MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Червень » 17 » Теми для розмови на першому побаченні
11:30
Теми для розмови на першому побаченні

Сталося – вам вдалося домовитися про зустріч, яка дас поштовх на перший крок, і тепер на тебе чекає побачення! Ти повинен або повинна відчувати радість, але від самої думки про зустріч кидає в жар, думаєш, що не будеш мати про що з ним говорити? Буде жахлива тиша або скажеш що-небудь дурне? Спокійно – звичайно, все не буде так погано.



А точно цього не станеться, якщо ти спочатку прочитаєш цей текст, та дізнаєшся про що насправді говорити на побаченні.

Аби розмова на побаченні пішла гладко

На початку кожен з вас буде на нервах – а точно в ситуації, коли це перше побачення в житті. Не дозволь, щоб стрес тебе зжер живцем – повторюй собі, що це тільки зустріч з кимось, кого любиш і будеш приємно проводити час. Хороші настанови дуже багато значать!

Звісно, є кілька правил, які підвищать шанси на цікаву зустріч. Ось те, про що варто пам'ятати:

Щирість під час розмови на побаченні-це основа

Напевне ти б хотів/ла , щоб інша людина бачила тебе в найкращому світлі. Тому: не бреши і не грай, просто будь собою. Не прикидайся, що у тебе багато грошей, якщо ти їх не маєш. Поводься так, як завжди, просто зберігай оптимістичний настрій і тримай посмішку на обличчі.

Не знаєш, про що говорити на побаченні? Слухай і запитуй!

Якщо будеш дотримуватися цього принципу, шанси на раптову тишу будуть практично нульові. Про що саме йде мова? Пояснює це 15-річна Іванка:

– Дуже хвилювалась перед першим побаченням з Михайлом, найбільш боялася, що запанує така неприємна тиша. Моя подруга порадили мені, щоб я просто розпитувала про деталі, коли він про щось розповідає. І я так і зробила. Він, наприклад казав мені, що у нього є брат і сестра, а я питала, як він з ними ладнає, скільки їм років. Або Михайло розповів про останні канікули, так що випитала, як умовив батьків виїхати, або з ким їхав, що робив. У кінцевому рахунку, було дійсно супер, а сьогодні ми вже разом, – каже Іванка.

Це дуже хороший спосіб розвивати знайомство. Виявляється, фактичний інтерес криється в подробицях розповіді вашого співрозмовника. Замість того, щоб говорити: "Так", запитай "Правда, у тебе є собака? або "Як довго він у тебе є?". Звісно, не зупиняйся тільки на прослуховуванні і допиті. Розвивай тему, кажучи, наприклад, „я Теж хочу собаку. Я мрію про велику, але моя мама каже, що..." Якщо ти зачепиш хорошу тему, може виявитися, що просто не можна аби не говорити!

Теми для розмови на першому побаченні

Це питання, на яке багато хто з нас шукає відповіді – про що взагалі говорити на першому побаченні? Чи є якийсь рекомендований список тем?

Звісно. Завжди актуальні теми наприклад, про школу. Якщо ви ходите в одну школу, то це загальні скарги на вчителя, ймовірно вас це зблизить. Можна також поговорити про фільми, про те, що ви любите робити у вільний час. Так, реально, можна говорити майже про все. Майже, тому що деякі теми варто уникати. І їх список легше виділити, ніж набір "дозволених" тем.

Про що НЕ говорити на побаченні?

Звичайно, про своїх колишніх! Не говори про це з хлопцем/дівчиною з якою ти зустрічаєшся. Навіть, коли здається, що якщо обмовляєш колишнього хлопця-це доказ того, що до нього вже нічого не відчуваєш – дай собі душевний спокій. Якщо він або вона запитає, скажи коротко – "ну так, я мала когось..., але не вийшло". І все, не уточнюй. Ніхто не любить слухати про такі деталі. Крім того, ти знаєш, який радий був би твій/твоя екс, якби дізнався/(-лася), що згадуєте все це під нового знайомства?

Теж не говори... нон-стоп про себе. Побачення-це не монолог, не потрібно весь час говорити наче це презентація. Якщо  починає складатися враження, що це триває занадто довго, – закінчи тему і запитай про щось другу особу.

Уважай також на тему... грошей. Якщо вони у тебе є, це добре, але не зосереджуйся над підкресленням того. Це може бути дуже погано сприйнято.

Складні питання, і ця тиша під час розмови на побаченні

Багато людей задають собі питання, чи розповідати той факт, що дане побачення... перше. А може краще збрехати? На що – ми рекомендуємо щирість. ти можеш зробити так, як 15-річна Іра:

– Коли я зустрілася з Олегом, він запитав мене, на скількох побаченнях я вже була. Я хотіла збрехати, що на кількох, але передумала. Тому я і сказала просто „На одному, і цє зараз. Це моє перше побачення, так що у вас полегшується завдання, не потрібно боятися, що буде гірше". Олег засміявся і сказав, що у мене все відмінно виходить, як на початок. Відчула одразу якесь полегшення, дуже  зраділа, що не брехала, – пише Іра.

Хороший жарт завжди розслабляє атмосферу. Замість того, щоб напружуватися над брехнею, подивися на справу з дистанції почуттям і гумору та будь собою – це завжди працює.

А коли вона настане дивна тиша, якої всі бояться? Тоді, варто сказати просто: „О, ні! Це, напевно той лякаючий момент, про який пишуть в інструкціях про побачення!".  Також можеш посміхнутися і сказати: "Нервова тиша, так?". Щирість-це найлегший шлях до того, щоб зламати важку атмосферу. Удачі!

Переглядів: 868 | Додав: Olenochka | Теги: Побачення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом