Ахаха поржіть дєвки....
|
|
Olenochka | Дата: Вівторок, 18.08.2020, 09:59 | Повідомлення # 256 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 25.08.2020, 16:33 | Повідомлення # 257 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 20.11.2020, 15:38 | Повідомлення # 258 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 25.11.2020, 10:18 | Повідомлення # 259 |
| Дружили з одним хлопцем з самого дитинства, в момент коли були без відносин, вирішили зустрічатися з ним у вихідні, тільки для того, щоб потрахатись))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 03.01.2021, 15:55 | Повідомлення # 260 |
| Мені 19, хлопця не маю і мій брат вирішив допомогти в цьому питанні. Першого січня сказав, що ми їдем на баню і він познайомить мене з його гарним другом. Я дуже зраділа, приїхали, дійсно друг дуже гарний, високий, чорнявий, поговорили, вроді адекват. Пройшло десь часа два,хлопці підвипили і пішли париться, я теж, захожу в парілку і картина маслом, цей друг сосе моєму брату, я в шоці, а вони без всякого сорому, типу приєднуйся((((Я одяглась і втекла від них, я не знаю як дивитись в очі цим підарасам
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 22.01.2021, 17:41 | Повідомлення # 261 |
| «– Вы так спокойны. Что принимаете? – Всё. Как есть.»
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 10.02.2021, 16:24 | Повідомлення # 262 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 11.06.2021, 14:03 | Повідомлення # 263 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 27.02.2023, 17:05 | Повідомлення # 264 |
| Справа в тому, що мене дуже збуджують повні дівчата. Може хтось до них теж не байдужий?) Я можу дістати будь-яку, типовий качок. Ось дивишся на цю товстушку і розумієш, це все твоє. Зараз зустрічаюся з такою, так вона ніколи не відмовляє мені в сексі, крім того ну дуууже, просто дуже активна.
Мій хлопець дуже любить готувати млинці. Одного разу я сиділа на порозі балкона і в черговий раз чекала його шедевра з різними начинками. На його прохання "Відкрий рот, закрий очі" я отримала трохи інший об'єкт в рот з шоколадом і бананом ...
Короч така історія . Зустрічався я з дівчиною , в неї була сестра близнючка відрізняв їх тільки по маленькій родимці і тут ніч я в неї ми потрахались всьо було агонь , після сексу вона вийшла з кімнати , зайшла через хвилин 15 ми полежали пообнімались і почали ще трахатись . І вчора ми розійшлись , вона мені розказала правду що вони мінялись я трахав і дівчину і її сестру , а я думав в нас любов відчуваю себе шкурою
Сьогодні моя дівчина влаштувала істерику зі сльозами через те, що я відмовився займатися з нею сексом втретє поспіль.
Те незручне відчуття, коли ви сидите у його батьків, вечеряєте. А він тобі заліз під спідницю і пальцями доводить тебе до оргазму. І ти ще повинна підтримувати діалог, їісти, не подавати виду. А що ви знаєте про незручні ситуації?
хочу быть тем самым беззаботным школьником, который по пути домой жрёт сухарики //
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 07.04.2024, 23:48 | Повідомлення # 265 |
| 26 лет живу за границей. Друзья и знакомые мне завидуют, а я мечтаю о том когда наконец то смогу вернуться домой.Люди, не путайте обычный туризм с эмиграцией. Да все здесь красиво и цивилизованно, но чтобы жить красиво я работал 20 лет по 12 -14 часов без выходных, а когда наконец то чего то добился понял, что здоровье и жизнь уже подходят к концу и совсем не хочется подыхать на чужбине в дали от внучки , дочки и друзей
|
|
| |