MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Грудень » 8 » Він хоче мене кинути? Завершити багаторічні відносини.
14:23
Він хоче мене кинути? Завершити багаторічні відносини.

У цьому записі ви знайдете 6 сигналів, які свідчать про те, що Ваші відносини не мають майбутнього.



 

Іноді трапляється так, що відносини, які спочатку були дуже добрі, починають псуватися. Почуття починають гаснути, і пара а не одне з одним, живе ніби пліч-о-пліч. Не кожен підпускає до себе думку, що це вже кінець. Деякі люди можуть обманювати місяцями, і навіть роками! У цьому пості ми представляємо 6 сигналів, які свідчать про те, що Ваші відносини не мають майбутнього.

1. Нудиться з тобою. Вільний час ви найбільше проводите в більшому колі, і бачення спільної поїздки лякає вас. Протягом тривалого часу, проведеного разом, вам немає про що говорити, тому ви просто дивитеся телевізор або переглядаєте фейс на своїх телефонах.

2. Ви часто сваритеся. Хоча сварки трапляються в будь-яких відносинах, вони не в усіх схожі. Якщо  сперечається практично через все, одночасно намагаючись поранити в ,,боротьба за домінування над іншою людиною, то ці відносини, швидше за все, не має майбутнього.

3. Віддаєте перевагу проводити час окремо. Коли ви разом, ви віддаєте перевагу зустрічатися в більш широкому колі, але насправді кожен з Вас віддає перевагу проводити вільний час по-іншому і краще окремо. Це чіткий сигнал, що Ваші відносини не мають майбутнього.


4. Дивиться за іншими. Він що хвилини повертає голову на інших дівчат, а ти вішаєш око на красенів, які поруч. Немає нічого поганого в тому, що хтось на когось погляне, але якщо це трапляється регулярно то в такому разі то сумно, а разом з цим з'являється флірт-  це вже гірша справа.

5. Ти бачиш у своєму хлопцеві тільки недоліки. Навіть якщо він має якісь переваги, то Ти звертаєш увагу тільки на ці погані речі і його помилки, які завжди йому витикаєш. Він також не говорить нічого хорошого, а на Твою адресу звучать тільки звинувачення.

6. Сама не знаєш, чому ти з ним. Ти вже звикла до того, що ви разом, але насправді ти не знаєш, чому. Можливо, що почуття пройшли, але ніхто з Вас не має в собі достатньо мужності, щоб завершити ці відносини.

 

 

 

 

Переглядів: 784 | Додав: Olenochka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом