MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Вересень » 26 » Дивні Факти Про Пеніси
14:38
Дивні Факти Про Пеніси

Давайте поговоримо про пеніси, гаразд? Ми знаємо, що вони є... але скільки ми насправді знаємо про них? Я маю на увазі, ми знаємо, що хлопці збуджуються, і що вони можуть бути дуже чутливі, але для багатьох із нас, це все що ми знаємо про них. Але що ще ви знаєте про пеніси? Це може здатися дуже таємничою частиною тіла, хто його немає. Якщо ви збираєтеся вести статеве життя з хлопцем, ви напевно хочете знати більше про його "член", навіть дивні речі. Пеніс може здатися складним для тих, хто не має його, але це звичайна частина тіла, яка має деякі цікаві факти.

Чи знаєте ви, що куріння може вплинути на чоловічий статевий член? Людське тіло дивне, я правий? Якщо ви хочете дізнатися трохи більше про чоловічу анатомію, прочитайте наступні факти. Вони допоможуть вам познайомитися з чоловічим тілом трохи більше. Перевірте їх!

Пеніс Трохи Схожий На Клітор

Пеніси і клітори створені з одного типу тканини, що означає, що пеніс трохи схожі на гігантський клітори, але поза тілом, а не всередині нього.

Чоловіки можуть мати ерекцію, перш ніж вони народилися

Серйозно. Якщо цитувати підручник з людської сексуальності, "сексуальність починається в утробі матері". Що включає в себе ерекції, їх навіть можна побачити на УЗД, перш ніж дитина народиться. Це звучить дивно, але це нормальна річ, яка може статися, в процесі того як організм розвивається.

Куріння Може Зашкодити Пенісу

Коли-небудь бачили хлопця з сигаретою? Це значить, що він, ймовірно, не має багато сексу. Я жартую, але дослідження показали, що Куріння насправді може призвести до погіршення ерекції, адже куріння може обмежити кровоносні судини, що робить їх більш важкими для крові, щоб дістатися до пеніса.

Пеніс Може Зламатися

Ну, не ламалися як Кіт-кат, але він може мати перелом, що звучить неймовірно боляче. Вони можуть ламатися від будь-якого виду фізичних навантажень, але основною причиною є секс.

Обрізання Є Результатом Онанізму

Багато людей звикли вважати, що мастурбація-це гріх якийсь. Звичайно, обрізання не заважає мастурбації.

Деякі Культури Дійсно Їдять Пеніси

Раніше це був релігійний ритуал, їсти людський пеніси, але слава богу, що це більше не повториться. Тим не менш, є певні місця в світі, де їдять пеніси тварин, бика, і навіть собаки. Ах!Фу.

Переглядів: 1201 | Додав: Olenka | Теги: пеніс, секс факти, факти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом