MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2015 » Липень » 13 » Як ходити на каблуках.
14:41
Як ходити на каблуках.

Два поширених питань, які я отримую-це "як ти можеш ходити на каблуках?!" і "чи є у вас поради для носіння взуття на високому каблуці?" Я відписую всім окремо, але подумала, раз це вже стало загальне питання ,то чому просто б не написати пост для нього! Ці поради не є новаторськими, я впевнена, ви можете знайти ці поради, якщо ви погуглите. Ось лише деякі поради про те, як мені вдається ходити на підборах весь день. 

Практика робить досконалим  
Я ношу каблуки, від тоді як була підлітком, так що мої ноги були загартовані, щоб бути на підборах. Насправді, вони настільки звикли бути на підборах, що коли я в сандалях, я незграбна і можу падати на ноги або заподіювати собі біль. Так, у мене також затікають ноги, коли я в сандалях. Дивно, але факт! Якщо ви тільки починаєте носити підбори, не відразу купляйте stilletos (дуже високі). Купіть підбори між 5-7 сантиметрами і бажано з трохи потовщеним каблуком і носіть їх навколо будинку.Носіть їх, коли ви готуєте їжу, носіть їх, коли ви робите макіяж, коли ви пилососите, прогулянка вгору і вниз по сходах, і т. д. Вам не потрібно навіть одягатися, просто ходити і носити їх. Ніхто не побачить вас у такому стані, але якщо ви носите їх під час нормальної діяльності, то отримаєте багато досвіду, і звикните та будете відчувати себе ніяково. 

Підійде він? 
Я ношу різні розміри з різних брендів і навіть у межах одного дизайнера, я можу піти вгору або вниз на будь-якому каблуці, тому переконайтеся, що ви носите Розмір, який підходить вашій нозі і це не просто Розмір, який Ви "зазвичай" носите. 
Коли ви купуєте взуття,походіть у відділі у них і переконайтеся, що ваша п'ята не вискакує чи стискаються пальцями ніг. Ніхто не любить носити занадто тісне взуття.
 
Ходите повільно і маленькими кроками 
Зізнаюся, я-швидкий ходок, але як вже казала, я досить досвідчена з каблуками так як звикла ходити на підборах. Однак, коли я ношу високі підбори супер 14 сантиметрові. Я ходжу досить повільно. Я завжди попереджаю чоловіка, що я буду повільна в ті дні, коли я їх ношу. Нікуди не дінешся. Йти повільно-це набагато краще, ніж намагатися зберегти свій нормальний ритм, а потім падати на обличчя. Ти не маєш почувати себе по дурному коли йдеш повільно або маленькими кроками. Я маю на увазі не ходити аномально повільно, але озирнись навколо, завжди є тони людей, що йдуть повільно, і ви, ймовірно, не витріщаєтесь на них бо в цьому немає нічого дивного ? Якщо ви йдете вгору або вниз по сходах, завжди тримайтеся за поручину або нехай ваша друга половинка вас підтримує, щоб залишатися стійкою. Це звучить нерозумно, але я бачив, як люди беруть падають перекидаючись, тому що вони не мають нічого, щоб утриматись, але якщо ви носите підбори, у вас є більше шансів посковзнутися , коли по сходах спускаєтесь а не навпаки. 

Завжди носіть балетки з собою 
Коли знаю, що буду прогулюватися по місту,я завжди ношу велику сумку і кладу пару балеток. (кладу їх у взутєвий мішок щоб не забруднити сумку) Потім, коли я вже побула на каблуках пару годин, і мені потрібно дати їм відпочинок. 

Пухирі тримати подалі! 
Люди завжди дивуються, якщо я отримую від мозолі від ходіння весь день на підборах . Все залежить від матеріалу всередині черевика. Є більш дешеве взуття, з синтетичних матеріалів всередині , яке після тертя з твоєю ногою за годину або дві, може стати дуже некомфортно. У цьому взутті яке ношу , вся устілка, а також внутрішня підкладка зроблена з натуральної шкіри, яка набагато м'якше , ніж синтетичні матеріали. Якщо ви натираєте пухирі , зверніть увагу, на ті місця де на вашу думку вони можуть вас тиснути і наклейте маленькі лейкопластири. 

Ось мої поради! Єдине, що хочу повторити це практика і практика! Тільки так, ваші ноги мають звикнути до того, щоб бути під дивним кутом протягом тривалих періодів часу. Якщо ви практикуєте достатньо на підборах, то стане навить важко ходити в босоніжках у кінцевому підсумку :) 

Ось вибірка з весняної колекції моїх улюблених дизайнерів взуття.
 
 

 

Крістіан Louboutin Пігаль 
Якщо ви новачок, не раджу їх! Висота каблука плюс невеликий носок  тільки для досвідчених власників stilletto. Хоча хіба вони не прекрасні?!
 

 

Крістіан Louboutin Насоси Бібі 
Чим товщий каблук, тим більше підходять для високої п'яти. Я насправді пробувала ходити в цих і можу поручитися за їх комфорт! 

 
Діор 'Легендарний' Пряжка Насос 
Ремінець передній, як на цих допомагає тримати ваші ноги стабільніше. Я насправді просто купила їх на днях! Обожнюю їх, але вони дуже високі, тому не для новачків теж! 

 
Міу Міу замша мульти-ремінь сандалі 
І наявність платформи в передній, безумовно, корисно з балансуючи на високих підборах. Я люблю такі босоніжки, вони просто кричать "весна!" для мене! 
Сподіваюся, що мої поради допомогли і  ви будете танцювати всю ніч безперервно в 12 сантиметрових шпильках без бажання  їх і викинути у сміття!
Переглядів: 1286 | Додав: knopa | Теги: Шпильки, каблуки, високі підбори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом