MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Інтим » Порно історія
Порно історія
knopaДата: Пятниця, 29.09.2017, 09:19 | Повідомлення # 16
Повідомлень: 763
Хочу поділитися з вами тим, що я відчув!))) Я живу з дівчиною вже як 7-й рік. ніколи вона нічого подібного не робила мені! Ми повернулися з гостей напідпитку, пішли разом в душ.Купаючись ми пестили один одного, заводилися одним словом.Після ванної, ми пристрасно і дико цілуючись, жадібно хапаючись за наші тіла перемістилися в спальню.она мене штовхнула на ліжко і наказала не рухатися .... Я звичайно ж був в очікуванні звичайного міньета .... Але не тут то було ...))) вона жадібно почала заковтувати яєчка, відтягувати їх, язичком солодко водячи по всій довжині члена, язичком грала з моєю головкою ... Потім вона мене на половину стягує з ліжка , перевертає мене на живіт, а сама напівлежачи влаштувалася на підлозі піді мной. хватає мій член в руку і жадібно, пристрасно і дико продовжує його смоктати, і так глибоко, як ніколи раніше ... Але те що вона почала робити потім, мені взагалі дах знесло)))) Вона волого почала облизувати мені очко ... плювати початку ... А потім знову вистачає мій член до себе в рот, і жадібно продовжує смоктати ... і при цьому ввела мені акуратно пальчик в анус, і повільними рухами почала працювати там .... Це ахрінеть які відчуття були! я в такому екстазі був, що просто!! і вона дико смоктала мій член, захоплюючи яйця, і довела мене до такого оргазма.що я був в шоці ! Усім божевільного сексу!
 
OlenochkaДата: Неділя, 04.03.2018, 19:03 | Повідомлення # 17
Повідомлень: 4511
Було в далекому студенському минулому. 
їбав усіх підряд.І жив з батьками. 
Це передісторія. 
Зняв в клубі дівчинку, вже не пам'ятаю як звуть...Приїхали додому, далеко за північ. Я п'яний в какашку. І навіть трохи більше того. Ну ясне діло говорю їй - давай,тіпа...А вона ламається - мені не можна і ще якусь хуету несе. А по ній видно - хоче, сука, аж стогне. 
Пох - завалив її, і оскільки був п'яний, пів-ночі проебався з нею, і як кінчив, відразу заснув.Воістину говорять - секс в тверезому виді - робота, а в п'яному - мистецтво. Які тільки кренделя ми з нею не виробляли. 
Ну та гаразд.На ранок (ближче до обіду).продираю очі - йоб твою матір!!!! Уся постільна білизна, включаючи наволочки (?!!) і підковдру, не кажучи вже про простирадло в КРОВІ!! Сука!!! Я їй говорю - че за нах? А вона - ну я тобі ж говорила...що мені не можна....І типу, мені терміново потрібно додому і ще якусь хуйню несе...Швидко одягнувся, провів її до зупинки (хвилин 5), повертаюся додому - а моя улюблена мамочка вже ліжко прибрала... 
Соромно перед нею (мамою), аж піздец )))
 
OlenochkaДата: Середа, 07.03.2018, 13:45 | Повідомлення # 18
Повідомлень: 4511
У мого хлопця товстий член, тому анал НЕ практикуємо, незважаючи на його вмовляння. Недавно випадково познайомилася з його колишньою, з якої (за його словами) це справа виходило. Не вдаючись в подробиці, через тиждень я своїми руками засовувала член мого мч їй в дупу, поки вона робила мені очманілий Куні.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 02.04.2018, 13:47 | Повідомлення # 19
Повідомлень: 4511
Був у мене випадок в гуртожитку. У нас в гуртожитку на четвертому поверсі жили дівчата. Я жив на третьму. Якось я випивший спускався по сходовій клітці і мені на зустріч піднімалась дівчина. З якою ми бачились, але ніколи нерозмовляли. Вона йшла збоку поручень. Я взявся за поручень в районі її талії і почав пропонувати зробити мені масаж. На мою пропозицію вона погодилась. Мовляв що б я відстав. Завів її в кімнату, зробила мені масаж. А я кажу - щось ти поганенько. Дай покажу як треба! Вона лягла нерозтібаючи ліфчик. Я його розтібнув і торкнувся її грудей. На мене така хвиля пристрасті накотила. Я почав знімати її штани. Вона в процесі говорила - незнімай, я всеодно не дам! А в підсумку я відтрахав її так, що вона докінця навчання бігала до мене на масаж. І кожен раз була задоволена!
 
OlenochkaДата: Четвер, 19.04.2018, 08:51 | Повідомлення # 20
Повідомлень: 4511
Если бы мы были вдвоем. Прямо вот сейчас. И ты дразнила бы меня собой, знаешь, что бы я сделал? Я б тебя поцеловал! Да-да, именно. Жарко и настырно, с язычком, как ты любишь. Я подошел бы к тебе, взял бы за горло, слегка приподняв твои губки к своим, и поцеловал!
Ты не смогла бы сопротивляться. Ты пыталась бы высвободиться из этого мнимого захвата, но...отступая шаг за шагом - ты упёрлась бы в стенку. Твой лёгкий испуг отразился бы на поцелуе, он стал бы более медленным, а мой захват чуточку сильнее. Моя вторая рука была бы у тебя под блузкой. Она сжала бы грудь, сквозь тонкую ткань бюстгальтера. А твое дыхание начало бы сбиваться. Ты почувствовала бы щекотку внизу живота, и разгорающееся пламя между ног. Ты бы отбросила все сомненья по поводу секса со мной, и твои руки начали бы расстегивать рубашку на моей груди. Ты удивилась бы этому, но не предала бы значения, ибо чем дольше длился бы этот поцелуй - тем сильнее было бы твое желание. А когда оно было бы на пике - ты резко убрала бы свои губы от моих, и посмотрела бы мне в глаза. Лёгкая форма доминации - это то, чего ты не пробовала, ибо всегда была по другую сторону этого.
Ты взглянула бы в мои глаза. Ты поняла бы, что теперь я тебя так просто не отпущу. Нет, ты не боялась бы меня, и не боялась бы того, что я могу с тобой сделать. Ты хотела бы этого. И покорно запрокинув голову - ты начала бы опускаться на колени. Поняв, что сегодня ночью - командовать будешь не ты, но тобой. Ты приняла бы это. Ты расстегнула бы молнию моих брюк, а я снял бы с них ремень. Ты начала бы нежно водить пальцем по моему животу, а я бы просто приказал раздеться. И ты подчинилась бы. Сняла бы с себя все, абсолютно. Моя рука прошлась бы по твоей спине, опускаясь ниже, и задержавшись на мокрой и горячей киске. Я шлёпнул бы ладонью по ней, и лёгкая волна прошла бы по твоему телу. А потом я поставил бы тебя на колени, и достал член. Ты бы обхватила его руками, захотев нежно облизать и поцеловать. Но я не хотел бы от тебя такого! Я просто вставил бы тебе его в ротик, и начал бы двигаться. Рука с ремнем легонько хлопала бы тебя по попе, распаляясь все сильнее, по мере растущего удовольствия.
Ты бы, наверное, могла задохнуться. Но я бы не позволил этого. Спустя еще несколько движений, я бы достал мокрый и горячий член с твоего ротика, и оглянулся бы вокруг. Стол, за которым мы сидели - идеально бы подошел для этого. Я поднял бы тебя с колен, и повел бы за собой. Нагнув и обперев на столик - я с удовольствием заметил бы сладость твоего влагалища, то, как оно расслабилось, показывая твоё желание и готовность принять меня. И я вошел бы. Грубо и с напором. Без ласк и прелюдий. Сразу. Глубоко. Резко. Ты бы застонала. Не от боли, скорее от удовольствия. От чистого кайфа секса. Я входил бы и выходил с тебя, шлепая своим торсом по твоей попе.А потом перевернул бы тебя на спину. Стол, пожалуй, был бы идеальным для этой позы.И вошел бы в тебя снова. Ты бы стонала.Моя рука снова слегка сжала бы твоё горло, а вторая прижимала бы грудь. Наши глаза встретились бы. И мы бы насладились желанием в них. Твой нарастающий стон подсказал бы мне, что ты хочешь увеличения темпа, и я с радостью сделал бы это. Я бы свёл твои ноги вместе, и закинул себе на плечо. Сила трения стала бы больше, а приближающийся оргазм ярче. Твой крик, наверное, способен бы был разбудить соседей вокруг, но нам было все равно. Даже когда ты перестала бы издавать звуки, даже когда ты бы сжала столешницу до побеления костяшек, даже когда волны захлеснувшего тебя оргазма стали слабеть - я не остановился бы. Только нарастил бы темп, чтобы потом, на пике максимальной скорости резко остановиться, достать свой член, взять его в руку и начать кончать. 

Это было бы ярко, это было бы запоминающимся для тебя. И это заставило бы тебя взглянуть на меня по другому. И понять, что подчиняться иногда лучше, чем доминировать!

The end

Прикріплення: 3761740.jpg (46.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 06.06.2018, 08:57 | Повідомлення # 21
Повідомлень: 4511
Вона встала спиною до мене , і коли двері закрилися і поїзд рушив , виявилася стиснута між моїм тілом та дверима вагона. Люди оточували нас непробивною щільною стіною , спина дівчини по всій довжині прилягала до моїх грудей і живота, а її попка виявилася притиснута впритул до моїх стегон ....

Це трапилося в червні. Розпечений від спеки вагон метро повз по відкритій гілці. Незважаючи на відпустки , народу було багато , і кожна станція в напрямку центру міста , здавалося , подвоювала кількість кільок у нашій прямокутної консервній банці . Я стояв біля самих дверей , і коли вони відкрилися на черговий станції єдиною пасажиркою , яка насмілилася ломитися в спресованного людську масу всередині вагона виявилася мабуть сильно поспішала кудись висока струнка дівчина. По всій видимості студентка , вона була одягнена в тісні світлі джинси , які мали підкреслити достоїнства гнучких циліндричної форми стегон і довгих ніжок з майже плоскими литками і футболку , крізь тканину якої просвічував класичний біленький бюстгальтер. У руках дівчина тримала важку папку , міцно притискаючи її до грудей. Вона встала спиною до мене , і коли двері закрилися і поїзд рушив , виявилася стиснута між моїм тілом та дверима вагона. Люди оточували нас непробивною щільною стіною , спина дівчини по всій довжині прилягала до моїх грудей і живота, а її попка виявилася притиснута впритул до моїх стегон . Мій член не залишив це маленька подія без уваги і почав напружуватися. До честі дівчини, вона не намагалася сіпатися і прийняла все зростаючий тиск акурат між її міцно стиснутих під джинсами сідниць як даність. Підбадьорений таким прийомом , на наступній станції при відкритті дверей я притримав її , поклавши долоню на її плоский животик і вже не прибрав руку , коли ми знову рушили. До цього часу мій член вже налився повною силою і наполегливо упирався в попку моєї супутниці . Я намагався впоратися з порушенням, але це було сильніше за мене і рука пірнула під маєчку спереду , заспокоюючи господиню цього чудесного животика ніжними дотиками і приємним натисканням на чутливі області трохи вище пупка і під нижніми ребрами дівчини. Вона вигнула шию в спробі обернутися , але я прошепотів їй у вушко , що не є ні немічним дідом , ні 45-річним обормотів , забажав її юного тіла. Почувши голос однолітка , предмет моєї уваги трохи розслабився і перестав напружувати м'язи очеревини , пустивши мою заповзятливу долоню спочатку в область сонячного сплетіння , а потім і вниз , до самої межі легеньких декоративних трусиків. Приблизно через хвилину я вже пестив обтягнуті тонкою тканиною стегна і сідниці дівчини , а вона підняла свою папку , запрошуючи мене в захоплюючу подорож вгору від її солодкого животика. Бажаючи трохи потім красуню я витратив кілька десятків дорогоцінних секунд , обтиску і гладячи її тонкі ребра і лише потім спробував торкнутися напружившись і загострилися під лівчік грудок . Норми пристойності і люди навколо не дозволяли мені надто сильно задерти її маєчку вгору , тому доводилося нахилившись , діяти тільки однією рукою , три пальці якої могли дотягнутися до пружної м'якоті її гордості , проте дівчина щосили допомагала мені , вигинаючи спинку під потрібними кутами і розвівши ширше стегна , щоб щільніше притиснутися попкою до мого повного бажання члену . Після чергової зупинки вона попередила , що має вийти на наступній станції . Я просунув пряму долоню між її стегон спереду , продовжуючи м'яти животик іншою рукою. Подруга тісно стиснула долоню стегнами , кілька разів підскочила на ній і завмерла. Усвідомивши , що від мене потрібно , я , у свою чергу , кілька разів швидко просунув і ввів долоню у вузьку щілину між ляжек , намагаючись великим пальцем посильніше чиркнути за її промежини . Через пів хвилини дівчина зігнулася і задихала . Коли вона покинула вагон , я обернувся і побачив діда років приблизно 80ти , самотньо стояв біля других дверей . У руці старий шкарбун тримав недоторкане зелене яблуко , а на обличчі його застигла широка усмішка.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 28.09.2018, 10:08 | Повідомлення # 22
Повідомлень: 4511
Історія моя. Був я студентом коледжу на першому курсі і спілкувався з дівчатами по старше. Одного разу вийшло що лишився на одинці з третьокурсницею. Ну і почалось ласки, наярювала мені члена, лоскотала своїми ніжними пальчиками, я цілував її всн тіло, особливо груди. Ну і коли були достатньо заведені, вона не дала. Типу я ще малий і т.д. Я лиш потерся об її кицьку кінчив їй на живіт та й все. Але ціль була - виїбати і то жостко. Йшли роки. Коледж лишивсь позаду, універ, зміна кількох робіт. І от пробиваю її номер, починаю цікавитись життям, вмикаю уважного чоловіка. І що ви думаєте. Через два місяці я її трахаю яе останню суку, чона кричить, проситься щоб не так жостко а я без зупину. В ітогі після сексу вона лиш питає - що це було. Я сказав що нічого. А в думках я відчув тріумф. Я досягнув своєї цілі. Нехай пройшли роки після першої з нею ночі, і я так для її лишився малим, та я зробив те чого бажав. Чи псих я ? Чи не варта пізда того всього? Можливо. Але урок я взяв - нема нічого неможливого. І якщо ти чоловік то мвєш ставити перед собою цілі і йти до них. Ціль - не обовязково кусок піздятінки. Анон.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 05.10.2018, 13:54 | Повідомлення # 23
Повідомлень: 4511
Для тих, хто чекає щось дуже пошле, - можете пропустити цей запис. Хоча це епічна історія.
Ми зустрічаємося майже півтори місяці, а спимо 3. Вчилися разом в школі. Почалося все ще рік тому. У вересні почали зустрічатися. Все було круто, але ми посварилися через те, що він (Р) закурив. Я була наївна, а він - впертий. В результаті ми розійшлися. Я зустрічалася з іншим, він - з іншою. Потім я дуже хотіла, щоб Р і моя подруга С зустрічалися. І вони були разом. Напевно, я так хотіла для того, щоб Р просто був поряд, навіть якщо не зі мною. Потім вони мене звели з нашим спільним другом. Отже друзі ходити парочками. То було не довго і ми всі порозбігалися. Хоча все одно всі дружим і до тепер. Ну ми з Р постійно гуляли аж допізна, ще кілька годин після того, як всі інші вже порозходилися по домах. Одного разу, коли Р робив мені масаж (таке часто було), він почав цілувати мені шию. Звісно, вмовляння не робити такого (як-не-як він тільки розійшовся з моєю подругою С) не діяли. В результаті через кілька днів ми переспали. Секс по дружбі. Мене це дуже мучило, бо мене виховали так, що дівчина має бути незайманою до весілля, а тут я вже не незаймана, ще й по дружбі. Мене це просто вбивало. Потім інший хлопець (Б) запропонував мені зустрічатися. Оскільки ми з Р найкращі друзі, він знав все, тому Р сказав: "Секс по дружбі - вершина дружби, а вершина сексу - секс по коханню. А якщо в тебе з ним все вийде?" (Р думав, що так буде краще для мене.) Тому я почала зустрічатися з Б. Хоча я й досі не розумію чому він мені запропонував зустрічатися, бо ми по факту навіть не спілкувалися. Б ще й досі не знає, що я вже не дівчинка. Потім Р почав зустрічатися з іншою дівчиною. Я мовчки ревнувала. Але з рештою не витримала і розказала все нашій спільній подрузі К. В переписці з нею я написала "...а якщо він просто хоче потрахатись?.." Якось пізніше я дала йому свій пароль і геть забула про нашу з К переписку... Він прочитав. Сильно посварилися. Ми з К говорим по телефону і плачем, бо я вже думала, що втратила його назавжди. Не дай Бог комусь таке відчувати. Потім я їй кажу: "Ну па-па, мені треба збирати речі, завтра вже їду". (Їхала на поселення в гуртожиток, зараз вчуся в Києві). Кладу трубку, збираю речі і далі ридаю. Через кілька хвилин дзвонить Р... Думала серце стане. Піднімаю слухавку:
- Алло.
- Ти плачеш?
- Та..
Як виявилося К йому подзвонила і сказала йому.
- Виходь.
- Навіщо? Мені ще й збиратися, сам знаєш, завтра їду...
- Виходь я сказав.
- Добре...
Я вийшла, дзвоню: "Де ти?" "Зараз виходжу" Хоча насправді він вже був майже біля мого дому. Він просто підійшов, сказав "Ходи до мене" і обняв... Ви собі уявляєте, що він мене весь час кохав, як і я його? Тепер ми разом))))) Правда, через то моє навчання бачимося лише на вихідних((
А тепер скажіть мені, що би було, якби він мене не любив? Пздц би був. Тому хочу сказати вам, що НЕ У ВСІХ такі хеппі-енди. ДУМАЙТЕ, що робите, бо будете жаліти, як я коли ми ще не були разом. Не повторяйте такої хуїти! Ніколи! Дівчата, бережіть себе! Я вас прошу.
А тепер щодо сексу. Знаєте те відчуття, коли "стіни мають вуха"? Коли стараєшся тихенько, а голову так і зносить... Обожнюєм моменти, коли я його царапаю, коли він тягне мене за волосся, коли я кусаю за губи чи шию... І взагалі: ми любимо БДСМ)))
 
OlenochkaДата: Субота, 06.10.2018, 14:16 | Повідомлення # 24
Повідомлень: 4511
Було літо. Ми поїхали зібрати полуничку до мене на дачу ... щоб не було скучно я взяв ноут - послухати музику. На вулиці така жара, що я ходив у плавках - вона ж стидаючись але переодяглась у купальник лягла загаряти... Довнго на сонці не всидиш, от я на дивані в кімнаті приліг відпочити...
Заснув, проснувся від того, що вона мене лоскотала соломинкою... і хитро посміхаючись сказала, що найшла в мене на ноуті порно - і зразу - а ти б зміг зробити куні дівчині. Я ж, сказав - хочеш переконвтися?
Вот тут і понеслось... я обійняв її поволі руку опустив у трусики.... промайнувши кучері мої пальці скользнули по набухшим губкам.... (я спав напевно хлилин 40... от вона в цей час дивилась порку...). Повернув її передом до себе, стягнув купальник, у ніс вдарив жагучий аромат ніжності.... мої губи припали до її губ спивати нектар збудження... аона розуміючи шо не встоїть на ногах зняла повністю купальник чіла на стіл.... Я ще не бачив, щоб так можна було розвести ноги.... ти не уявляєш як вона хотіла щоб я їй лизав.... А я й лизав... її тіло випиналось від задоволення вона стонала... Вона незаймана... після 15 хвилин мій язик почав терпнути... я помагав собі пальцями... Оргазм..
 
OlenochkaДата: Субота, 13.10.2018, 12:29 | Повідомлення # 25
Повідомлень: 4511
Я в дівчини перший, вчора ми домовились, що я прийду до неї, а перед тим ми з нею трішки посварилися.
Прийшов я до неї, вона попросила зачекати трішки в під'їзді, і тут я чую як на неї кричить маика і вже чую матюками, я стою і офігіваю, тут Раптом відчиняються двері і її мамка вже колись зібралась йти, і говорить мені, що вона сьогодні гуляти не буде, я ж трішки постояв. І вирішив зайти, Моя дівчинка стоїть в сльозах і витирає стакани, я запитав що сталося. А вона лише плакала, мені було дуже її шкода, але з ким не бува. 
Через деякий час мамка повернулась і трішки накричала на мене, але мені було пофігу, нехай краще на мене кричить.

Ми з малой сіли пити чай, вона повечеряла.
І тут я бачу, що її мамка кудись збирається, я кажу своїй малій, щоб вона спитала куди вона збирається.
Ну виявилось,що мамка збирається в гості, і тут мала починає до мене чиплятися я їй кажу, давай зачикаєм поки мамка піде.

Знач мамка пішла і тут посварилися саме цікаве.
Спочатку вона мене соблазняла, крізь штани кусала за член, зняла з себе штани, але трусики не знімала, стала перед мною раком поводила попкой по члену і зняла з мене штани, потім труси і змочили член відсосавши, знову стала раком і каже, "я хочу жостко" ну я ввійшов різко і почав швидко рухатись в ній, від чого я швидко кінчив їй на попку, вона повернулась до мене стала на коліна і почала сосати, і в якись момент вона почала сосати головку як соску, і в мене почали труситися коліна це продовжувалось приблизно хвилин 20, потім вона встала і лягла на диван розтавивши ноги я ліг на неї,.вона відштовхнула мене і перелягла на крісло 
Я заліз коліна на бильця і дав їй ще раз в ротик, вона трішки відсосавши почала просити щоб я її почав трахати, я підняв її таз і увійшов в неї, почав ласково її трахать, потім я опустив її таз і став на коліна і почав жостко її драть вхопившись область руками за цицьки, а вона попросила щоб я кінчив їй в рот ,ну я так і зробив, потім вона знову почала сосати мою головку як соску. 

Через декілька хвилин я знову поставив її раком і почав дуже жостко її їбашить, потім почав ляпати її по попкі, вона кричала як навіжена і так тривало хвилин 10 і я знову кінчив.
Такого задоволення в нас ще не було.

Але мінєт від злої дівчини це просто прекрасно.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 12.11.2018, 01:44 | Повідомлення # 26
Повідомлень: 4511
Хлопець 23р
Давно не було сексу, вчора плив на кораблі - пішов на диско, познайомився із жінкою 30р, була випивша. Танцювали, розговорились...сказала, що чоловік закордоном, скучає сама. Провів до каюти, після почали обніматись..поцілунки, збудження.(каюта моя і її були зайняті)
Спало на думку, чому б і не в туалеті?
Підбив її на цю думку - затянув в туалет...як тільки ми закрились, почали цілуватися...вона збудилась...я її жестом спустив вниз...і далі вона взяла пеніс в рот і почала сосати.
Я кінчив їй в рот, а вона продовжила смоктати далі...надрочуючи його то швидко то повільно, чередуючи із смоктанням...КАЙФ. (мінєт мені ще до цього часу не робили)
Після цього їй присунув ззаду пару разів, і обкінчав її попу...вона одягнулась і сказала: що вона виходить, а я після неї і робимо вигляд, що ми не знайомі. Навіть не знаю як її звати...мали схожий досвід?
 
OlenochkaДата: Середа, 28.11.2018, 20:34 | Повідомлення # 27
Повідомлень: 4511
Прикріплення: 8819590.jpg (104.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 06.01.2019, 20:29 | Повідомлення # 28
Повідомлень: 4511
П 19років, розкажу вам свою історію, вирішив я зняти шлюшку ну попробувать всі діла, 800грн час, доречі раніше з дівчатами в ліжку не був тому і вирішив це зробить з шлюхой бо від відносин клопоту якось багато, ну кароче пришов я до неї всі діла, мене тіпало хвилювався, поговорили спочатку, потом начався процесс на середині всього їй оказується треба на масаж срочно вона забула про нього, і в цей момент звонить мені мамка каже шо ключі забула , і прям в один момент по середині процесу пришлось зупинитись, вона намікнула давай завтра або коли буде зручно зустрінимось і закінчимо, ну кажу давай , вона взяла 800грн і ми розішлися, а тепер саме цікаве пишу їй ну шо давай завтра? і тут вона каже це якраз було 31грудня, я на нг рік їду і мене не буде в городі, ну лан подумав всяке буває нг все такі сказала 1січня приїде вечером пишу їй знову, вона каже я ще не приїхала , ну я вже трошкі напрягся но все такі подумав ну буває подожду ще, і от вона каже шо приїжає 4січня ввечері сказала шо напише і скаже коли зустрінимось я жду жду 00:00 так і не написала, тут я вже почав замислюватись шо вона морозиться, і прямо в неї спитав ти случайно не морозишся? чи мені здається? відповідь була, тобі здається, в мене вже мислі полізли шо вона рішила мене кінуть, доречі зустрічи в неї на сйомній квартирі я їй свою фотку кідав вона свою такі тіпа правила, ну кароче настав день 5січня я в неї знов запитую ти сьогодні вже вільна? і получив відповідь я сьогодні на роботі до 16:00 прийду напишу, і знов я жду , і тут вона ввечері каже в мене місячні почались і перші 2дня мені живіт сильно болить, ну це звісно була остання капля, я захожу на фейкову сторінку в вк і пишу їй тіпа як новий клієнт, скільки за годину і чи можна завтра зустрітись, вона попросила фото ну я скінув фото другого хлопця вона повірила, і каже да завтра можна за 1-2години набереш, і вже немає в неї не яких місячних все як рукой зняло, тут я зрозумів на скільки бувають гнилі люди, по спілкуванню здалась обична дівчина, нормально спілкувались, но я вирішив так зразу не розкриватись, а все такі прийти вона буде думати що це новий клієнт а це буду я, просто хочу подивитись в ці очі і як вона почне оправдуватись.
Далі буде 6січня ввечері.
 
OlenochkaДата: Четвер, 27.06.2019, 08:49 | Повідомлення # 29
Повідомлень: 4511
Цитата
Поділюсь своєю історією інтиресною!!! Одна кароч дама років 31 закликала мене в гості ну і я як солідний парень привалив п'яний з бутилкою вина зробив її світильник і понеслась+sex) хуяк стук у двері повалила вона відкривати ті грйобані двері, заходить минт і я бухий як вітер лижу на його дивані хаваю сухарики і пиво навертаю, спочатку подумав її знайомий встаю і кажу йому добрий день!А він мені відповідає та я тобі зараз піздюху підзвіночник витягну)ну і я поняв шо пахне жареним ну і одним оком дивлюсь на нього і одночасно другим шукаю де мої тапочки хапаю тапки опять не свої а його тапки і з тапками в руках валю зрозбігу через балкон....йоптвою мать а поверх тож 3й но це я поняв вже коли лежав в помідорах і чув як мене хтось лупить ))))от минт поганий взяв зломав мені пальці_ алеж блін вона мене сама затягнула як це йому доказати...получаєця потрібно в гості хотити з відео реєстратором???
 
OlenochkaДата: Пятниця, 20.09.2019, 15:14 | Повідомлення # 30
Повідомлень: 4511
Одного разу я гуляв парком I побачив красиву дiвчину, що сидiла на травiспершись на стовбур дерева I читала книгу. У неi була дуже коротка спiдниця тому ноги були майже повнiстю оголeнi. Я тихо пiдкрався I став дивитися на неi... Кому цiкаво що було далi-пишiть в коменти. Розповiм в приватному повiдомленнi
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Інтим » Порно історія
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом