MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2015 » Квітень » 25 » Де знайти хлопця улітку.
19:14
Де знайти хлопця улітку.

Кращі місця і методи для того, щоб зав'язати романтичне знайомство влітку.

Пляж

Якщо ти комфортно відчуваєш себе в бікіні і пишаєшся своєю фігурою, завести на пляжі приємні знайомства буде для тебе надзвичайно просто. Пляж - ідеальне місце для пошуків коханця. Тут ти зможеш без перешкод розглянути тіла хлопців і вибрати того, хто найбільш приємний твоєму погляду і милий твоєму серцю. Залучити до себе увагу теж простіше простого. Можеш попросити симпатичного атлета допомогти тобі натерти спинку сонцезахисним кремом. Можеш запропонувати зіграти в пляжний волейбол чи в карти.

Спортзал

Це місце знайомств добре тим, що тут буде "добірний контингент чоловіків". Шанси зустріти алкоголіка на гойдалці або агресора на заняттях йогою майже відсутні. Влітку багато чоловіків кидаються в спортзал в надії привести тіло в порядок за рекордно короткі терміни - ось чому тут їх легко "брати тепленькими". Раз хочуть удосконалювати тіло, значить, швидше за все, хочуть подобатися, привертати увагу, знайомитися і т.д. Познайомитись дуже просто. Зав'яжи невимушену бесіду: "Ти давно ходиш до цього клубу? Які тренування віддаєш перевагу? А ти був на памп-фітнесі?" і т.д.

 

Вулиця

Влітку вуличні знайомства частішають. Воно й зрозуміло: дівчата, причепуритися в повітряні, сексуальні сукні та босоніжки на шпильці, автоматично привертають до себе увагу сильної статі. Багато людей виступають проти знайомства на вулиці, вважаючи його чимось "несолідним". Проте, якщо вже так вийшло, що чоловік твоєї мрії зустрівся тобі саме на вулиці, - гріх втрачати таку можливість. Підійди до нього з чарівною усмішкою на обличчі і яким-небудь безневинним, забавним питанням. Наприклад: "Ви любите полуничне морозиво?". Якщо ти впевнена у собі, можеш відразу піти ва-банк і запитати: "Ти коли-небудь знайомився на вулиці? Особисто я ніколи. Так що ти будеш у мене першим". Головний мінус знайомств на вулиці в тому, що, люди рідко бродять по них безцільно.

Футбольне / баскетбольне / волейбольне поле

Влітку всі дворові та міські спортивні майданчики заповнюються гетеросексуальними хлопцями, спраглими попинати м'яч. Дівчата зазвичай обходять такі місця стороною, а даремно! На спортивному майданчику багато чоловіків і мало жінок: значить, конкуренція майже відсутня. Тобі залишається просто сісти на трибуну і, потягуючи що-небудь прохолодне, вибрати собі жертву. Спостерігаючи за тим, як хлопець грає, ти зможеш багато чого зрозуміти про нього. Наскільки він фізично підготовлений, наскільки агресивний, який у нього темперамент, з ким він грає, хто його друзі і т. д. Після матчу тобі всього-то й залишиться, що підійти і сказати йому, як класно він грав. Або запропонувати попити чогось холодного. Можеш, взяти з собою подруг. Тоді у вас з'явиться шанс знайти відмінну чоловічу компанію на вечір (а може й більше!).

Літнє кафе

Літнє кафе - відмінне і комфортабельне місце знайомства. По-перше, ти одразу зможеш оцінити, з ким прийшов сподобався тобі МЧ, і зробити свої висновки. По-друге, ти зможеш запросити його до знайомства одним лише сексуальним поглядом з-під меню. Коли дівчина їсть, у неї є маса можливостей продемонструвати свою сексуальність. Еротичне потягування коктейлю через трубочку, з задоволенням облизаний ложечка з-під морозива. Головне - зберігати природність і не перегинати палицю, щоб не перетворитися з бажаною дівчата і секс-бомби в порнозірку.

Похід

Мало хто з сучасних дівчат дерзає ходити в походи - а даремно. У поході ти можеш не тільки здригнутися і перевернути весь звичний ритм життя, пізнати себе, але і знайти свого чоловіка. Ти можеш відправитися в похід зі старими друзями (не виключено, що пройшовши разом через цю пригоду, ти дізнаєшся знайомого чоловіка заново і подивишся на нього зовсім іншими очима). Можна також відправитися зі спеціальною групою, в яку збирають людей незнайомих. З одного боку це екстремально, але похідні умови зближують дуже швидко. Крім того, саме в таких умовах людина розкривається повністю.

Курорт

Це особлива зона знайомств. Курортні романи мають свій непорушний етикет, сценарій, таймінг. Складність у тому, що курортне знайомство рідко переростає у щось серйозне. У кращому випадку курортний роман переростає в роман на відстані. Втім, знайти собі коханця і компаньйона для відпочинку на морі зможе будь-яка дівчина. Автомобільна пробка Якщо у тебе в авто немає кондиціонера - це не привід для розладу: це привід для знайомства. Роз'їжджаючи по місту з відкритими вікнами ти зможеш привернути увагу маси потенційних кавалерів на власному авто. Особливо зручно знайомитися в пробці - це та ситуація, коли чоловіки часто самі роблять перший крок. Бачачи красиву дівчину за кермом, вони надають їй "дорожні знаки уваги". Наприклад, пропускають. Роблять комплімент машині або її хазяйки. У будь-якому випадку, стоячи в пробці, набагато приємніше вирячитися не на години, а на сусідніх водіїв. Хто знає, з ким тебе зведе дорога. Спробуй в якості експерименту обмінятися парою слів в пробці з водієм класної BMW. Цей спосіб хороший ще й тим, що на дорозі ти зможеш знайти собі забезпеченого чоловіка, навіть олігарха. Джерело http://ivona.bigmir.net/

Переглядів: 1261 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом