MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Травень » 13 » Правила Анального Сексу
19:24
Правила Анального Сексу





Скаржаться мої подруги – не їм подобається анальний секс. При найближчому розгляді з'ясувалося, що вони його просто не вміють готувати. Ще при більш близькому з'ясувалося, що чоловіки його не вміють готувати. З зібраної мною статистики майже кожну жінку в молодості намагалися трахнути в попу, і майже кожна відчула біль, шок і дістала страх перед анальним сексом. І тільки, виявляється, деякі відважні особи пішли по цьому тернистому шляху і осягнули всі принади найдавнішого із способів спілкування чоловіків і жінок.

Я не хочу в цьому пості розглядати питання типу «моя дівчина не дає мені в попу шоделать?» або «він хоче його засунути туди, а я падаю в обморок від однієї цієї думки, шоделать?». Я хочу описати кілька важливих і основних правил анального сексу, про яких мало хто знає або згадує, коли справа доходить до справи.


Правило перше.
Анальний секс для жінки гарний після декількох оргазмів. Бажано, щоб серед цих попередніх оргазмів були і кліторальні. Після них вся промежина розбухає і чутливість тіла змінюється. Відчуття при анальному сексі зовсім інші, порівняно з тими, які виникнуть, якщо засунути член в жопу прямо з порогу по холодному.

Правило друге.
Жінки! Лежіть на боці. Підігніть коліна небагато. Тоді ви ні на кого не тиснете, на вас ніхто не тисне вагою тіла, тому саме на боці найменший травматизм і драматизм.

Правило третє.
Больові відчуття в будь-якому випадку. До цього потрібно морально підготуватися і змиритися. При хорошому розкладі вони будуть на самому початку, поки сфінктер не розтягнувся. Самий неприємний момент – коли член ще не увійшов весь, а лише його початок. Саме через дупу у вас є великий шанс випробувати матковий оргазм в чистому вигляді. Тому чим швидше ваш (або чужий) чоловік увійде у вас весь і почне рухатися, тим швидше припиняться больові відчуття і почнеться щось цікаве. Поекспериментуйте з амплітудою рухів, від неї теж дуже залежить, приємно чи буде боляче.

Є ще нюанс: у момент проникнення сфінктер потрібно розслабити, а коли член вже там – навпаки, стисніть сфінктер злегка, це все зведе больові відчуття до повного мінімуму, а легке (увага: легке!) стиснення сфінктер вам дасть той же ефект, що і стиснення піхви – відчуття яскравіші й приємніше. Хто не вміє стискати піхву – йдуть в сад вчити матчастину і тренуватися.

Правило четверте.
Клізма не є настільки необхідним засобом, тому що якщо ваш анальний статевий акт затягнеться, в будь-якому випадку від механічної стимуляції прямої кишки спрацює перистальтика решти кишечника, і ви все одно мінімально забруднитеся. Просто не їжте прямо перед сексом. Якщо ж ви дуже сильно боїтеся вмісту вашої прямої кишки – анальний секс не для вас, забудьте і поставте на ньому хрест, це не для вас. Секс, до речі, взагалі не для гидливих людей.

Якщо не боїтеся – просто заздалегідь приготуйте серветки, а потім відразу в душ. Бридливим чоловікам можна скористатися анальним презервативом – він відрізняється тим, що щільніше звичайного.

Правило п'яте.
Мастило строго обов'язково, і багато. Дуже мило, якщо воно з анестетиком. Про змащення піхви не йдеться, цього швидше за все, буде недостатньо. Я взагалі думаю, що анальний секс без змащення прирівнюється до розряду середньовічних тортур. Тому не пошкодуйте кровно зароблених – купіть мастило.

На останок додам, що сенс анального сексу не тільки в неповторних відчуттях, які не досягти ніяким іншим способом. Є тут ще важливе психологічне: саме так чоловік відчуває повне володіння жінкою, а жінка йому повністю і цілком віддається.

Переглядів: 826 | Додав: Olenochka | Теги: анальний секс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом