MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2015 » Березень » 29 » Важливі якості партнерів
15:27
Важливі якості партнерів

Повага 
Повага-це одна з найважливіших речей у відносинах. Бути з тим, хто не поважає тебе це вахливо,він ніколи не змінить свою думку, і ви будете нещасні. Хлопець повинен поважати вас як людину і як жінку. Також має бути повага стосовно вашої думки , тіла і вибору. 
 

Чесність 
Фундамент хороших відносин починаються з чесноти один перед одним. Брехня-це не тільки неправильно, але вона також робить так що потім довіряти досить складно. У відносинах, вам потрібен той, хто буде чесним з тобою і про своє минуле і сьогодення. 
 

Довіра 
Довіра йде рука об руку з чесністю. Якщо хтось не чесний з вами, ви, ймовірно, не можете довіряти їм. Довіра-не просто є, або нема її потрібно заслужити. 
 

Лояльність 
Я була з людиною, яка зраджувала мені протягом багатьох років, і я ніколи не повернусь до такої людини знову. Я знаю, що є кілька випадків, коли люди обманюють один раз, але відчувають себе жахливо і клянуся, що це більше ніколи не трапиться вдруге. Але з мого досвіду і багатьох моїх друзів досвід, зрада не буває просто так і один раз. Якщо хтось не лояльні до вас, вони не заслуговують на вашу увагу. 

 

Гумор 
Почуття гумору є надзвичайно важливим у відносинах, і це, як мені здається, дуже недооцінений факт. Якщо хтось не може змусити вас сміятися, коли у вас буде поганий настрій. Ця людина не має розповідати вам анекдоти весь день або стати ходячим коміком, але ви повинні сміятися та почувати себе щасливою, коли ти в стосунках! 
 

Вміння Йти На Компроміс 
Коли ви знаходитесь у відносинах, вам доведеться йти на компроміс з партнером. Якщо людина не може йти на компроміс з Вами, це досить ясно, що вони мають в глибині душі тільки свої інтереси на рахунок вас. 

Переглядів: 1311 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом