дівчата подобаються хлопцям?

цицькаті.

girlorgДата: Вівторок, 06.01.2015, 19:39 | Повідомлення # 51

OlenkaДата: Пятниця, 06.03.2015, 20:46 | Повідомлення # 52
Про циган вбило;)))

Чого мій хлопець такий дурак? Він зі своїми шуточками мене вже виводить з себе. Він постійно шуткує наді мною в компанії і на одинці. Навіть коли в мене на губі вискочила якась фігня, він всім друзям сказав шо то я буха впала і розсікла губу. Потім коли ми йшли додому він питався продати мене циганам

OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 20:37 | Повідомлення # 53
Питання незайманок.Є на просторах Ліру таке відоме співтовариство, як незаймана. 
На ваш суд ... маревні пости з цієї спільноти.1. У мене був перший раз, де то місяць тому ... я не бачила, чи був він в презервативі. Напевно, він скінчив.2. мені хлопець довбав пальцями і в мене пішла кров дуже сильно!! дуууже дуже! підкажіть, він позбавив мене чи ні?3. з двома Презик можна ... і хтось пробував?4. Коли з'являється дівоцтва. пліва??? до сексу чи після?5. нормально, коли хлопчик з дево4ки цілуються ну пів години, 1 година без перерви???!!6. А як зрозуміти, що я скінчила, коли я мастурбирую?7. коли по тілу проходить приємна дрож і м'язи починають скорочуватися - це оргазм?8. я сьогодні одягла шорти і поголила ноги, так бабуся про це дізналася і розповіла мамі!! господи ... вона таку істерику закотила - та як ти смієш?? тобі всього 15 років, а ти вже голишся?9. підкажіть який член у хлопця 14-15 років?10. дуже хочеться позбутися невинності . я всього кілька днів у Москві і не знаю, як вчинити: може краще спочатку себе пальчиком, а потім вже гроші брати? мама і бабуся теж так робили. тільки без ха-ха ...11. Я тут протягом кількох днів займалася мастурбацією, я засунула туди дещо, що завдовжки приблизно 8-10 см і діаметром 2,5 -3 см, ну один раз навіть трохи боляче було.12. скільки ці хреново сперматозоїди зберігають свою хреново життєдіяльність??13. якщо сношаться у ванній, наприклад, є ризик залетіти від води зі спермікамі???14. як краще імітувати оргазм ?15. Народ, а у кого-небудь був секс з партнером у якого-небудь зовнішні травми? Наприклад, рука-нога зламана?16. якщо зайнявся оральним сексом, будучи незайманою , після нього ти тож ще девствінецей зважаєш?17. я чула що якщо багато разів займатися сексом з різними молодими людьми без презерватива в один і той же день, то ймовірність завагітніти дорівнює нулю.18 . трахается як богиня. як це? мені не зрозуміти. у мене ще не було напевно дівчата богині. (Це дівчина писала)19. У якому віці у дівчат обвисає груди?20. я НЕ хочу, щоб мій перший мальчег знав, що я ще дефачка і поетому я сама себе позбавила невинності , засунула туди дечого діаметром 3,5 см, не було никой болю і крові, мені даж сподобалося.21. як ваше мастурбують люди?22. Під час злиття наших органів з хлопцем я намагаюся вкусити його за коки ... хоч і не дістаю, це погано?23. виявляється, що на протязі року після втрати невинності можна занімаца сексом не захищаючись і НЕ залетиш полюбому!24. у мене місячні мали початися 5 червня. але не почалися))25. я незаймана і як то просто заради інтересу намагалася залізти пальчиком своїм свого анальний отвір, і в мене туди навіть палець не входить. А як тоді туди чоловічий член поміститься, коли почну сексом займатися??26. а скажіть я тут бачила картинки так вони там можуть і кулак і ноги ТУДИ засунути!! як пов так?27. Того дня я була трохи п'яна, ми з хлопцем гуляли по району, а потім пішли в під'їзд і там, в під'їзді 16-ти поверхівки, на закритою сходах він оттрахал мене ...
поставив на рак і оттрахал мене ... класно правда?28. можна вважати онанізм за зраду??29. ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО ТОГО, КОЛИ ВАМ ЗАЛИШАЮТЬ засос НА ШИЇ? МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, ЩО ЦЕ ДОВОДИТЬ ЛЮБОВ І ПРИСТРАСТЬ30. під скоко приблизно потрібно зайняти сексом?31. Отчого чоловіки не користуються дезодорантами та іншими засобами, щоб не смердіти?32. оральний Сакс - пов боляче в перший раз??33. Як робити Мине, Щоб непораніть портнером?34. кажуть, що і хлопцям в 1 раз теж буває боляче або неприємно35. у кого нибуть було таке що під час сексу зводило ногу? 

36. Чи несе небудь шкоду дівчині - коли вона робить хлопцю оральний? 

37. А якщо дівчина залетіла, то її має нудити і мутити прям на наступний день?38. скоко презик у великій пачці???39. Я незаймана . Дуже хочу це виправити40. чи несе небудь дівчині шкоду, якщо хлопець кінчає їй в рот??41. а це, правда, що при сексі з незайманою у хлопця член буде в крові??42. коли мій хлопець почне мене мати у мене кров як поллється??)) як тільки він член висуне або як тільки всуне???43. мені 14 і в мене жодного разу не було сексу ... але жах як хо4ет .. я вирішила спробувати мастурбувати ... я вирішила почати з ручки ... але чет не встромляє ... спробувала банан - але він занадто холодний .. (зберігаю банани в холодильнику) ще можу зубною щіткою ... але як т все не те ... вообщем помогите плиз!44. перший секс у мене був у 11 лет.Но другого так і не відбувається45. мені моя дівчина пропонує зайнятися сексом в 14 років! говорить дай відсмоктати дай відсмоктати а я поки не дою а сьогодні вона сказала вранці якщо не займаєшся зі мною сексом сьогодні то я тебе кину! так що мені робити?46. із за чого залежить розмір клітора ???47. коли хлопці лізуть руками до дівчат в пісю))) ... зна4ит Чи це 4то він її хо4ет48. після сексу з новою людиною я весь час хворію. ..49. Я лешілась невинності цілих два рази! ну один з них досить банальний .... а другий раз він захотів мене в попу. і у мене там порвалося - спочатку було боляче потім пішла кров. мені подруги сказали що там теж є плівочка яка рветься при пологах.50. мені 16 років і я вабще ниче незнаю про секс. що таке мінет або як його? що значить скінчив?51. Я досі незаймана. У мене немає хлопця. Тому що я не красуня. Я теж хочу на цей новий рік позбутися невинності. Але зустрічаю я його одна. Я думала сама себе позбавити огірком або бананом, але очеь боюся болі.І дуже боюся що у мене не вистачить рішучості засунути його туди. Тому придумала, що я візьму пляшку шампанського і засуну в маразілку. Потім коли замерзне залізу з нею у ванну. Зніму зволікання і приставлю до Цьолко. Пляшка нагріється і вистрілить. Вийти що я втрачу невинності швидко.52. А правда, що якщо не лешіться невинності до 18 років, то піхву заростет?53 . А від мине можуть бути глисти?

OlenkaДата: Вівторок, 15.11.2016, 14:20 | Повідомлення # 54
Дуже крута фотка)) в тебе також є щілинка між ногами

OlenochkaДата: Неділя, 12.11.2017, 18:56 | Повідомлення # 55
Порадьте що робити
Я влюбилась зустрічались з хл 1 місяць і бачила його член він дуже воняв і я не хотіла сексу з ним
Ми розійшлись я його дуже люблю і помиритись ми не можем бо має іншу дівчину я йому не потрібна
Що робити?

• Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом