MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший секс це жахливо? у мене буде перший раз. [Стаття] (Як зробити ідеальним перший секс)
Перший секс це жахливо? у мене буде перший раз. [Стаття]
OlenkaДата: Середа, 24.08.2016, 07:25 | Повідомлення # 16
Повідомлень: 3285
Не спіть з ким попало заради понтів. Якщо хочете спробувати "відчуття' то купіть в інтернет магазині фалоімітатор. На крайній випадок банан,але обов'язково одягати презерватив аби не підхопити інфекцію.
 
OlenkaДата: Неділя, 18.09.2016, 19:50 | Повідомлення # 17
Повідомлень: 3285
З нашого Аску:
Мені 15 ... є хлопець знайомий якому 17 але ми не разом ... лишалися наодинці багато разів , цілувалися .... і от мені з ним дуж добре ... і от вчора він заговорив за секс .. діло в тім шо я готова до того ... і прошу помогти мені ... порадьте шо краще одягти , як себе поводити і так далі""
 
OlenkaДата: Вівторок, 27.09.2016, 08:23 | Повідомлення # 18
Повідомлень: 3285
АНОН. будь ласка. Хочу поділитися своєю історією. До 20 років була цнотливою, зустрічалась з 2 хлопцями, і в принципі ніколи не була обділена увагою хлопців але до сексу ставилась серйозно і хотіла щоб я була впевнена у своєму "першому" і т.п. Тому й не поспішала з цим ділом) І завжди думала от зустріну я того єдиного, у нас все буде чудово він буде дуже гордий і радий за те що мені 20 і саме він "той". Перший секс я собі уявляла взагалі як щось ніжне таке душевне інтимне і все буде так романтично що навіть та біль мені буде по боку. Так от зустріла я "того" йому 26 і так він був шокований і навіть не вірив одразу в те що я незаймана.Я розуміла що мій перший ніжний романтичний не забутній раз буде з ним. Ой як же зараз і смішно і шкода водночас) Звісно я навіть не очікувала що те станеться саме в той день, сталось це не заплановано і це було дуже боляче, хоча коханий був дуже акуратним і ніжним. Я плакала дерла його і то все було ну аж ніяк не романтично і ванільно як я собі задумала) Зараз про це все так згадую і думаю як же ж сильно я помилялась.. Хлопець не раз говорив що так йому приємно і радий що він перший, але для нього це не є головним. Перший секс взагалі навіть приблизно не був таким як я собі уявляла, та і сам хлопець не такий яким я собі його уявляла. Але головне що я ні про що не жалкую з коханим зараз чудовий секс я не проти експериментів, а він цьому тільки радий. І ще цікаво те що я до 20 років ні ні, але скромняшкою я ніколи не була, я спокійно могла говорити на відверті теми, фліртувати з хлопцями і соромязливою я точно не була
 
OlenkaДата: Понеділок, 24.10.2016, 13:12 | Повідомлення # 19
Повідомлень: 3285
Після того,як позбулась невинності,займались сексом ще разів 5.Були такі думки,що секс це взагалі не моє,і кайфу від нього ніякого не отримую,постійно "там" болить.Але вчора це було щоось..Був шалений кайф.Те відчуття,коли віднімає усе тіло і перед очима починає темніти.Боюсь тепер бути залежною від сексу і хотіти його постійно.
Також шаленію від мінету,але куні не люблю.Чи це коханий не вміє робити,чи моя киця не чутлива?Просто таке відчуття як лижуть....і все....А так хочеться відчути насолоду та кінчити коханому просто в обличчя..Коли я прошу просто засунути туди язика і крутити ним,то каже що не виходить так.Зате дрочить мені відмінно...
 
OlenkaДата: Пятниця, 16.12.2016, 19:37 | Повідомлення # 20
Повідомлень: 3285
У перший раз це було з дівчиною, у якої до мене було 6 партнерів. Трохи було не поцікавився, увійшов я вже чи ні.
 
OlenkaДата: Четвер, 05.01.2017, 19:12 | Повідомлення # 21
Повідомлень: 3285
Розпочну з того, що мені 16р.
Я ще цнотлива! І пишаюся цим. Але от хвилює мене інше...
Я, вихована дівчина, не позволяю лишнього на 1 побачені, всі думають, що я ідеальна, і хоч у мене є інтимні фантазії, я думаю що це норм у моєму віці.
Я ніколи не робила нікому мінет, чи мені куні, я ніколи не маструбувала...
Я завжди мріяла, і мрію досі, вийти заміж за цнотливого, і сама хочу бути лише єдиною і не займаною для свого чоловіка.
Довго думала, що буду показником гордості....звичайно " 22 роки, цнотлива...ай нана" сказала б моя бабця
Та нещодавно, я вичитала, що пізній секс спричиняє багато захворювань, то що ж? Мені що, піти і дати якомусь мудаку...але ж бути здоровою
Але є ще дещо інше
Наприклад, буде у мене чоловік, я буду не займана...і от секс...а у нас куча різноголісь...ну ви ж зрозуміли
Я читала, що саме через різноголося у сексі, не спільні інтереси у інтимному житті призводять часто до розлучення(
То тоді я не тільки не лишуся з одним чоловіком на завжди, а буду розвідна. займуся сексом із своїм хлопцем...але якщо і з ним не вийде...я буду ви*бана ( вибачте) 
І що далі? Давати всім щоб спробувати чи буде у нас у майбудньому все добре(
І я знаю, що це дуууже важливо, та ж так хочу бути єдиною для свого чоловіка
Куча думок у голові крутяться( незнаю що робити
Допоможіть, як мені чинити ( вибачте за тупо свормулювані речення, бо я мало що знаю про секс)
Можливо в когось були випадки з поганим , і хто готовий поспілкуватися зімною ставте + я напишу)
 
OlenkaДата: Понеділок, 09.01.2017, 23:08 | Повідомлення # 22
Повідомлень: 3285
Позбулася девственності . завжди так трепетно до цього ставилася, представляла як це станеться ... А в цей момент в голові була єдина думка: "Аху * ть, мене єбуть .."
 
abramova_onДата: Пятниця, 27.01.2017, 21:20 | Повідомлення # 23
Повідомлень: 15
У жінок все по іншому, виникає емоційна прив'язаність до людини після першого сексу.
 
OlenkaДата: Середа, 08.02.2017, 18:03 | Повідомлення # 24
Повідомлень: 3285
Перший раз був з жінкою, вона старше мене в 2 рази. Після цього на ровесниць, навіть не дивлюся, хоча інститут, розпуста, і вони не проч. Обираю мінімум на 6-8 років старше. Невже я так і буду вибирати постарше, адже з ними так все просто, ні яких нервів.
 
OlenkaДата: Понеділок, 06.03.2017, 10:28 | Повідомлення # 25
Повідомлень: 3285
Я дівчина. Під час першого "сексу" у нас з хлопцем нічого не вийшло, тк "занадто вузько, ти Дефектна якась". Розлучилися, бо йому несила жити без сексу, хоча спроб більше і не було. 2 роки пройшло, все ще незаймана. З кожним новим хлопцем мене вистачає рівно на три побачення, а потім я тікаю від нього на реактивній швидкості з думками "якщо буде все серйозно, повинен бути секс, а раптом знову не вийде?".
Розумію, що проблема в голові. І так хай горить у пеклі той мудак, через якого у мене тепер жууууткий комплекс неповноцінності.
 
OlenkaДата: Середа, 15.03.2017, 11:26 | Повідомлення # 26
Повідомлень: 3285
Ще під час першого сексу з хлопцем сказала, що я отримую тільки кліторальний оргазм, ну щоб він не засмучувався на майбутнє. З тих пір, він більше жодного разу і не запитав, добре мені чи ні, коли його член у мене в вагіні. Він просто закінчить свою справу і потім через час робить мені куні.
 
OlenkaДата: Четвер, 30.03.2017, 09:33 | Повідомлення # 27
Повідомлень: 3285
Другий місяць після першого досвіду, з тих пір з хлопцем роз"їхалися не те що по різним містам - країнам.
Він неймовірний, людина, з якою мені хочеться бути завжди поруч.
Але перший раз наш був так собі - я комплексувала через фізичну форму, яка погіршилася, а коли він у мене входив, боляче віддавало в копчик. Та ще й останні дні тих самих днів... Один лише раз з 4-ох я отримала задоволення і - наступного дня ми роз'їхалися. Побачимося наступним літом - він пішов у армію.
Якийсь відчай охоплював часом, боялася, може чи я йому, чи він мені не підходить в фізичному плані, але чомусь всі ці історії змотивували зайнятися собою і не поспішати панікувати - буває, очевидно, по-всякому.
Дякую, зміцнили мою надію.
 
OlenkaДата: Середа, 05.04.2017, 17:30 | Повідомлення # 28
Повідомлень: 3285
Головні правила першого сексу такі: визначальну роль у цих заходах відіграє емоційний настрій і сила бажання. Ці і пояснюється той факт, що в більшості випадків перший статевий акт у дівчат відбувається безболісно. Якщо дівчина відчуває, що бажання сексу велика і відчуває свою готовність до статевого акту саме з цим чоловіком, вона не відчуває сильного болю. Саме страх може перешкодити, він здатний притупити потяг. В результаті м'яз піхви виявляться стисненими і утворюють перешкоду для статевого органа. Саме тому при першому статевому акт дівчина може випробувати біль. Але варто тільки заспокоїтися перестати боятися, як всі неприємні відчуття зникнуть. В деяких випадках дівчина може випробувати незначну короткочасну біль. Це обумовлено її фізіологічними особливостями.
 
OlenkaДата: Вівторок, 09.05.2017, 09:30 | Повідомлення # 29
Повідомлень: 3285
Коли позбулася невинності, вирішила, що буду блядствовати як тільки можна, буду спати з кожним хлопцем, який сподобається. На ділі виявилося, що я закохана в свого першого партнера і більше ні з ким не можу, бо відчуваю себе шалавою. Не вийшла з мене блядь.
 
OlenkaДата: Середа, 24.05.2017, 09:29 | Повідомлення # 30
Повідомлень: 3285
Всі дівчата очікують від першого разу чогось особливого, а я перший раз, таким не вважала, що в цьому такого? Так от, в цей же день, я спробувала і анальний секс. Скажу я вам, мені набагато більше сподобався анальний. Не знаю, чому дівчатам він так не подобається, адже це настільки офігенні відчуття, хоча як все боялася наслідків.
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший секс це жахливо? у мене буде перший раз. [Стаття] (Як зробити ідеальним перший секс)
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом