MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Листопад » 12

Ящо Бог створив світ, він напевно створив його так щоб всім - значить і нам, було добре.
Якщож  Бога немає, то давайте самі будемо жити так щоб нам було добре. Для того щоб нам було добре нам треба любити один одного, нам потрібно щоб була любов. А Бог і є любов, так що ми знов вернемся до Бога.
Кожний із нас осмислюючи своє життя задавався питанням, "що я тут роблю ?" . І чи роблю я те що хоче від мене той хто послав мене. Питання погодьтеся звучить важко, але стає набагато простіше якщо переформолювати питання в " Що мені робити?" . Так, ми не можемо знати для чого ми живем , і тому неможливо було би нам знати що робити і чого не робити, якщо у нас з вами не було бажання блага, це бажання вірно вказує нам що робити. І це саме благо, якого бажає наша душа , дано нам в любові.
Життя наше - не наше, бо  знаходиться воно в руках того що послав нас, значить ціллю життя не може бути тільки наше благо, ціллю його може бути тільки те чого хоче Отець, а він хоче любові всіх до всіх, того само в чому наше і все загальне благо. Значить щоб бути нам з вами щасливими нам потрібно тільки одне : любити всіх, і добрих і злих , либити не перестаючи і неперестаючи будем щасливими. Ви певно запитаєте мене "Чому я маю любити злих?". Тому що істинно знає любов той що любить людей не приємних і ворожих, в цьомуж провіряється істинна любов в любові до ворогів. Я  скажу вам що той що носить у серці любов буде бачити її навіть у самій найзлішій людидині. І достатньо сказати що ви любите її як побачите що обличчя її розцвітне. Тому що любов є у кожному, тільки дайте їй розкритися.
Все життя ми хочемо собі добра, і ми його знаходимо, якщо ми правда шукаємо його там де воно є - в любові до Бога і до людей. Це відчуття рішає всі противоріччя життя, і дає  найбільше благо людині, його знають усі люди, це відчуття любов.  Любов і є життя і не життя смертне,  а життя бездонне і вічне. Тому що любов перетворює смерть в привида, і перетворює життя безсмисленне в щось осмисленне і із нещасного робить щасливе.
В чомуж така велич любові ? А в тому що дає людям благо, бо зєднює нас із Богом. Бо тільки в любові відкривається Божественна сутність.
Брати і сестри любіть Бога вашого понад усе, і любіть ближнього свого як самого себе .

Переглядів: 968 | Додав: Olenka | Дата: 12.11.2016 | Коментарі (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом