MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Квітень » 27

Нереалістичні Очікування Хлопців Від Дівчат

Я твердо переконана, що однією з причин знайомства це очікування чогось , але вони в більшості випадків, дуже нереальні. Коли ці очікування не виконуються, люди розчаруються, і їм погано. Нереалістичні очікування стосовно любові, чоловіків, жінок та відносин у цілому все не так як в кіно, телешоу, книгах, журналах, соціальних стандартах, наше гендерне суспільство, застарілі поради, члени сім'ї, друзі... список можна продовжувати. Сьогодні, ми фокусуємося на несправедливі очікування хлопців на рахунок жінок.

Ці стандарти як і старомодне суспільство та їхнє нелогічне мислення, як і раніше надзвичайно поширене. Ці стандарти, як правило, застаріли та не дозволяють жінці бути індивідуальною. Звичайно що і жінки мають схожі та несправедливі очікування що до чоловіків. Наприклад, я знаю дуже багато дівчат, які твердо вважають, що хлопці повинні бути вищими ніж вони, або що хлопці повинні знати основи будівництва.

Але, ми фокусуємося на хлопцях сьогодні! Звичайно, не кожен хлопець почуває себе тпк, і для багатьох, ці речі не мають з ними нічого спвльного " ну тоді папа!", але давайте не прикидатися, що вони не існують, розумієш? Перевірте їх!

Наші Вагіни Будуть Пахнути Чудово



Якщо ти дівчина, то знаєш що твоя піхва пахне не дуже довго. Там дуже багато чого відбувається, і це може призвести до різкого неприємного запаху. А такі дні що немає жодного дивного запаху. Але це не заважає хлопцям думати, що піхва завжди повинна пахнути і виглядати "ідеально".
Хлопці, часто думають що вагіни будуть пахнути як свіжі квіти і чиста білизна. Я маю на увазі, що не повинно погано пахнути, або мати рибний запах, але вона має запах, і це не схоже на манго.
... Читати далі »

Просмотров: 1295 | Добавил: Olenka | Дата: 27.04.2017 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом