MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Вересень » 01

Підлітки стають все більш і більш усвідомленіші в питаннях сексу, все швидше і швидше починають сексуальне життя. У зв'язку з цим часто і сексуальні експерименти не чуже. Може так статися, що хоча ви тільки у підлітковому віці, а вже починаєте разом зі своїм партнером або партнеркою думати про...третю особу у вашому ліжку.



Іншими словами, може хтось з вас почав думати про секс у трьох. Думки поки нешкідливі, але можливо  ви починаєте думати про те, щоб когось запросити на цей унікальний досвід. Незалежно від етапу, на якому ви знаходитесь, варто обміркувати питання ще раз і подумати, чи це правильне рішення.

Пропозиція трикутника

Частіше всього починається з жарту – до тих пір, поки хтось з вас не скаже: "Слухай, а може дійсно спробувати?" І тут може виникнути перший скрегіт, Що ви можете відчувати в ситуації, коли ваш партнер подає вам саме таку пропозицію для урізноманітнення сексуального життя?

Поліна (18 років.) вона відчула себе дуже дивно, коли виявилося, що жарти її хлопця про можливий секс у трьох зовсім не жарти...:

– Я була в шоці, коли Андрій запропонував мені секс утрьох. У нас є подруга Ірина. І саме вона колись сказала серйозно, що думає про трикутник і якби ми хотіли, то вона за. У мене відібрало дар мови і я вдавала, що не чую. Андрій зі сміхом сказав, що повинен поговорити зі мною, 
– я думала, що він в жарт сказав, тільки. Пізніше, він торкнувся цієї теми знову і запитав, чи я погоджуся так спробувати. Це зачепило мене дуже. Я подумала, що, напевно, зі мною нудно, що хоче зайнятися сексом з іншою жінкою. Я сказала, що мені потрібно це обдумати, а зараз... не знаю. Я боюся, що він і так мені зрадить, якщо я не погоджуся або вважає мене за скучною... – каже Поліна.

Досвід показує, що дуже б ... Читати далі »

Просмотров: 1171 | Добавил: Olenochka | Дата: 01.09.2018 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом