MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Будуємо ідеальні відносини Закохані, які разом на протязі тр
Будуємо ідеальні відносини Закохані, які разом на протязі тр
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:17 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Будуємо ідеальні відносини
Закохані, які разом на протязі тривалого часу і вважають себе склалася парою, прагнуть зробити свої відносини ідеальними. Це мрія, це мета, це життєва позиція: зробити так, щоб все було як у казці і не зникало з часом, так, щоб інші захоплювалися.
Шлях до цього ідеалу дуже складний. Необхідна довга робота над собою і своїм світосприйняттям. У кожного з нас свої інтереси, смаки і переваги, а так же мети в житті. Щоб почати з ними рахуватися - необхідно змінювати себе. Всі ми по природі егоїсти і нам складно ставити чужі інтереси вище своїх, однак це можливо. Для того, щоб відносини вийшли на цей високий рівень, вони повинні складатися з декількох частин.

 
Перша - найважливіша частина - любов. Не плутайте її з закоханістю, і вже тим більше з пристрастю. Справжня любов проходить випробування часом, вона може загартовуватися і наростати з новою силою. Рано чи пізно психологія стосунків зводиться до аналізу вчинків обранця. Ви порівнюєте все, що було у Вас хорошого з якимись сварками, недомовками і т.д. Зрештою, Ви робите вибір.

Чим далі заходять відносини, тим більше у пари стає спільного: у них з'являються різні знаменні дати, річниці, які обов'язково потрібно десь відзначати. Виділіть декілька днів, коли Ви будете зустрічатися з друзями і відвідувати батьків. Іншими словами, двох людей все повинно зближувати. Навіть якщо батьки улюбленого Вам не подобаються, ні в якому разі не варто відкрито це демонструвати, адже це нікому не сподобається. Проявіть повагу і спілкуйтеся, Ви ж близькі люди.

Всі рішення обов'язково повинні прийматися разом, це вам порадить кожний психотерапевт. Показник ідеальних відносин - вміння залишатися собою практично в будь-яких ситуаціях, не обмежувати власні інтереси і прагнення Вашого обранця. Більш того, Ви повинні бути повністю впевнені в надійності Ваших відносин. Думки матеріалізуються, тому не варто постійно думати про розставання.

Більшість вважають, що спільні інтереси - це величезний плюс. Безсумнівно, але якщо Ви не захоплюєтеся одним і тим же, це зовсім не означає що на Ваших відносинах потрібно ставити хрест. Закохані чисто фізично не можуть один одному все розповісти про себе, характер куди краще видно через інтереси, хобі та захоплення. Навіть якщо дівчині не подобається футбол, вона може просто провести час з коханою. Загальне проведення часу - це найголовніше. Не важливо, побудовано воно на спільності інтересів, або просто на бажання бути поруч, тримати його за руку, відчувати його присутність.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 09.02.2018, 00:51 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4504
У відносинах необхідно обмінюватися не тільки сексуальним, але і будь-яким іншим ресурсом. Ось ти, наприклад, сидиш, займаєшся своїми справами - тобі нічого не потрібно. Дівчина пропонує для тебе спекти пиріг - так ось ти зараз говориш їй "ні", щоб не бути потім їй зобов'язаним. А треба сказати їй "звичайно", показати їй, що тобі важливо, що вона піклується про тебе, до того ж смачний пиріг - це здорово. Коли він готовий, ти хвалиш дівчину за турботу і зусилля - всі задоволені (нехай навіть вона втомиться або тобі не хочеться їсти). Ну і ти у свою чергу повинен пропонувати вкладатися у ваші стосунки, намагатися порадувати дівчину. Тобі теж необхідно щось придумувати, як варіант у вихідний встати раніше і приготувати сніданок на двох або проявити ініціативу і купити квитки в театр ітд.

Прикріплення: 5899898.jpg (62.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 24.03.2018, 15:38 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4504
Дівчина повинна вкладатися у відносини ?



Партнерські відносини існують тільки тоді, коли вигідні обом. І "вигода" умовно поділяється на 2 типи: 

1) Емоційно-психологічна 

2) Фінансово-економічна 

Так от якщо хлопець дуже значущий для дівчини, якщо вона його любить, то вона отримує емоційно-психологічний реусрс (1), і їй від хлопця в загальному більше нічого не потрібно. Лише б він був поруч. У свою чергу вона за це готова запропонувати багато - і турботу і гроші і будь-який інший ресурс. 

Якщо ж хлопець дівчині не потрібен, не цінний, то вона хоче добрати з нього фінансово-економічний ресурс (2). І ось тут їй потрібні гроші і покриття будь-яких інших витрат. У свою чергу вона готова запропонувати максимум секс (і то не завжди). 

А все тому, що для будь-якої людини 1) завжди набагато цінніше, ніж 2). Тому якщо за 1) дівчина завжди готова запропонувати більше, то за 2) вона запропонує максимум секс, а ось попросить дуже багато. І очевидно, що хлопець, у якого навіть на їжу не завжди є, не буде значущий для дівчини.

Дівчина повинна вкладатися. Вірніше не "має", а "повинна хотіти", якщо примушувати людину щось робити, то вона ніколи для тебе цього не зробить. І тут не так важливо, що це повинні бути саме гроші. Вона може заробляти 5, ти 50, але вона тобі зв'яже теплий светр на зиму або 
поклопочеться по дому. І очевидно, що якщо дівчина хоче вкладатися у відносини і віддавати ресурс, то вона це буде робити не поєднюючи з грошима , так як це найпростіше. Тому що купити їжу набагато простіше, ніж зв'язати светр або регулярно хуярити по дому.

Якщо дівчина не вкладається взагалі, то це біда. І не буває (дуже рідко) щоб дівчина вкладалася всім, крім грошей, при цьому заробляючи мільйон. Зазвичай або вкладається або ні. І гроші самі по собі тут ні при чому.

Ну і як правило її бажання вкладати прямопропорційне значущості хлопця. Тому часто якщо дівчина не хоче вкладатися, то це тому що хлопець їй не значущий і не потрібен, а не тому що вона блядь і сука. Якщо дівчина любить тебе, якщо ти для неї номер 1, то як правило буде вкладатися всім ресурсом, який має.
Прикріплення: 5166303.jpg (276.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 23.07.2018, 08:32 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4504
Вчуся зі своєю в одному універі. Ніхто про наші стосунки не знає. Вдома ми дозволяємо собі абсолютно все в сексуальному плані: подвійне, потрійне проникнення, куні, і т.д., а при зустрічі в універі невинно цілуємо один одного в щічку і сидимо окремо, щоб не зірватися і не спалитися) життя біль. 
Дівчина, 19 років
 
OlenochkaДата: Пятниця, 10.08.2018, 22:11 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4504
Стосунки з дівчиною повинні збільшувати якість твого життя, додавати комфорт.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Будуємо ідеальні відносини Закохані, які разом на протязі тр
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом