MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Червень » 10 » Кінчив на трусики. Чи можна завагітніти?
11:28
Кінчив на трусики. Чи можна завагітніти?

„Мені потрібна порада. Тиждень тому займалася з хлопцем "ніби секс", тобто такий... секс через білизну. Тепер дуже боюся, що я від цього завагітнію. І так насправді сама вже не знаю, чи з нами все в порядку, бо хіба це не дивно, гратися з такими речами?" Аня, 16 років.



На нашому форумі час від часу з'являються питання, подібні до того, що задала Аня. Варто раз і назавжди прояснити всі сумніви і обговорити про щось встидливе  як "секс через білизну".

"Уявний секс", що це насправді?

Для початку пояснимо, що таке цей різновид сексу, про який ми говоримо "ніби" секс", "секс через одяг" або "секс через білизну". Він полягає в основному в тому, що партнери роблять ті рухи, які ми робимо, займаючись сексом, хоча обидва партнери все ще в одязі. Іншими словами, виглядає це з боку як звичайний секс, але не доходить до введення пеніса в піхву.

Не у всіх секс виключно тільки через білизну. Деякі "люблять" через штани, іншими словами зовсім не всі роздягаються, хоча більшість залишаються тільки в трусиках. Варто також додати, що таку форму сексу вибирають, як правило, саме підлітки. Цей вид ласк, як правило використовують тоді, коли ще пара (або один з пари) не готовий до статевого життя.
Під час такого сексу можуть досягти оргазму, як дівчата, так і  чоловіки – більше того, це трапляється досить часто.


Секс через одяг - поширена форма сексу серед підлітків

Багато підлітків соромляться зізнатися в цій формі любові. З одного боку, звісно це зрозуміло – не треба хвалитися всім, що і як ми робимо, деякі речі можна тримати тільки при собі. Але з іншого боку, варто знати що така форма "спілкування" не є чимось поганим, і тут нема чого соромитися! У більшості випадків це ніщо інше, як етап і підготовка до статевого життя. Крім того, є великі переваги саме такого сексу – між іншим, партнери вчаться прислухатися до своїх тіл, того що приносить їм задоволення. Вони вже знають, що таке сексуальний азарт і що робити, щоб інша людина його теж відчула, а це значно знижує рівень нервозності.
Не хвилюйтеся, за те що щось з вами "не так", тому що тертися одне до одного і "вдавати" секс. Це цілком природно і нормально.

Секс через білизну і можливість завагітніти

Ще одне питання, яке дуже хвилює тих хто займається сексом таким чином, це питання пов'язане з можливістю завагітніти. Чи означає це, що можна таким чином віднести "спалилися"?

Шансів на те, що від такого такого сексу справа дійде до запліднення, дуже мало. Для запліднення необхідна, насамперед, сперма яка ПОВИННА потрапити в піхву. Білизна є достатнім бар'єром, щоб так не сталося, крім того, часто у партнера не доходить до еякуляції під час такого статевого акту.

Тим не менш, слід бути обережними. Бо якщо він, буде наприклад в одних трусах та відбудеться еякуляція, в ході якої його член буде спрямований прямо на піхву партнерки (яка не має на собі нижньої білизни), то теоретично, дуже малі шанси на те, що сперма проникне є. Але це дуже мала ймовірність. Щоб уникнути непотрібного стресу, слід уникати таких ситуацій, в основному тому, щоб не хвилюватися протягом наступних кілька днів, чи це не могло привести до вагітності.

Переглядів: 3573 | Додав: Olenochka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом