MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Вересень » 9 » Ревнощі. Форум для підлітків
14:23
Ревнощі. Форум для підлітків

Михайло, 17 років: Я зі своєю дівчиною чотири місяці. На початку все було чудово, ми добре ладнали. Все стало псуватися, коли з'ясувалося, що моя дівчина підтримує контакт зі своїм колишнім хлопцем, – пишуть одне одному sms-повідомлення, зустрічаються іноді, щоб поговорити. Я дуже ревную до колишнього моєї подруги. Хоча вона запевняє, що їх пов'язує лише дружба, дуже боюся що втрачу її або щось між ними станеться. Не знаю взагалі що робити.



Ми розпочинаємо нові відносини. Все на початку ніжність – магія почуття, цікавість одне одного, метелики в животі, хвилювання і пристрасть. З плином часу доходить до нас, що наш партнер або
партнерка, не з казки зі світу фантазій окремого від реальності. Він або вона має своє минуле....
Іноді трапляється так, що наша друга половина підтримує контакт з колишнім партнером, і тоді у вас можуть виникнути ревнощі. На жаль, заздрість до колишнього партнера або партнеркуи може ефективно знищити наші нинішні відносини.

Ревнощі до колишнього партнера, є досить частим явищем. Спочатку ми намагаємося не підпускати до себе думки, що в житті коханої людини, хтось раніше існував, хтось близький, хто її так само як і ми, торкався, цілував, був довіреною особою найпотаємніших таємниці, ділився з нею своїм життям. Коли з'ясовується, що наша друга половина підтримує контакт зі своїм колишнім партнером, загоряється червоний індикатор. Ми починаємо замислюватися над природою цього контакту: що
це серйозно, тільки дружба? В нашій голові з'являється багато думок, ефективно стримуючи наше життя – думки про те що вони роблять, про що вони говорять, чому так часто пишуть одне одному смс...

Ревнощі колишнього хлопця або колишньої партнерки виникають набагато частіше у відносинах, в яких один з людей в кого не було ще досвіду з іншими партнерами, або це був її перший сексуальний партнер. Тут присутня своєрідна ревність заднього виду, це важливо тому що в даному випадку предметом заздрості є не сама особа колишнього партнера, а досвід, відчуття, емоції, однієї із чужих сторін.

Як перемогти ревнощі від колишнього хлопця, колишньої дівчини?

Щоб перемогти ревнощі до колишнього партнера/партнерки нашої дівчини або нашого хлопця, ми повинні зрозуміти кілька речей.

По-перше, ми в даний момент з людиною. Її попередні відносини розпалися з якогось приводу. Іноді це досить бурхливі моменти, а іноді спокійне розставання, яке випливає із невідповідності партнерів. Так чи інакше, наша друга половина вибрала нас! Чи варто так ревнувати до минулого, яке вже і так не можемо змінити?

По-друге, заздрість може бути пов'язана з нашою низькою самооцінкою. Ми відчуваємо себе нижче, ніж колишні дівчини/хлопця. Варто попрацювати над самооцінкою, саморозвитком. Коли наше життя буде цікавим і повним пристрасті, ми перестанемо відчайдушно боятися втратити партнера і ми зосередимося на розвитоку відносин, ми почнемо щось від себе давати цим стосункам.

По-третє , і найголовніше, наші ревнощі до колишнього хлопця чи колишньої дівчини, можуть викликати в наших стосунках, конфлікти, взаємні претензії, які можуть стати безпосередньою причиною розпаду нинішних відносин.

Пам'ятайте – крапелька ревнощів потрібна в будь-яких стосунках, але її надлишок часто руйнує їх.

Переглядів: 868 | Додав: Olenochka | Теги: ревнощі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом