MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Травень » 18

Часто чоловіки, аби справити позитивне враження на панянок при зустрічі чи першому знайомстві намагаються видатись надзвичайно романтичними. Але чи так це насправді? І якою ж є романтика для чоловіків у дійсності?



Сучасний чоловік і романтика дамських романів дві несумісні речі. Як запевняє Дуглас Філдс, автор Креативної романтики, вечеря при свічках, млосні зітхання або прогулянки при місяці по пляжу, це зовсім не те, про що мріють чоловіки.

За їх уявленнями романтика асоціюється з таємницею, інтригою, чуттєвістю, пристрастю, дамською білизною і нескінченним сексом. Всього одна фраза: Я хочу зайнятися з тобою любовю сьогодні увечері змусить його серце битися в шаленому ритмі. Так що ж чоловіки вважають романтичним?

1. Коли жінка одягається для нього

Ну так, не роздягається, а одягається! У кожного чоловіка є свої улюблені предмети жіночого туалету: дехто мліє від панчішок, дехто від стрінгів, хтось від глибокого декольте. Барбара ДАнджеліс, автор книги Секрети про чоловіків, які повинна знати кожна жінка, радить хоч би раз привести чоловіка в дамський магазин і попросити його вибрати білизну, яку він би хотів бачити на вас.

Памятайте, чоловіки люблять очима і знаходять дуже романтичним, коли жінки щиро відгукуються на їх буйні фантазії. Якщо деякі з вибраних предметів туалету здаються вам позбавленими смаку, утіште себе тим, що це все-таки нижня білизна.

2. Коли жінка час від часу торкається до нього

Ви памятаєте як в Приборканні норовливого дві пані ніжно погладжували під столом ніжками головного героя? Ось це те саме, про що чоловіки мріють. Якщо ви кладете свою ручку на спинку його стільця і ніжно погладжуєте його по плечу, то на невербальній мові для чоловіка це означає, що ви приймаєте його і жадаєте.
Але не перестарайтеся: не вартує, сидячи за столиком в ресторані, лізти до н ... Читати далі »

Просмотров: 1008 | Добавил: Olenka | Дата: 18.05.2017 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом