MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Вересень » 10 » Вона сказала: Що пропали почуття
11:33
Вона сказала: Що пропали почуття

Автор, її не повернути. Її не повернути. ЇЇ НЕ ПОВЕРНУТИ! Вона пішла сама. Вона пішла - їй і повертати.
Якщо ти хочеш їй допомогти повернутися до тебе, то просто піди назавжди з її життя



Відносини будують 2 людини. Вона їх не будувала. Можливо ти і робив дурні речі, але вона тебе сама наштовхувала на ці помилки своєю неуважністю до тебе та відсутністю цікавості.
Запам"ятай! Ніякі косяки не можуть зруйнувати сильні відносини.

Насправді у мене був подібний випадок, коли дівчина пішла також незрозуміло, також був її якийсь друг. Також я пообіцяв собі , що ця дівчина стане моєю протягом року. Через пів року, я домігся , але не став повертати, тому що мені вона вже була не потрібна. Я зрозумів, що якщо це сталося раз, то може бути і другий раз.

Зараз вона виїхала за кордон до хлопця. Ми досі з нею на зв'язку і цей зв'язок не тільки дружній. Вона постійно шукає щось, що знаходиться трохи далі від неї. Я думаю, що той хлопець за кордоном буде відчувати теж саме, що і я кілька років тому. Дівчина дуже романтична, добре вихована. Але ось такий у неї вітер в голові, і це абсолютно нормально. Вона навчила мене не бути страждальцем, за що їй велике спасибі. Через неї я став більше заробляти, щоб довести їй, що можу. Через неї я став краще одягатися, став відповідальніше і так далі.

Прекрасна ваза ваших відносин розбилася. З чиєї вини не важливо. Важливо що вази вже немає - є осколки.
Їх можна зібрати, склеїти клеєм момент, і буде майже як до цього. Але:
1. Задовбешся збирати, поріжеш руки і не факт, що все знайдеш;
2. Це не буде вазою. Це буде стрьомна купа уламків з клеєм;
3. І як ти не клей - одразу чи поступово - але цілої вази вже не буде. Так, ти мав на вазу величезний вплив. Але вона розбилася... на-завжди.

Просто прийми це як чоловік. Кожен чоловік хоч раз це пережив.

Ось тобі, автор, метафора: уяви собі, що ти приготував свій улюблений суп. І забув його на тиждень. Суп запліснявів. А тепер ти намагаєшся його їсти, і кажеш нам "суп мене розлюбив! Я від нього блюю. Допоможіть!!! Я його дуже люблю. У мене з ним стільки було...як його з'їсти, не облювавшись?" А відповідь-ніяк. Померло все. Ти нічого не зробиш вже. Готуй новий суп, а цей вилий на смітник життя

Що тобі робити в першу чергу:

1. Ти олень. З'ясуй, чому.
2. Баба повія. З'ясуй, чому.
3. Починай довічний ігнор цієї баби. Веди себе так, ніби її немає, не було і ніколи не буде в твоєму житті.
4. Знайомся, дзвони, ходи на побачення і трахай інших баб.

Тепер про те, виправити свої косяки.

1. Навчися відрізняти повію від нормальної жінки.
2. Знижуй значимість кожної баби до рівня 2-3. Інакше не зможеш керувати відносинами.
3. Розберися в темі "чому відносинами повинен керувати чоловік".
4. Навчися керувати відносинами.
5. Навчися зваблювати баб.
0. Якщо ти дочитав: Уяви ситуацію, що ти її повернув.
Що буде далі? Приємно тобі? Що відбувається в розумі?

Сварки в стосунках -  добре чи погано?

Давай дивитися ширше - завжди потрібно тримати баланс емоцій. Ти не можеш тримати стосунки весь час на позитиві.
Сварки - це розкачка відносин, це негативний заряд, який також необхідний, як і позитивний.
Людям не може бути комфортно та спокійно весь час, бо немає двох абсолютно однакових людей. І кожен має свою думку, і кожен може інакше дивитися на одне і теж.

У житті є величезна кількість ситуацій, речей, або людей, які нас не влаштовують і вже давно. Наприклад: — Відносини, які давно в тягар. — Робота, яка давно набридла. — Бізнес, який приносить одні збитки. Але з невідомих причин ми чіпляємося за борт корабля, який тоне в надії, що він колись попливе, витрачаючи на це нерви, час, гроші. Зрозуміло, якщо брати до уваги якості  – «терпіння і труд, все перетруть», необхідно проявляти завзятість і не здаватися.

Але в цьому випадку повинен бути індикатор–показник — точні терміни виконання цілей. Уяви, чи далеко в реальному житті пропливеш на тонувшім кораблі або поїдеш на трупі. Тут ніхто не сумнівається в твоїй завзятості в досягненні цілей, просто цілі іноді бувають помилковими. Досвід тисяч учасників форуму, каже тобі тільки про те, що санчас (ігнор) і т10д (забути дорогу людину) були придумані не просто так. Через якийсь час ти зрозумієш та побачиш інших, кращих дівчат і захочеш бути з ними. А поки твоя образа на неї і гормони тримають тебе в такому стані.
Все це моя суб'єктивна думку. Прислухатися чи ні, вирішувати кожному.

Буду радий якщо через 2-3 роки ти повернешся сюди і напишеш про те, як круто склалося твоє життя і яка в тебе гарна баба.

Переглядів: 968 | Додав: Olenochka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом