MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Грудень » 7 » (Як Змусити Свого Хлопця Триматися Довше Під Час Сексу
23:38
(Як Змусити Свого Хлопця Триматися Довше Під Час Сексу

Отже, мені соромно але моє сексуальна життя дуже погане. Не через мене, а тому що мій хлопець буквально не може триматися довше двох хвилин. У середньому, проходить напевно, півтори хвилини, перш ніж він кінчає. Каже, що це тому що він відчуває велике задоволення, і він дуже чутливий, але ми пробували рухатися повільно та зупинятися, коли він відчуває, що доходить піку, але це нічого не змінює. Це дійсно дратує, він звісно ставиться до цього,  не дуже серйозно, але для мене це важливо. Хочу будь-які поради про те, як змусити його триматися довше під час сексу?



Я не виню тебе за те, що ти цим засмучена! Секс повинен бути приємним для обох партнерів, і якщо ти не відчуваєш до кінця насолоди, то обов'язково потрібно щось робити, аби змінити це. Передчасне сім'явиверження - це досить поширена проблема у хлопців особливо для секс-новачків. Я не знаю, як давно ви зустрічаєтеся, та коли він вперше почав займатися сексом, але це часто займає багато часу та потребує практики щоб навчитися контролювати такі речі.

Трохи неприємно, що ваш хлопець, нічого з цього не робить, але можливо це дійсно є причиною цього. Може він відчуває себе ніяково чи соромиться того що кінчає так швидко, і замість того, щоб протистояти цим почуттям, він кидає їх в сторону і намагається переконати себе, що це нормально. Це може звучати нерозумно, але хлопці докладають чимало зусиль щоб бути на висоті. Звичайно, він може бути егоїстичним в ліжку, але ее – ви ж його знаєте краще, тому вам доведеться з'ясувати, що відбувається.
Є речі, які ви можете зробити, щоб вирішити цю проблему, ось кілька варіантів:

1. Дрочити в той же день. Це може видатися божевільним, щоб сказати своєму хлопцеві мастурбувати не бачачи вас, але це дуже  може допомогти. Насправді, багато хлопців так роблять,коли хочуть вразити когось в ліжку. Більшість чоловіків потребують кілька годин між сеансами, перш ніж вони знову зможуть кінчати. Змусь його зробити це кілька годин, перш ніж приїде – але не надто рано, тому що він не зможе займатися сексом, але не занадто пізно.

2. Спробуйте більше ласк. Якщо Ви не заграєте, перед сексом. Спробуй змусити його бути близьким до точки евакуляції, роблячи щось ще, наприклад мастурбація чи оральний секс, а потім зупинитись та попросити його зробити щось інше, щоб ви відпочили протягом декількох хвилин, перш ніж почати займатися сексом. Зупинка прямо перед евакуляцією може допомогти. 

3. Зміна позиції. Одне загальне правило для цієї проблеми-змінити позицію, коли він відчуває, що збирається кінчити. В цьому випадку, здається що це все так швидко, що ви не встигнете це зробити, але спробувати в будь-якому випадку треба!.

4. Стисніть його пеніса. стискаючи його члена рукою або пеніс, зупиняє його від евакуляції: “думайте що це шланг, згинайте навпіл, щоб зупинити потік води.

5. Зупинися на секунду. Якщо він відчуває, що збирається закінчити, призупиніться. Буквально перестаньте займатися сексом, а потім поверніться до процесу, коли він відчує трохи більше контролю, через хвилину чи дві. Можливо, вам доведеться спробувати це кілька разів і практикуючи, щоб досягти результату.

Зрештою, я просто хочу сказати : твій хлопець, напевно почуває себе жахливо з цього приводу, навіть якщо він цього не показує. Якщо він відчуває занадто великий тиск, він не буде в змозі щось змінити. Секс має більше зв'язків між розумом та тілом, ніж багато хто з нас думає. Твій хлопець повинен пройти через це, але боятися не варто. Постарайтеся зрозуміти який спосіб підходить вам, щоб насолоджуватися. Удачі!

Переглядів: 1238 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом