MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Грудень » 12 » Це несправедливо 10 речей
02:43
Це несправедливо 10 речей

 

Життя – несправедливе, і це правда. Надзвичайно часто ми оцінюємо речі не правильно, концентруємо нашу увагу на слабких чи поганих сторонах та видаємо їх за хороші та вірні, при тому, повністю відкидаємо це вартісне, що оточує нас. Ми звертаємо увагу на зовнішність та забуваємо про те, що сховане під нею; ми вважаємо, що те, що явне – це правдиве, а те, що прикрите – про це взагалі не слід думати. І це несправедливо.

У цьому дописі я хочу запропонувати вам 10 речей, що на мою думку, є надзвичайно оманливими та просто нечесними.

1) Люди надають перевагу у бізнесі тим, із якими мають стосунки. Це ще можна назвати кумовством

Чи зустрічались ви із тим, що вас не взяли на роботу, хоча ви висококласний претендент із глибокими знаннями у даній області та величезним досвідом роботи? Просто натомість взяли сестру чи брата одного із топ менеджерів у компанії?

2) Усі люди намагаються вас вчити, не маючи і мінімальних знань у даній галузі

Чи зустрічались ви із тим, що ваша бабуся, дідусь, мама або тато вчать вас як правильно поводитись у тій чи іншій ситуації, навіть якщо вони у ній ніколи не були? “Ми прожили життя, у нас величезний досвід у всьому”, – кажуть вони.

3) Цукерок із хорошою обгорткою завжди продається краще, ніж той, що має звичайне сіре упакування

Як часто ми купляємо речі, що просто гарно виглядають, до прикладу: ми купимо шоколадку, що матиме яскраву обгортку, але буде просто жахливою на смак і не звернемо нашу увагу на більш якісну за своїм вмістом та смаковими характеристиками чоколяду, що виглядає непримітно?

4) Все що якісне – те дороге

Чому ми завжди переконуємо себе, що якщо заплатимо за щось у декілька разів дорожче, то отримаємо якісний та хороший продукт?

5) Зовнішність має значення

Чому привабливі зовні люди здебільшого досягають набагато більшого ніж ті, що показують свою працю реальними ділами? Дуже часто останнім навіть і не дають змогу довести свою кваліфікованість, якщо у них не буде великого бюсту, гарних синіх очей та струнких ніг.

6) Ми довіряємо іншим людям, навіть, коли вважаємо, що вони не праві

Дуже часто ми настільки засліплені порадами інших людей, що забуваємо про свою думку, свої переконання. Чому нам так легко нав’язати погляди, невже ми не маємо свого я? Ми точно знаємо, що ці “інші” не праві, проте не мислимо раціонально, а радше емоційно, і як результат віримо у те, у що не можна вірити?

7) Коли у нас є влада – ми можемо все

Чому, коли людина отримує владу та гроші, вона вважає себе вищесортною, такою, котрій можна все, представником Бога на землі?

icon cool 10 несправедливих речей у цьому світі Чому ми завжди скаржимось на те, що у нас так брудно на вулиці, але самі наступної ж миті кидаємо папірець від жуйки на тротуар?

Чому ми завжди завжди описуємо як у нас все погано і які ми недолугі, бо не хочемо мінятись, але ніколи не починаємо із себе?

9) Де два українці – там три гетьмани

Навіщо у людях закладена така величезна жага до керування, управління іншими, що є однією із фундаментальних причин усіх конфліктів та непорозумінь.

10) Чому світ такий несправедливий?

Це лише декілька речей, котрі мене бентежать. Я впевнений, що їх є тисячі, а то й міліони. А що вас турбує, що ви вважаєте несправедливим?

Переглядів: 1053 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом