MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Травень » 5 » Моя НЕАмериканська мрія
11:43
Моя НЕАмериканська мрія


Сьогодні Франківськ зустрів своїх гостей теплою зливою. Це, мабуть, найкраще привітання. 
Ще зранку я писала про те, що чекаю від сьогоднішньої прем'єри позитиву, мотивації і багато інформації. Тепер в мене в голові стільки думок, що не можу привести все до ладу, але хочу писати прямо зараз і якомога швидше виставити це все на загальний огляд. 
Що таке «Американська мрія»? Це не просто фільм, який змушує задуматися. Цей фільм змушує думати. Побачте суттєву різницю. 
Сьогодні протягом 90хв розбилися мої ілюзії, я сміялася, плакала, слухала і закарбовувала в пам'яті найважливіші тези, будувалися нові пріорітети і цілі, і прокинувся справжній материнський інстинкт (хотілося нагодувати Володимира Мулу). Жарти жартами, але всю дорогу до дому я укладала всю інформацію, бо вона хаотично і безперервно рухалася в моїй голові і заповнювала мій емоційний стан чимось новим і незбагненним. Я йшла під проливним дощем і на безлюдній вулиці повторювала в голос вислови, які почула. Лише зараз помітила, що сиджу перед компом в мокрих макосінах. 
- Став мету і крок за кроком йди до неї. 
- Вчися. Не шкодуй себе. Не шкодуй часу. Не шкодуй зусиль. 
- Кожен твій крок – це рух вперед. 
- Не зважай на те, що подумають інші. Просто роби. 
- Май свою позицію. Не бійся висловлювати свою думку. 
- Будь собою. 
До біса прості і заїжджені вислови. Не треба закочувати очі і думати про те, що вже тисячний раз це чуєте. Я далеко не перша, хто це пише, і зовсім не остання. Але саме у «Мрії» ви відкриєте ці речення для себе так, як до цього ніхто інший такого не робив. 
Час пролітає непомітно. Фільм завершується. Діалог продовжується. 
І якщо на прес-конференції я ставила питань стільки скільки хотіла, то тут просто слухала. Я теж так хочу працювати. Так і буде. 
На початку вечора Микола Васильков сміливо заявив, що автори започатковують новий стиль у кінематографі – мотивувальне кіно. Після фільму, запропонувала Миколі ввести ще й новий термін у літературу – Васильковий стиль. Хто читає його статті, і подивиться стрічку, той зрозуміє про що я. 
Не думайте, що десь там, за океаном вас чекає легке життя, безтурботність і неймовірне багатство. Руйнуйте стереотипи, бо в іншому випадку ви зазнаєте розчарувань і втрат. 
А поки мені залишається подякувати авторам за цей вечір, за спілкування, за мотивацію. Щось змінилося у моїй свідомості. То, мабуть, ваша праця зовсім недаремна. Спасибі.

 

Переглядів: 747 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом