Самі тупі питання на спрашивай ру та аск фм
|
|
girlorg | Дата: Середа, 31.07.2013, 16:14 | Повідомлення # 46 |
| Як перший раз позайматися сексом?Що потрібно робити? помийся, побрийся, розслабся, краще прийми знеболюючого, а ше краще в'їбати водочки) вдінь щось дуже сексуальне і розкарячся на дивані. тадааааааааааааааа)))
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 03.09.2013, 00:53 | Повідомлення # 47 |
| Самичка будеш в Чернівцях трахатись ? буду в Чернівцях вчитись
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 03.09.2013, 19:14 | Повідомлення # 48 |
| сьогодні бачив тебе на дворі в трусаааааахх! а-ха-ха! ахахаахах і ще в футболці білі да забув написати) і без ліфчика так наперед напишу))))
|
|
| |
girlorg | Дата: Четвер, 23.10.2014, 19:08 | Повідомлення # 49 |
| Мій брат справжнє кобеліно, уже пів міста перечпокав. А тиждень назад трахнув мою найкращу подругу, та звісно ж не планує з нею ніяких стосунків як і з іншими дівчатами. Тепер подруга ридає від нерозділеного кохання((((( Вчора ввечері брат завалився додому ледь живий після дня народження друга і коли він заснув я збрила цьому козлу брови. Та навряд це дуже допоможе його перевиховати((((( Але мені полегшало))))))
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 28.10.2014, 21:19 | Повідомлення # 50 |
| Як дівчата подобаються хлопцям?
цицькаті.
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 19:39 | Повідомлення # 51 |
|
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 06.03.2015, 20:46 | Повідомлення # 52 |
| Про циган вбило;)))
Чого мій хлопець такий дурак? Він зі своїми шуточками мене вже виводить з себе. Він постійно шуткує наді мною в компанії і на одинці. Навіть коли в мене на губі вискочила якась фігня, він всім друзям сказав шо то я буха впала і розсікла губу. Потім коли ми йшли додому він питався продати мене циганам
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 15.05.2015, 20:37 | Повідомлення # 53 |
| Питання незайманок.Є на просторах Ліру таке відоме співтовариство, як незаймана. На ваш суд ... маревні пости з цієї спільноти.1. У мене був перший раз, де то місяць тому ... я не бачила, чи був він в презервативі. Напевно, він скінчив.2. мені хлопець довбав пальцями і в мене пішла кров дуже сильно!! дуууже дуже! підкажіть, він позбавив мене чи ні?3. з двома Презик можна ... і хтось пробував?4. Коли з'являється дівоцтва. пліва??? до сексу чи після?5. нормально, коли хлопчик з дево4ки цілуються ну пів години, 1 година без перерви???!!6. А як зрозуміти, що я скінчила, коли я мастурбирую?7. коли по тілу проходить приємна дрож і м'язи починають скорочуватися - це оргазм?8. я сьогодні одягла шорти і поголила ноги, так бабуся про це дізналася і розповіла мамі!! господи ... вона таку істерику закотила - та як ти смієш?? тобі всього 15 років, а ти вже голишся?9. підкажіть який член у хлопця 14-15 років?10. дуже хочеться позбутися невинності . я всього кілька днів у Москві і не знаю, як вчинити: може краще спочатку себе пальчиком, а потім вже гроші брати? мама і бабуся теж так робили. тільки без ха-ха ...11. Я тут протягом кількох днів займалася мастурбацією, я засунула туди дещо, що завдовжки приблизно 8-10 см і діаметром 2,5 -3 см, ну один раз навіть трохи боляче було.12. скільки ці хреново сперматозоїди зберігають свою хреново життєдіяльність??13. якщо сношаться у ванній, наприклад, є ризик залетіти від води зі спермікамі???14. як краще імітувати оргазм ?15. Народ, а у кого-небудь був секс з партнером у якого-небудь зовнішні травми? Наприклад, рука-нога зламана?16. якщо зайнявся оральним сексом, будучи незайманою , після нього ти тож ще девствінецей зважаєш?17. я чула що якщо багато разів займатися сексом з різними молодими людьми без презерватива в один і той же день, то ймовірність завагітніти дорівнює нулю.18 . трахается як богиня. як це? мені не зрозуміти. у мене ще не було напевно дівчата богині. (Це дівчина писала)19. У якому віці у дівчат обвисає груди?20. я НЕ хочу, щоб мій перший мальчег знав, що я ще дефачка і поетому я сама себе позбавила невинності , засунула туди дечого діаметром 3,5 см, не було никой болю і крові, мені даж сподобалося.21. як ваше мастурбують люди?22. Під час злиття наших органів з хлопцем я намагаюся вкусити його за коки ... хоч і не дістаю, це погано?23. виявляється, що на протязі року після втрати невинності можна занімаца сексом не захищаючись і НЕ залетиш полюбому!24. у мене місячні мали початися 5 червня. але не почалися))25. я незаймана і як то просто заради інтересу намагалася залізти пальчиком своїм свого анальний отвір, і в мене туди навіть палець не входить. А як тоді туди чоловічий член поміститься, коли почну сексом займатися??26. а скажіть я тут бачила картинки так вони там можуть і кулак і ноги ТУДИ засунути!! як пов так?27. Того дня я була трохи п'яна, ми з хлопцем гуляли по району, а потім пішли в під'їзд і там, в під'їзді 16-ти поверхівки, на закритою сходах він оттрахал мене ... поставив на рак і оттрахал мене ... класно правда?28. можна вважати онанізм за зраду??29. ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО ТОГО, КОЛИ ВАМ ЗАЛИШАЮТЬ засос НА ШИЇ? МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, ЩО ЦЕ ДОВОДИТЬ ЛЮБОВ І ПРИСТРАСТЬ30. під скоко приблизно потрібно зайняти сексом?31. Отчого чоловіки не користуються дезодорантами та іншими засобами, щоб не смердіти?32. оральний Сакс - пов боляче в перший раз??33. Як робити Мине, Щоб непораніть портнером?34. кажуть, що і хлопцям в 1 раз теж буває боляче або неприємно35. у кого нибуть було таке що під час сексу зводило ногу?
36. Чи несе небудь шкоду дівчині - коли вона робить хлопцю оральний?
37. А якщо дівчина залетіла, то її має нудити і мутити прям на наступний день?38. скоко презик у великій пачці???39. Я незаймана . Дуже хочу це виправити40. чи несе небудь дівчині шкоду, якщо хлопець кінчає їй в рот??41. а це, правда, що при сексі з незайманою у хлопця член буде в крові??42. коли мій хлопець почне мене мати у мене кров як поллється??)) як тільки він член висуне або як тільки всуне???43. мені 14 і в мене жодного разу не було сексу ... але жах як хо4ет .. я вирішила спробувати мастурбувати ... я вирішила почати з ручки ... але чет не встромляє ... спробувала банан - але він занадто холодний .. (зберігаю банани в холодильнику) ще можу зубною щіткою ... але як т все не те ... вообщем помогите плиз!44. перший секс у мене був у 11 лет.Но другого так і не відбувається45. мені моя дівчина пропонує зайнятися сексом в 14 років! говорить дай відсмоктати дай відсмоктати а я поки не дою а сьогодні вона сказала вранці якщо не займаєшся зі мною сексом сьогодні то я тебе кину! так що мені робити?46. із за чого залежить розмір клітора ???47. коли хлопці лізуть руками до дівчат в пісю))) ... зна4ит Чи це 4то він її хо4ет48. після сексу з новою людиною я весь час хворію. ..49. Я лешілась невинності цілих два рази! ну один з них досить банальний .... а другий раз він захотів мене в попу. і у мене там порвалося - спочатку було боляче потім пішла кров. мені подруги сказали що там теж є плівочка яка рветься при пологах.50. мені 16 років і я вабще ниче незнаю про секс. що таке мінет або як його? що значить скінчив?51. Я досі незаймана. У мене немає хлопця. Тому що я не красуня. Я теж хочу на цей новий рік позбутися невинності. Але зустрічаю я його одна. Я думала сама себе позбавити огірком або бананом, але очеь боюся болі.І дуже боюся що у мене не вистачить рішучості засунути його туди. Тому придумала, що я візьму пляшку шампанського і засуну в маразілку. Потім коли замерзне залізу з нею у ванну. Зніму зволікання і приставлю до Цьолко. Пляшка нагріється і вистрілить. Вийти що я втрачу невинності швидко.52. А правда, що якщо не лешіться невинності до 18 років, то піхву заростет?53 . А від мине можуть бути глисти?
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 15.11.2016, 14:20 | Повідомлення # 54 |
| Дуже крута фотка)) в тебе також є щілинка між ногами
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 12.11.2017, 18:56 | Повідомлення # 55 |
| Порадьте що робити Я влюбилась зустрічались з хл 1 місяць і бачила його член він дуже воняв і я не хотіла сексу з ним Ми розійшлись я його дуже люблю і помиритись ми не можем бо має іншу дівчину я йому не потрібна Що робити?
|
|
| |