MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Червень » 12

Марта, 16 років: Моя проблема викликає у мене страшні комплекси справа в тому що маю маленькі груди, чесно кажучи, я майже плоска, як дошка. Порівняно з подругами класу, мої груди дійсно маленькі. Місячні вже більше року, з'явилося у мене волосся на лобку, а груди не ростуть і як раніше  малі. Чи є ще шанс, що мої маленькі груди виростуть?



Маленькі груди турбують багатьох жінок, хоча саме підлітки найчастіше мають великі комплекси. Часто, порівнють себе з подругами зі школи, забувають про основну тему – кожна з дівчат дозріває в різний період статевого дозрівання та у фазу інтенсивного росту тіла. У одних це приблизно 12-13 років, у інших навіть 15-16 років. Ситуація аналогічна з появою першої менструації – є дівчатка, які вже мають місячні у віці 11 років, у інших перша менструація з'являється приблизно у 15 років.

Статистично вважається, що фаза активного росту молочної залози найчастіше припадає між 13 і 17 роками життя.

Розмір грудей в значній мірі закладено генетикою – якщо в вашій родині більшість жінок мають маленьку груди, то є дуже висока ймовірність, що ваші груди не будуть такі великі, як би ви цього хотіли. Також будова тіла, за якою стоїть генетика, приймає рішення за розмір грудей. Дівчата високі і стрункі, як правило, будуть мати набагато менші груди, ніж ті що нижчі з трохи заокруглим силуетом.

Чи є у нас можливість впливати на розмір грудей? Відповідь на це питання не однозначне. Молочні залози складаються в основному з жирової тканини, саме тому дівчата які мають швидкий обмін речовин, які мають проблеми з тиреотоксикозом, або ті які сидять на дієтах, мають як правило, маленькі груди, що є результатом недостатнього відкладення жирової тканини. У свою чергу дівчата з трохи уповільненим ... Читати далі »

Просмотров: 863 | Добавил: Olenochka | Дата: 12.06.2018 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом