MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Грудень » 31 » У Новому Році я обіцяю
19:28
У Новому Році я обіцяю

 

23:59

Стоячи в новорічну ніч перед екраном телевізора з келихом шампанського і слухаючи привітання президента о 23:59, ви колись згадували свої минулорічні бажання? Чи згадували ви коли-небудь те, чого бажали і що обіцяли самому собі рівно рік тому в цю ж саму хвилину? Багато із цього збулось? Чи стали ви тим, ким обіцяли собі стати? Особисто я - ні.

Чомусь так прийнято - вважати Новий рік початком чогось нового і думати, що саме цього року все буде по-іншому. Люди часто обіцяють собі: "В наступному році обов'язково піду в спортзал" або "З нового року починаю вчити англійську", ну і моє улюблене "В новому році почну все з чистого листа". Однак жодних "чистих листів" не буде. Новий рік лише змінює одну чи дві цифри в календарі на найближчі 365 днів. Решта залишається тим самим.

Першого січня (а інколи й пізніше) ми прокидаємося натхненними, з відчуттям того, що все змінилося і почалося нове життя. Однак життя не перезапускається кожного року, а неперервно йде до свого завершення. Немає "нового" і "старого" життя, є тільки одне. Наше.

Новий рік не вплине на те, ким ви станете і чим будете займатись. Вплинете на це тільки ви. Але в житті є речі, які змінити ми не можемо ніяк. Значно логічніше буде побажати в новорічну ніч здоров'я і щастя своїм близьким. Тому, що тут ми вже безсилі й нам не залишається нічого іншого, окрім як вірити в новорічне чудо. У звичайному житті чудес не буває. Проте, розчаровані у всьому й стомлені від буденних проблем, ми все-таки маємо одну єдину ніч на те, щоб загадати бажання і повірити в справжні чудеса. Використайте своє чудо правильно.
Будьте щасливими.

З Новим роком wink

 

 

 

Действия#ВНовомГодуЯОбещаюВ новому році я не обіцяю нічого! 
Буду старатися стати кращою для всіх навколо та для себе самої! 
Хочу і буду старатися радувати тих, хто цього заслуговує! Ставитися до інших так, як хочу щоб ставилися до мене! Буду створювати атмосферу позитиву та щастя навколо себе, бо хочу щоб люди щиро посміхалися і раділи! Адже новий рік - це ще одна можливість змінити себе на краще і дарувати любов оточуючим)

#ВНовомГодуЯОбещаюНовий рік — чудова можливість реалізувати свої ідеї, бажання, добитися успіху. Або просто бути щасливим ще 365 днів свого нового життя у новому році. Кожен рік, або просто день — це чудова можливість змінитися на краще. 
Життя — це мить, тому #УНовомуРоціЯОбіцяю створити ще більше незабутніх, щасливих моментів, знайти ще більше класних друзів, наблизити свої знання німецької мови до ідеалу, почати вивчати французьку, прочитати якомога більше книг англійською, чудово (або хоч постаратися) здати екзамени, зустрітися з дорогими людьми, більше подорожувати, працювати над собою і менше пропускати занять у художній..
А взагалі я просто обіцяю бути щасливою))))
be happy....

приносити тільки хороше в життя інших, успішно здати ЗНО, і поступити куди бажаю. Бути здоровим та щасливим, дотриматись слів, які я дав комусь із близьких, друзів та знайомих. БАЖАЮ ВСІМ РАДОСТІ, МИРУ, ЗЛАГОДИ І НАЙБІЛЬШЕ ЩАСТЯ ТА ЗДОРОВ`Я!!! ТОБІ Я ОБІЦЯЮ : принести тільки радість і незабутні моменти , запалити вогник щастя у твоєму житті , бути щирим і відданим, а також віддати частинку свого серця, тільки для тебе .

 

#ВНовомГодуЯОбещаю
Я обіцяю удосконалити себеВивчати іноземні мовиБільше читатиВідкрити для себе шось новеІ просто стати хорошою людиноюі насолоджуватися цим не легким,але таким класним життям З Наступаючим Новим Роком

 

Переглядів: 1503 | Додав: Olenka | Теги: нр, свято | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом