MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Листопад » 19 » Гороскоп новорічних подарунків.
00:23
Гороскоп новорічних подарунків.



Усі ми в очікуванні Нового року та Різдва починаємо ламати голову над тим, які подарунки приготувати для подруг та родичів. А також думати про те, які сюрпризи чекають на нас.
Можна міркувати довгі тижні, але краще зробити список, в який записати всіх, кого треба обдарувати на цей Новий рік. Так буде набагато ефективніше міркувати. Та й готові ідеї теж зручно занотувати відразу в той же список.
Свята можна назвати особливим часом, коли так багато любові, ідей і турботи вкладаються у створення подарунків та їх дарування.

Якщо ти опинилася у глухому куті, пропонуємо використати наш гороскоп подарунків. Ми склали список, яким подарункам будуть радіти різні знаки зодіаку, виходячи з їх нахилів, 
Перевіримо?

Овен дуже любить всілякі технічні новинки і гаджети. Він зрадіє як самим пристроям, так і аксесуарам до них. Головне, щоб до цього часу у нього не було такої техноіграшки.

Телець любить зручність. Тому ідеальний подарунок для Тельця - те, що зробить його життя комфортнішим.

Близнюки - один з найбільш мінливих знаків зодіаку, дуже любить увагу до власної персони. Дзеркальце або пудрениця - ідеальний подарунок для цього знаку.

Раки люблять смачні подарунки та гарні дрібнички, які вони розставляють по поличках і колекціонують разом зі спогадами про дарувальника.

Лев - обожнює добре виглядати. Тому все, що стосується одягу і зовнішнього вигляду, забезпечить стовідсоткове потрапляння в яблучко.

Діва страшенно любить корисні подарунки, проте шкала корисності її пристрастей практично невідома. Тому можна подарувати їй гарну книгу.

Ваги, будуть задоволені, якщо їм піднести щось для прикраси будинку або власної персони. Від гірлянди до бус - все буде приємним сюрпризом.

Скорпіон - цінувальник всього таємничого і незвичайного. Подаруй йому що завгодно, але обов'язково несподівано і з театральним ефектом. Саме це принесе йому задоволення.

Стрільці раді будь-яким подарункам, адже цей знак цінує увагу до їх персони. Тому чим більш особистий подарунок ти вигадаєш, тим більше це їх вразить.

Козеріг - дуже практичний і домашній знак зодіаку. Його можна порадувати усім, що буде його оточувати в побуті. Рамочка для фотографій, наприклад.

Водолій - романтик, він буде радий отримати щось зворушливе, подарунок з якоюсь історією вашої дружби.

Риби люблять усі прояви мистецтва, особливо музику. Наприклад, їх дуже порадують диски з записами їхніх улюблених виконавців.

Впевнені, що наші поради наштовхнуть тебе на цілий ряд цінних ідей. І підготовка до Нового року стане більш легкою і приємнішою.
І пам'ятай, що головне в подарунку - це твоя винахідливість і знання маленьких слабкостей того, кому ти його даруєш, а зовсім не його ціна.
А якщо твій вік ще не дозволяє тобі розпоряджатися власним бюджетом, то найкращий новорічний подарунок - це ялинкова іграшка, зроблена своїми руками. Вона абсолютно точно не залишиться непоміченою. І тут твою фантазію ніхто не обмежує. Використовуй будь-які матеріали, ідеї та витівки. А ще краще - давайте ділитися ідеями незвичайних ялинкових прикрас один з одним!

Переглядів: 1106 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом