MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Травень » 10



Як часто ми чекаємо на довгождані дні відпочинку, передчуваємо безтурботні миті і...
абсолютно бездарно проводимо дні, яких так прагнули. Довгі вихідні або навіть тривалі канікули проносяться нестримно повз нас, не залишаючи ніяких вражаючих спогадів, окрім програми телепередач.
До відпочинку потрібно готуватися заздалегідь. Передбачити все, щоб він перетворився на дійсно яскраві враження, що запам'ятовуються. Ось декілька порад «бувалих» людей, як це зробити:

1. Плануй усе заздалегідь. Саме передчуття відпочинку вже неабияк піднімає настрій. Збираєшся в поїздку? Дізнайся якомога більше про те, куди ти їдеш, що там можна подивитися, куди обов'язково варто потрапити. Інтернет для того й існує, щоб можна було знайти будь-яку інформацію миттю.
Склади план, що і в який день ти б хотіла робити. Обговори його з батьками або друзями, хай це буде план, який сподобається всім. Коли плани стають спільними, дотримуватись їх набагато простіше.

2. Потурбуйся про косметичку. У твоїй косметичці мають бути не тільки звичні засоби, але і додатковий арсенал краси. Якщо ти плануєш тривале перебування на сонці - не забудь сонцезахисний крем. Якщо їдеш кататися на лижах - засоби для захисту і живлення шкіри. У будь-якому випадку, зверни увагу на лінію Сomplete Дотик Сонця від Olay. У ній сполучено відразу 3 ефекти - активне зволоження, УФ-ФІЛЬТР і вона додає шкірі загорілий відтінок.

3. Який же відпочинок без фотографій? Потурбуйся про те, щоб тобі було зручно носити фотоапарат із собою і про те, скільки фотографій ти можеш зробити. Знімай частіше! Розбирати фотографії ти будеш після повернення, і навіть після видалення невдалих знімків у тебе залишиться на пам'ять дуже багато спогадів для гарного настрою. Це продовжить твій відпочинок.

4. Прояви передбачливість. Якщо ти збираєшся їхати, збери нев ... Читати далі »

Просмотров: 959 | Добавил: Olenka | Дата: 10.05.2017 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом