MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Листопад » 16 » Як заставити дівчину сосати? (мінет у відносинах)
11:24
Як заставити дівчину сосати? (мінет у відносинах)

Без мінета не цікаво - кращий спосіб зіпсувати мінет - просити про нього. - Чекати поки вони самі здогадаються - не хочу. Як зробити, що б вони самі накидалися на член? )
Після сексу можна попросити "маленька, поцілуй мене нижче" або голову вниз пхати її....але це якось занадто убого виходить... Можна звичайно своїм прикладом ) Показати і чекати взаємності, але вони у мене туплять або соромляться.  Якщо відмовляється - втрачаю інтерес до дівчини. Якщо не розуміє натяків - мене починає трохи дратувати. Якщо говорити прямо "смоктати" - занадто брудно і жорстко виходить. )Як отримувати мінет, кожен раз без нагадування? :))




Загалом коли шпілиш її і ти реально в агонії, наприклад в позі раком, в якийсь момент витягуєш член, підносиш до рота і кажеш: Оближи, там так все пересохло, швиденько-швиденько.. робиш це м'яко і спішиш... ("швидше-швидше" можеш прочитати в інеті). у 98% член у неї в роті навіть якщо не смокче - то облизує точно! А потім перший бар'єр продовжено, і в голові у неї вже стоїть галочка, ну в рот я вже взяла, напевне вже і мінет зроблю...))

У мене фраза: "Візьми його в рот" працює в 4 випадках з 5.

На скільки я знаю, у них просто бар'єр перший раз взяти в рот, а якщо інше "галочка стоїть" має бути все норм...Спробуй похвалити, після того як вона тобі його облизала, скажи що у неї такі солодкі губки і вмілий язичок, і тобі сподобалося те що вона робить... і скажи : "Потіш мене ще...))) (з фліртом)" Вставляєш палець-два всередину починаєш трахати, і даєш візуалізації картинки... я тебе трахну, зараз ти будеш стогнати, як сучка... зараз я тебе... ну і в такому дусі - вставляєш жорстко трахаєш, а потім витягуєш і кажеш : СМОКЧИ!!!... "соси-соси сучка... тобі подобається смоктати мій член?" - і смокче))) подобатися!!!! і усміхається)))


Наявність волосся на члені тільки на фінішній вирішує. Спочатку припустимо вона нічого не знає про кущі. Але так, в ідеалі все зголити. Мити частіше, якщо потієш - застосовувати дезодоранти, дитячу присипку на яйця і під яйця. Про мінет нічого конкретного не пораджу. Вони на те й телиці різноманітні - щоб вести себе по-різному. У цілому і загальному - по моїй практиці - смокчуть багато. Але деякі не смокчуть принципово. Ну так натякни - скажи їй, що тобі це подобається. Пару раз. Змушувати не треба. Ну не подобається людині - хай іде собі далі, і ти іди, шукай ту яка буде від мінету мокнути. Такі є і їх досить багато. Тобто сама опуститься, всі розстебне, візьме в рот, буде смоктати і дрочити - потім чіпаєш - мокра вся, хоч ти їй взагалі ніяк не чіпав і спецом ніяк не збуджував до цього.

Чарівної таблетки не знайшов, але зрозумів декілька "фішок"
- при поцілунках, в якийсь момент, засовуємо напружений язик глибше їй в рот. Дівчинка починає з ним гратися як з челен-посмоктувати...прикольно =) Ну і емітувати рухи члена можна язиком - щоб з думкою змикнула)
- При поцілунках і петінгу - суєм пальці їй в рот. Тільки це треба вміти робити. Словами довго описувати. Починають кусати, посмоктувати.
- При сексі, під час зміни пози - лизнути її там буквально на 10 секунд. І тоді вже потім можна свої член сміливіше сувать (але це вже не те...)

Ну і мега фішка яка тільки нещодавно стала виходити
- при розмові - як "зазвичай" згадуємо що потрібно у відносинах і досить відверто кажу в тому числі і про секс "стандартні пози+ пізніше анал + ініціатива в оральному від дівчини". Ну і жарти про кращий мінет - це мінет без нагадування.... Але для цього потрібна харизма "відвертого самця".

Але зараз вже дівчата самі відчувають що мене мінетом не здивуєш, і це лише обов'язкова програма. Хоча всерівно не всі смокчуть, але вони й не затримуються =)

Переглядів: 4089 | Додав: Olenochka | Теги: сосати, Мінет | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом