MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Тести » Тести для дівчат!!!
Тести для дівчат!!!
knopainfoДата: Неділя, 09.09.2012, 16:38 | Повідомлення # 1
Administrator
Повідомлень: 2626
http://www.igrydlyaditey.com.ua/test-dlya-divchatok-online-gra/411/
 
knopainfoДата: Неділя, 09.09.2012, 16:38 | Повідомлення # 2
Administrator
Повідомлень: 2626
Яук враженян справляєте на хлопців
http://lubov-plus.org.ua/rozvahy....loptsiv
 
girlorgДата: Пятниця, 07.11.2014, 09:45 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Коли Ви востаннє займалися сексом?

А) Що означає коли?! Я і зараз їм займаюся!
Б) Ой! Я і не знав(ла), що той раз був останнім...
В) Точно не пам'ятаю. Швидше за все, ще до серпневої кризи, але вже після деномінації.

Який ваш пол?
А) Прекрасний
Б) Паркетний
В) Важко відповісти

Чи використовуєте Ви протизаплідні засоби?

А) Завжди
Б) Ніколи
В) Тільки під час статевого акту

Чи трапляються у Вас затримки...?

А) Місячних
Б) Місячних виплат зарплати...
В) Розумового розвитку

Чи тягне Вас...?

А) На історичну батьківщину
Б) На солоненьке
В) На осіб протилежної статі

Чи відчуваєте Ви нудоту?

А) Тільки під час перегляду теленовин
Б) Схоже, це єдине, що я зараз відчуваю
В) Якщо Ви маєте на увазі відповідний роман Жан Поль Сартра, то я його відчуваю і при тому дуже глибоко

Чи немає у Вас відчуття, що звичні запахи і смаки останнім часом якось змінилися?

А) Точно. Той "Орбіт", який я почав(ла) жувати минулого тижня зовсім перестав пахнути і на смак зовсім не те
Б) Ніби ні! Горілка як пахла, так і пахне! І смак такий же. Давайте про всяк
випадок зараз ще раз перевірю...
В) Не знаю. Нічого не нюхав. Нічого не жував. Все сидів в Інтернеті і відповідав на ваш безглуздий тест

Злічіть Ваші результати:

1-ше питання: а) - 15, б) - 5, в) - 0.
2-ге питання: а) - 15, б) - 0, в) - 5.
3-є питання: а) - 0, б) - 15, в) - 5.
4-те питання: а) - 15, б) - 0, в) - 5.
5-те питання: а) - 0, б) - 15, в) - 5.
6-те питання: а) - 5, б)- 10, в) - 0.
7-ме питання: а) - 5, б) - 0, в) - 10.

Якщо ви набрали:
0-20 - Ви не вагітні і ніколи таким не будете. ...Хоча спробувати все одно варто. А вже якщо зовсім нічого не вийде - спробуйте клонуватися. Це зараз модно.
20-70 - Навіть, якщо Ви і вагітні, то тільки трохи, зовсім небагато. А може це у Вас просто такий склад характеру?
70-95 - Можемо Вас привітати. Ви ось-ось внесете свій внесок до вирішення
демографічної кризи. Чекати залишилося зовсім небагато. Можливо, зхватки почнуться ще до того, як Ви встигнете натиснути Alt+f4. Якщо народитися хлопчик, назвіть happyfucker`ом - Вам-то все одно, а мені буде приємно)))
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:58 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
 
girlorgДата: Пятниця, 09.01.2015, 19:39 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Як ввести батька в ступор:
1. Запитай,скільки тобі років.
2. Засікай час

Результат у коменти
 
girlorgДата: Вівторок, 13.01.2015, 20:21 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 1717
Склади своє ім'я
a: любиш випити
б: тебе всі хочуть
в: ти хворий (а) на голову))
г: любиш випити
д: класно цілуєшся ...
Е: - ти любиш потусити.
Є: в тебе легко закохатися
Ж: ти не дозволиш іншим
говорити, що тобі треба
робити)
З: у тебе приваблива
зовнішність і характер
И: дуже класна (ий)))
І: ти чудовий (на) в ліжку
К: люди тебе обожнюють
Л: ти дикий (а) і скажений (а)
М: тебе всі люблять
Н: цілуєшся найкраще у світі
О: любиш випити
П: божественно цілуєшся
P: ти самий (а) популярний (а)
серед свого кола спілкування
С: дуже класна (ий)))
Т: в тебе легко закохатися
У: ти вірний (на) тим кого
любиш
Ф: тобі подобається
остуджувати запал
Х: ти не будеш судити
поверхово
Ц: у тебе дуже своєрідний
погляд на життя
Ш: ти не дозволяєш іншим
говорити, що тобі треба
робити
Ю: завжди готовий (а)!!
Я: любиш себе))))
 
OlenkaДата: Субота, 24.01.2015, 14:58 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285

1,Ви весела людина, якій подобається підтримувати атмосферу легкості. Ви вмієте радіти простим речам: улюбленій страві, предмету інтер’єру і гарній погоді. Швидше за все, ви любите мандрувати. Ви доброзичливі і чуйні. Але не забувайте, що якщо і вам коли-небудь буде нелегко, то не потрібно соромитися і попросити про допомогу.
Ви практично повністю зосереджені на своїй кар’єрі і дуже пишаєтеся своїми досягненнями. Ви дійсно можете добитися успіхів, до яких прагнете, але задумайтесь, чи дійсно це все, чого ви хочете від життя.
Безумовно, ви – неординарна людина і вельми цікаві оточуючим. Ви артистичні і у вас добре виходять багато речей. З нічого ви можете зробити щось. Не дивно, що вам не нудно і вдома, на самоті, але не забувайте іноді повертатися зі світу ідей і фантазій “на землю”.
Ви артистичні і дещо драматичні. Вам подобається самовиражатися у творчості. З одного боку, ви доброзичливі і відкриті, але з іншого – дуже закриті і неохоче ділитеся своїми переживаннями і роздумами. Можливо, ви вважаєте, що ніхто не здатний цілком зрозуміти вас, але якщо ви все ж почнете ділитися своїми почуттями з іншими, то побачите, що так набагато легше, і вони готові у відповідь ділитися своїми переживаннями з вами.
Ви дуже активна і зайнята людина. Ви прагнете наповнити кожен день продуктивністю. Це дуже похвально, але не забувайте і про відпочинок і розслаблення як для душі, так і для тіла. Чи здатні ви дозволити собі просто розслабитися в понеділок, якщо у вас немає невідкладних справ? Якщо привчити себе зупинятися і відпочивати складно, спробуйте на початку захопитися якимось хобі, котре приносило б і розслаблення, і приємний, а може і корисний результат.
Ви – впевнена у собі людина. Увага до деталей – ваша відмітна риса. Вам важливо, яке враження ви справляєте на оточуючих і тому ви завжди дуже зібрані, але в вашому будинку і авто панує безлад. Робити гарне враження, звичайно, приємно, але і втомлює. Пам’ятайте: світ далеко не завжди спостерігає і оцінює! Спробуйте розслабитися і почути свої справжні бажання: чого ви насправді хочете від життя?
Ви дуже сентиментальні, для вас велике значення має сім’я і друзі. Ви готові приділяти їм стільки часу, скільки потрібно і вони знають, що можуть повністю покластися на вас. Постарайтеся не забувати і про себе, адже це, насамперед, Ваше життя. Можливо, в глибині душі ви жадайте нових вражень, пригод, цікавих подій. Не бійтеся іноді подумати і про себе і спробувати втілити свої мрії в життя.
Ви яскрава і весела людина. Але хоча спілкуєтеся ви легко, самооцінка у вас дещо занижена і ви нерідко турбуєтеся про тривіальні речі. Вам варто було б навчитися приймати і цінувати себе. Вас точно не назвеш організованою людиною. Подумайте про самовираження.
Ви досить невибагливі і вмієте задовольнятися малим. До того ж, вмієте багато чого робити руками, ремонтувати, лагодити і таким чином часто допомагаєте друзям і знайомим вирішувати проблеми. Вам нескладно догодити, а самі ви любите робити приємне іншим. Але пам’ятайте, що в житті іноді можна і приємно побалувати себе, ви цього варті!
Ви врівноважена людина, яка цінує стабільність, якість і увагу до деталей. Так, перш ніж що-небудь придбати, ви завжди вивчіть характеристики та відгуки. Зайвого ви купувати не схильні, тільки те, що необхідно і практично. Вам важливо відчувати себе в безпеці у всіх сфера життя. Не виключено, що у вас є приховані таланти, які ви так і не розвинули, бо не бачили практичної цінності. Своїми проблемами ви не схильні навантажувати близьких і друзів, але пам’ятайте, що всі ми люди і немає нічого поганого в тому, щоб покладатися один на одного і шукати підтримки у важкі хвилини.
 
OlenkaДата: Субота, 24.01.2015, 15:11 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Тест – дерево. Характеристика особистостіПропонуємо Вам популярний тест – дерево. Уважно подивіться на дерева і виберіть те,  яке найбільш привабливе для вас.Не думайте про це занадто довго, оберіть, і дізнайтеся, що ваш вибір говорить про вашу особистість.Результати :1. Ви щедра і моральна людина. Ви завжди працюєте над самовдосконаленням. Ви дуже амбітні і маєте дуже високі вимоги. Люди можуть подумати, що спілкуватися з вами складно, але для вас це не так просто бути тим, ким ви є. Ви дуже багато працюєте. Ви працюєте, тому що ви хочете поліпшити світ. У вас є прекрасна здатність любити людей, поки вони не зашкодять вам. Але навіть після розчарування Ви все ще любите їх. Дуже небагато людей можуть оцінити все, що ви робите, і на що заслуговуєте .2. Ви весела, чесна людина. Ви дуже відповідальні і турботливі про інших. Ви в роботі з головою щодня і приймаєте багато рішень, пов’язаних з нею, бо це – ваші обов’язками. Ви дуже хороша особистість, і люди приходять, щоб довіритися вам. Ви яскрава, дотепна особистість, здатна швидко приймати рішення. У вас завжди є цікава історія.3. Ви розумна і розсудлива людина. Ви великий мислитель . Ваші думки та ідеї є найбільш важливими. Вам подобається обдумувати теорії, аналізувати різні точки зору і твердження. Ви інтроверт. Ви любите спілкуватися разом з тими, хто любить думати і вчитися. Ви проводите багато часу, думаючи про мораль . Ви намагаєтеся зробити те , що правильно, навіть якщо більшість людей не згодні з вами.4 . Ви прониклива людина-філософ. Ви унікальна особистість з відкритою душею. Поруч з вами немає жодного навіть трохи схожого на вас. У вас гарно розвинена інтуїція та вміння знаходити вихід із різних ситуацій. Вас часто не розуміють , і це може завдавати вам болю. Вам потрібен особистий простір. Ваша творчість потребує розвитку, вона вимагає поваги інших. Ви є людиною, яка ясно бачить світлі і темні сторони життя. Ви дуже емоційна особистість.5 . Ви – впевнена в собі, незалежна людина. Ваш принцип у житті – лідерський. Ви дуже самостійна особистість і знаєте, як залишатися сильним для себе та близьких людей . Ви точно знаєте, чого ви хочете, і не боїтеся досягнення вашої мрії. Єдине, чого ви вимагаєте від людей – це чесність . Ви досить сильні, щоб сприймати правду, якою б болючою вона не була для вас.6 . Ви – добра, чутлива людина. Люди ставляться до вас дуже добре. У вас є багато друзів і ви любите допомагати їм. У вас тепла і яскрава аура, яка змушує людей відчувати себе добре, коли вони поруч з вами. Кожен день ви думаєте про те , що ви можете зробити, щоб стати кращим. Ви бажаєте бути цікавим, проникливим і унікальним. Більше, ніж хто-небудь ще в світі, ви прагнете любити. Ви готові навіть любити тих, хто не любить вас.7 . Ви – щаслива та незворушна людина. Ви чутлива особистість, вмієте слухати і не осуджувати інших. Ви вірите, що у кожного є свій власний шлях у житті. Ви відкриті для нових людей і подій. Ви дуже стійкі до стресу і рідко хвилюйтеся. Як правило, ви дуже розслаблені. Вам завжди вдається добре провести час.8 . Ви – чарівні і енергійні. Ви весела людина, яка  знає, як змусити людей сміятися. Ви живете в стані гармонії із Всесвітом . Ви повні спонтанності та ентузіазму. Пригоди – це для Вас, особливо, якщо вони закінчуються непередбачувано та неочікувано.  Ви завжди залишатися вірним собі. Ви цікавитесь багато чим і глибоко досліджуєте цікаві вам теми.9 . Ви не втрачаєте оптимізму і щасливі. Ви вірите, що життя є дар, і намагаєтеся досягти якомога більше. Ви цінуєте життя і пишаєтеся своїми досягненнями. Ви любите рідних і близьких людей і готові пожертвувати заради них багато чим. У вас дуже здоровий підхід до життя. Стакан для вас наполовину повний. Ви можете використовувати будь-яку можливість, щоб пробачити, вчитися і рости, тому що ви вважаєте, що життя занадто коротке, щоб чинити інакше.
 
OlenkaДата: Субота, 23.04.2016, 22:15 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
БЕЗКОШТОВНИЙ ТЕСТ НА ВИЗНАЧЕННЯ ОСОБИСТОСТІ
https://www.16personalities.com/uk....ystosti
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Тести » Тести для дівчат!!!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом