MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Листопад » 24 » 10 ідей дешевих різдвяних подарунків
12:10
10 ідей дешевих різдвяних подарунків

10 ідей дешевих різдвяних подарунків



У цьому пості ви знайдете 10 ідей недорогих новорічних подарунків.

Якщо ти думаєш вже про майбутні Свята та цікаво, що ти можеш подарувати своїм близьким, то у нас є для Вас хороша новина! У цьому пості ви знайдете 10 ідей на недорогі різдвяні подарунки для близьких Вам людей.

#1. Солодкий пакет. Сумку на солодощі можна зробити навіть з паперу для випічки, перемотаного стрічкою. 

Що покласти в пакети? Звичайно, краще всього, якщо ви покладете туди власноруч приготовані солодощі, але з таким же успіхом можна упакувати будь-який інший подарунок у такий пакет.

#2. Шкарпетки. Це дуже практичний подарунок, і, до речі, не дуже дорогий. Краще всього, якщо вони будуть з цікавим принтом або виготовлені з дуже теплого матеріалу.

#3. Домашні консерви. Робити самостійно настоянки може бути проблематично (хоча б через проблеми з покупкою алкоголю), але домашнє варення або зацукрований імбир-це зовсім інша справа. Упакована красива баночка з декоративною кришкою, безумовно, буде хорошим подарунком.

#4. Різдвяна чашка. Це, мабуть, один з найпопулярніших подарунків. Важко буде знайти когось, хто не має вдома чаші, тому було б добре знайти такий, який буде мати святковий відбиток, незвичайний розмір або форму.

#5. Зображення на стіну. Для його виконання можна використовувати штамп з картоплі або надрукувати напис чи картинку з інтернету. Чорна, проста рамка підійде для більшості інтер'єрів

#6. Аксесуар для телефону. Це пропозиція, швидше, для братів і сестер або друзів, хоча не сказано, що ви не можете зробити такий подарунок батькам або навіть бабусям, дідусям! Чохол, захисне скло, power bank, selfie stick, монопод, і навіть usb-кабель, це речі, які практичні, і, до речі, не коштують статків.

#7. Календар. Ви можете купити готовий або вкласти більше праці в підготовку власного, унікального екземпляра. Використовуйте для нього свої власні знімки або організуйте міні сеанс з людиною, якій ви збереаєтеся подарувати.

#8. Книга. Якщо людина, якій ви збираєтеся подарувати, любить читати, то книга повинна бути крутим подарунком. Для тих, хто має інші захоплення, корисним може виявитися порадник.

#9. Ваучер. Ви можете зробити його самі. Це дешево, і, до речі, унікальний подарунок. Що ти скажеш на ваучер на допомогу в прибиранні для мами або каву та розмови з подругою?

#10. Смішний гаджет. В даному випадку мова йде про те, щоб викликати посмішку на обличчі іншої людини. Бажано, щоб подарунок мав на увазі хоч трохи цікавив цю людину, але якщо немає предмета, то ви можете вибрати щось універсальне, як наприклад, масажер для голови.

Переглядів: 789 | Додав: Olenochka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом