MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Червень » 25 » Способи Заспокоїти Засмагу
18:50
Способи Заспокоїти Засмагу

Літо, на мій погляд, найкраща пора. Тепла погода, сонце, морозиво, поїздки на пляж, гра в бадмінтон і звичайно що, жодної школи. Хто не любить зїсти скибочку кавуна в басейні? Звичайно, сезон все ще має свої недоліки. Є комарі,свербіж, жар до поту, і сонце змусить вас попектися. Незважаючи на всі попередження про рак шкіри і ультрафіолетових променів, а засмага здається неминучою влітку. Найменша з ваших турбот шукаєте засіб від болю, коли вам доводиться мати справу з стражданням від засмаги! На щастя, є способи щоб заспокоїти сонячні опіки , які можуть вас здивувати.

Щодо сонячних опіків полягає в тому, що це можна запобігти - можна намаститися сонцезахисним кремом і носити захисний одяг, коли ви перебуваєте під впливом УФ-променів. Однак, якщо ви працюєте на вулиці, чи розважаєтеся з друзями, легко забути. Хоча капелюхи зараз в моді, Ви не можете поставити фільтр засмаги вашого обличчя. Всі знають основні методи лікування сонячних опіків: алое і лосьйон. Але можна, та іноді треба, дивитися за тим, що ще можна виправити. Деякі навіть натуральні інгредієнти є у вас вдома прямо зараз. Перевірте ці дивовижні способи, щоб позбутися засмаги і насолоджуйтеся влітку без болю (сподіваюся на це ).

 

 

Огірки

Є курорти на яких покладуть вам огірки на очі, насправді вони знають, що роблять. Огірки мають природний антиоксидант і знеболювальні властивості. Зробіть пасту шляхом змішування охолоджених огіркиів в блендері, а потім прикладайте на засмаглі місця.

 

 

 

Салат

Овочі всі види корисні для здоров'я! Кип'ятити листя салати і тримати у воді. Після охолодження протягом кількох годин—переконайтеся, що він повністю охолоне—використовуйте м'яку тканину або ватні кульки, щоб застосувати рідину для вашої подразненої шкіри.

 

 

Молоко

Коли охолоне молоко наносять його на шкіру, створюється білкова плівка , яка заспокоює сонячні опіки. Йогурт також може спрацювати.

 

Холодний Чай

Зробіть чорний чай та дайте йому повністю охолонути,  використовуйте тканину яку потім покладете на ваш загар. Дубильна кислота в чорному чаї витягує тепло з вашої шкіри.

 

 

Вівсянка

Вівсянка-це більше, ніж просто поживний сніданок. Вівсяна ванна може допомогти заспокоїти свербіння засмаги— пам'ятаєте, коли ваші батьки змусили ВАс прийняти вівсяну ванну, коли у тобе була вітрянка? Ви можете також обернути сухі, сирі вівсяні пластівці в марлю, змочити їх у воді, очистити від вівсянки, використовуйте змочену марлю компрес на опік.

 

 

Оцет Яблучний

Яблучний оцет ванна заспокоює теж. Вона допомагає збалансувати рН засмаглої шкіри, щоб стимулювати зцілення.

 

Соду

Додати соду у ванну, і після замочування, дайте порошку висохнути на вашому загарі, але не висушуйте, щоб заспокоїти вашу шкіру ще більше.

 

 

Гамамеліс

Гамамеліс у яжучий це засіб з вираженими протизапальними властивостями, тому ваша запалена шкіра буде вам вдячна якщо ви намочете ганчірку і прикладете до уражених ділянок.

 

Протизапальні таблетки

Навіщо чекати, поки ти червоній, як лобстер?Як тільки ви відчуваєте , що ваша шкіра починає негативно реагувати на сонці, прийміть  ібупрофен або аспірин, щоб зупинити І намажтеся на сонцезахисним кремом!

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 1055 | Додав: Olenka | Теги: загар, пече зараг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом