MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Депіляція Перед Початком Статевого Акту.
01:07
Депіляція Перед Початком Статевого Акту.

Питання: чи готрібно голити там перш ніж зайнятися сексом? Що хлопці думають, з цього приводу?
Відповідь: наприклад у мене був секс з хлопцем, який просто обожнював [волосся]. Він завжди наполягав на тому, щоб все було природньо і ніколи не хотів, щоб я "там" робила депіляцію. 
З іншого боку, кажуть; "Мій хлопець ненавидить дівчат з кущами, так що я голюся."

Кожна людина має особисті вподобання, коли справа доходить до волосся на лобку. Але для більшості людей, волосся на лобку не є вирішальним чинником.
Якщо ви зустрічаєтеся з хлопцем, у вас є кілька варіантів. Ви можете запитати його, чому він надає перевагу.(можете здогадатися). 

Або робіть те, що хочете з вашим лобковим волоссям і фігурою, якщо ви дійсно любите одне одного, це не буде найважливішим аспектом ваших відносин.

Ось, коментарі людей що вони думають з цього приводу:

 

Цитата
Я голю але точно не через секс, просто займаюся спортом і мені б не хотілося, щоб волосся стерчало з моїх шортів. Звісно це біль,під час гоління поголитися, хоча зазвичай мені доводиться голитися в будь-якому місці від 2 до 4 разів в тиждень.


 

Цитата
Я ненавиджу волосся, тому я голю, але мій хлопець не хвилюєть, з приводу того поголилася я чи ні.


 

Цитата
я віддаю перевагу волосся обрізати, так легше і мені не доведеться турбуватися про гоління, але мій хлопець любить коли чисто.. це трохи дратує, тому що він не знає, який жах після гоління.

 

Цитата
мій хлопець зовсім не проти волосся, але я роблю, бо це огидно для мене


 

Цитата
Вчора ми з хлопцем збиралися на більше, ніж цілуватися, а я була не поголена, так що я не дозволила йому. зазвичай я голюся, коли знаю напевно,що буде секс.
Переглядів: 1015 | Додав: Olenka | Теги: брити, депіляція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом