MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2015 » Травень » 27 » Чи можна довіряти своєму хлопцеві? Поради як перевірити бойфренда
21:08
Чи можна довіряти своєму хлопцеві? Поради як перевірити бойфренда

Довіра є однією з найважливіших частин відносин – без неї складно взагалі мати відносини. Насправді розвинути повну довіру до людини, це зовсім не легко... це дійсно дуже важко, особливо якщо ти образив/зрадив в минулому. 

Довіряючи комусь по суті ви робите себе більш вразливим, і багато людей мають проблеми з цим. Я один з тих людей. Я сама обпікалася дуже сильно в минулому, як по відношеню близьких друзів так і партнерів, і це змусило мене бути вкрай обережною про те , я довіряю зараз. Коли ви зустрічаєте того, хто вам дійсно подобається, ви хочете довіряти їм ... Для тих , хто застряг у цій ситуації, ось безпомилкові ознаки яким ви можете довіряти .А тепер зробіть глибокий вдих, і навчіться відпускати минуле! 

Якщо ваш хлопець завжди підставляє своє коли ти плачеш чи навіть просто слухає, як ти говориш, то це хороший знак , що ти можете довіряти йому. Якщо ви не можете покладатися на хлопця в ніяких труднощах, це означає що ви не можете довіряти йому. 
 

Ваш хлопець відвертий та щирий з вами? 
Він розповідає про свої емоції або про те що відбувається в його житті? Чи довіряє він тобі, коли засмучений чи злий? Він не приховує від тебе ніяких таємниць? Я знаю, що можу довіряти своєму другові, тому що він дуже чесний відкритий зі мною - він розмовляє про все, і цінує мою думку. Якщо ваш хлопець не говорить ніколи ні про що з вами, це не добре. Але якщо він готовий відкритися вам, це хороший знак, і означає що він надійний. 
 

Якщо йому є що приховувати, то це помітно! 
Наприклад коли ви хочете взяти його телефон, і він робить зусилля, щоб тримати телефон подалі від тебе... це поганий знак. Однак, якщо він абсолютно спокійний залишаючи свій телефонв біля вас, або він веде себе зовсім не дивно, це ознака того, що йому немає чого приховувати. Якщо він намагається приховати щось від вас, це стає помітно це зазвичай зайві почуття та емоції. 
 

Я один раз випадково зустрічалася з хлопцем, який мені не довіряв. Я знала, що я ніколи не зможу йому довіряти, тому що він завжди кудись зникав. Я не чула від нього кілька днів звісток, а потім напиши мені ніби нічого не сталося, і не каже де він був. Тим не менш, я знаю, що можу довіряти своєму хлопцю зараз, тому що він не робить таку фігню. Я завжди знаю де він знаходиться, це і не тому, що я вимагаю звітувати, а тому що ми спілкуємося відкрито. Якщо і ваш хлопець настільки ж відкритий з вами, це чудово! 
 

Довіра і узгодженість йдуть рука об руку. Він завжди знаходиться там ,де і казав що буде? Він дзвонить,попереджає, що план змінився? Якщо він ніколи не змінює плани в останню хвилину,а завжди приходити вчасно, і постійно веде себе як порядний хлопець,то цілком йому можна довіряти. Однак, якщо він одного тижня каже, як сильно любить вас, а на наступний тиждень зовсім холодний... Значить є цьому серйозна причина, чому він такий непослідовний. 
 

Я твердо вірю що ,  довіру треба заслужити - Отже, ваш хлопець заслужив Вашу довіру? Якщо він багато говорить, і ніяких дій, це не є добре. Моя знайома зустрічається з хлопцем, який завжди робить всякі обіцянки, але потім їх не виконує. Не довіряю таким хлопця! Якщо ваш партнер підкріплює свої слова діями, це означає, що він більше ніж надійний. Це показує, що він не просто тріпає язиком, а показує протилежне своїми вчинками. Слова нічого не значать, якщо він не доказав їх. 

Переглядів: 1560 | Додав: Olenka | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом