MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Червень » 22 » Як Сказати Батькам, Що У Тебе Є Хлопець
21:42
Як Сказати Батькам, Що У Тебе Є Хлопець

Вона ... просто хоче бачити тебе щасливою!

 

Ти зустрів когось. З допомогою магії часу і простору, він тобі подобається і ти йому подобаєшся. Тепер він твій хлопець. 

Все, що залишилося для вас, щоб зробити наступний крок. Ми говоримо про зустрічі з батьками. Правда, він збирається зустрітися з тими  хто створив вас.

Природно, у мене є кілька порад.

 

1. Самі подумайте, кому сказати в першу чергу.
ВИ можете бути блищим до одного з батьків. Якщо це ваш перший хлопець (і вони сказали, що ти занадто молода) або в якісь інші ситуації, яка могла бути драмою, це допомагає мати адвоката на вашому боці, поки ви розповідатиме іншому родичеві.

Якщо немає пом'якшуючих обставин, як: "мамо, він повинен залишатися тут до самої своєї навчальної візи", то розмовляю з батьками разом-це ідеал. Таким чином, ніхто не відчуває себе обділеним.

 

2. Не починай відразу з речей які можуть нести негатив.
У ньому є щось таке, що може бути проблемою. Але це не страшно для вас, але це буде на свій народ. Може бути, він старше або іншої релігії або іншого походження. Прохолодно, але не дозволяйте цього бути ваше вступне слово. Нехай зареєструватися, що у тебе перший хлопець. Потім дати їм застереження.

 

3. Є фото готових. 
Покажи їм фотку свого нового БФ. Знімок його соло працює просто відмінно. Це допоможе олюднити загадкового хлопця, так що вони можуть зупинити уявляючи якийсь страшний Тип крадіжку дівчина їх лив.

Примітка: простий постріл посміхаючись вашого милашка краще. Сексуальні selfies або фотографії ви обнимаетесь може бути збережений в інший раз, як Neverary.

4. Не витягнути його.
Батьки не любитель сюрпризів що стосується вашої романтичної життя. Довіра тренера особистої любові в цьому. З'являтися з випадковим, несподіваним хлопець має потенціал для невдачі, ніж успіх.

5. Не поділитися тим, що ви знаєте про нього і його сім'ї.
Будьте ввічливі, не хвилююся, якщо у них є мільйон питань. Пам'ятайте, ці люди звикли міняти памперси. Це природно для них, щоб відчувати себе гіркий про дитинство. Вони можуть бачити Вас як свою дитину. Вирізати їх деяку слабину.

І що тепер? 
Сімейні обіди часто перший момент зустрічі, але може бути дуже напруженим. Прекрасною альтернативою їм каже, що він заскочу провести деякий час на своєму шляху до де-то. Таким чином, є вбудовані. Годину або два в найбезпечніше час для першого візиту.

Візуалізувати майбутнє: Ви його любите, Ваші батьки люблять його і він навіть не хвилює, коли твій молодший брат штовхнув його в гомілку. Ура. Дуже сподівалася, що все йде дуже добре для вас!

 

Переглядів: 1554 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом