MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2015 » Травень » 20 » 5 речей, які ви робите на сонці, що псує вашу
14:54
5 речей, які ви робите на сонці, що псує вашу

У минулі вихідні, я пішов на пляж в перший раз. Не буду брехати: я дійсно хотів, отримати гарний колір шкіри,  хороший загар. Мені подобається засмага, хоча я знаю, що це не добре . Однак, я розумний  і знаю чого не робити!.Я використовую сонцезахисний крем, Є багато речей, які люди не розуміють, про правила засмаги. Багато моїх друзів  думають, що вони зазвичай не горять" і  будуть знаходитись на сонці весь день". Щоб сонце захисний крем був ефективним і працював належний чином, наносьте його за 20 хвилин перш ніж ви виходите на вулицю! 
Роблячи ці помилки можуть призвести до поганих наслідкив наприклад до раку шкіри, чого я хотів щоб ви уникнули. Будь ласка, не робіть таких помилок:
 

Використосвуйте Правильний сонцезахисний Крем 
Я знаю, що сонцезахисні засоби можуть викликати плутанину. Є багато різних видів, і брендів які наголошують на таких слова, як "helioplex" та інше. Але ви дійсно повинні використовувати сонцезахисний крем, який покриває всі основи, так що шукайте щось, що говорить "широкий  спектр", і захищає вас від UVA і UVB променів. 
 
Не Факторинг У Ваших Ліків 
Ви коли-небудь приймали новий антибіотик або інші ліки і отримали сонячний опік з нізвідки? Це тому що багато ліків можуть зробити вас супер чутлівою до сонця. Завжди перевіряйте ліки, щоб побачити, що вони не зроблять вас супер чутливою до сонячних променів. Якщо це так, застосовуйте додатковий захист, щоб не отримати неприємний опік. 
 

Якщо у Вас темна шкіра 
Просто тому, що у вас темна шкіра зовсім не означає, що ти непереможний проти сонця. Один з моїх друзів має дуже темний колір шкіри ,одного разу мені сказав: "я чорний, тому мені не потрібни захисний крем." Це повна дурня! Спалити можна,це незалежить від кольору вашої шкіри. 
 
Не наносили крем повторно 
Одна з найбільших помилок, яку здійснюють люди-це те що вони не застосовують повторно сонцезахисний. Ви повинні наносити повторно кожні дві години (як мінімум) і після потрапляння у воду. 
 
Не використовувати сонце захисний 
крем, коли на дворі ХмарноОдин з моїх улюблених найбільших мозолів, коли кажуть люди, що не потрібен захист від сонця в похмурий день. Запамятайте що хмари вас не захищають від шкідливих променів. Насправді, в залежності від типу хмари, вони можуть збільшити фактичнопошкодження від сонця. 

Переглядів: 1148 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом