MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Листопад » 23

„Допоможіть, у мене є проблема. Мова йде про мою маму. Вже кілька разів я бачила, що вона ховається за якусь розмову. Я підозрюю, що мова йде про секс, і я в шоці. Я знаю дуже багато, хоча і незаймана. Я розумію що потрібно себе захищати, знаю все про жіночий цикл, планую використання протизаплідних таблеток і презервативів, щоб нічого не зловити. Я все це знаю, і я дійсно не хочу говорити про це з мамою!" Аня, 16 років.




Якщо у вас підлітковий вік, то дуже ймовірно, що твої батьки, впадуть на ідею поговорити з тобою про секс (а може це вже сталося? Якщо так, дайте знати в коментарях!). Більшість підлітків дуже боїться цієї розмови. Ми пояснюємо, чому і що робити, коли батьки починають робити "переслідування" в цій унікальній бесіди.

Чому ми не любимо таких розмов?

На початок проста відповідь на питання – звідки така неприязнь? Пояснює Юля:

– Мої батьки взяли мене на таку розмову кілька місяців тому. Це було... жахливо! Моя мама вела себе як пенсіонерка з трирічною дівчинкою. Не вистачало тільки, щоб вона додала що хлопець має член, а дівчинка вагіну. Обидві були налякані, а я боялася їй сказати, що я все знаю чудово. Я переживала, тому що б отримала , зустрічне питання, звідки я все це знаю. Тому мовчала, а в голові у мене була думка, коли вже дасть мені спокій, – згадує Юлія.

Так все виглядає у дуже багатьох. Але варто на мить поглянути з точки зору своїх батьків – хіба це не необхідність ,захистити і зрозуміти свою дитину?

Не думай про це, як про щось дуже погане, і не треба своїх батьків, вважати ворогами. Вони не хочуть вам погано, навіть навпаки. Для них це так само важко, але долають свою боязнь заради твого ж блага. Вони хочуть тебе просто застерегти!

Як реагувати, коли батько починає розмову про секс?

Насамперед &nda ... Читати далі »

Просмотров: 943 | Добавил: Olenochka | Дата: 23.11.2017 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом