MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Липень » 15

Помилки під час "прелюдії". Ти їх теж робиш?

Хоч любовна гра видається дуже легким завданням для обох, але все змінюється... коли пора приступити до справи. Часто виявляється, робимо типові помилки, які дають відсутність повного задоволення у партнера або партнерки. З'ясуй, чи є в тебе теж щось.



Зосередж
уйся тільки на одній або двохчастинах тіла.

Цю помилку допускають, як дівчатка, так і хлопці. Найчастіше вони пестять тільки груди дівчини та її промежину, дівчата ж бродять рукою до пеніса... і там вже залишаються на довго. Це помилки, тому що кожен з нас, незалежно від статі, має різні ерогенні зони.
Розташовані вони по всьому тілу! Якщо у випадку збудження хлопця зосередитися на пенісі це буде не критично, швидше за все не призведе до відсутності задоволення, але вже з дівчатами справа проблематична.

Порада? Почитайте трохи про ерогенні точки на тілі дівчини/хлопця!

Відсутність задоволення від прелюдії.

Це стосується в основному хлопців – подумайте, як часто буває так що ви не зосереджені на задоволеннях,отриманих від самих прелюдій, тому що постійно думаєш,коли в кінець кінців, зможете перейти до справи?

Прелюдія - повинна бути повна, не буде такого гострого задоволення , якщо не навчитися насолоджуватися нею. Замість того щоб думати: "Як довгоще?", радійте тому, що саме ви відчуваєте зараз.

Зосередженість на досягненні мети.

А мета, звичайно задовільнити партнера, та справитись з великим хвилюванням. Думки :"Коли я, нарешті, відчую, що готова?!") дуже ускладнює радість від
сексу. Думаючи про те, щоб нарешті, стати "збудженою" (проблема зачіпає головним чином дівчаток) ти нервуєш і не можеш відчути розслаблення.

Наша порада? Відключити мислення, увімкніть почуття. ... Читати далі »

Просмотров: 1038 | Добавил: Olenochka | Дата: 15.07.2017 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом