MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Січень » 24

Проблема така: кліторіальний відчуває завжди, а вагінального не було ніразу. Через це починаю комплексувати, злитися. У чому  проблема? Чим її можна довести до такого оргазму? Каже що з усіма колишніми партнерами теж не було. 



Деякі дівчата за певних фізіологічних причин взагалі не відчувають вагінального оргазму. Деякі дівчата, навпаки, не дуже дружать з клітором, хоча зовсім відмороженим клітор не буває. А є подруги у яких клітор і піхва однаково чутливі. Але точка G є у всіх - про це не забувай. Роби їй куні розігрій, але не доводь до оргазму, потім входить в неї і вперед по наростаючій. Просто не потрібно поспішати.

Твою подругу просто треба трахати правильно. Чи зверху масажуючи під час сексу клітор нижньою частиною живота або наминати їй клітор в той час як  ззаду. + інші варіанти. Увімкни мозок Це не причина для нервів. Поговори з нею і скажи, щоб вона не парилася, і що раз немає вагінального, знайдеться тисяча інших способів отримувати задоволення від сексу. Постав себе на її місце. Якщо б у тебе не вставав ти б теж нервував. Поговори з нею заспокой і все у вас буде добре.

Ось, що кажуть досвідчені: 

У мене була така ж проблема - відчувала оргазм тільки від стимуляції клітора, а на решту було пофіг. Через п'ять-шість років після початку статевого життя я в один прекрасний момент відчула і вагінальний та навіть анальний оргазм. у дівчат оргазм досягається не так просто, як у чоловіків. зазвичай дівчата починають отримувати задоволення в сексі з досвідом, або після пологів. рідко коли буває так, що з самого початку статевого життя дівчина відчуває мультиоргазми. У моїх знайомих така ж фігня - почали відчувати оргазм тільки після багатьох років сексуального жи ... Читати далі »

Просмотров: 1133 | Добавил: Olenochka | Дата: 24.01.2018 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом