MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Тести » Тест про свою сексуальну можливість
Тест про свою сексуальну можливість
girlorgДата: Пятниця, 26.07.2013, 17:24 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
З допомогою цього тесту можна за 3хв дізнатись про свою сексуальну можливість.Як пише сайт :

Этот уникальный тест дает достаточно точную информацию о том, как сложится в дальнейшем твоя сексуальная жизнь и любовные отношения с партнерами. Он содержит очень интимные вопросы, поэтому не рекомендован для прохождения детям до 16 лет.

Если же ты готов пройти его весь, то не пожалеешь. Тест использует в своей основе испытанную систему алгоритмов и опробован в Америке на тысячах тестировавшихся. Главное - отвечай честно, не обманывай себя и тогда получишь очень точный результат!!!!

Провірився сам........
Реальна шняга
http://damochka.ru/sex-test/?id=2104148
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:50 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Сексуальність дівчини
Виявляється, про представниць прекрасної статі багато чого можна дізнатися, якщо мати відомості про їх нижню білизну. Сексуальність дівчини за трусиками оцінюється не тільки за моделями, але і за кольором. Певні переваги в туалетах давно стало традицією будь-якої сучасної дами. Мода диктує всім, як, коли і що носити. Однак не всі дівчата йдуть за актуальним брендом і популярними тенденціями. Деякі створюють свій стиль в одязі, в тому числі і в області нижче талії. Але сексуальність дівчини по трусиках можна спрогнозувати, навіть, незважаючи на такі особливості.
Сексуальність дівчини можна визначити за трусиками.
Виявляється, про представниць прекрасної статі багато чого можна дізнатися, якщо мати відомості про їх нижню білизну. Сексуальність дівчини за трусиками оцінюється не тільки за моделями, але і за кольором. Певні переваги в туалетах давно стало традицією будь-якої сучасної дами. Мода диктує всім, як, коли і що носити. Однак не всі дівчата йдуть за актуальним брендом і популярними тенденціями. Деякі створюють свій стиль в одязі, в тому числі і в області нижче талії. Але сексуальність дівчини по трусиках можна спрогнозувати, навіть, незважаючи на такі особливості.

Сексуальність дівчини за трусиками характеризує її ставлення не тільки до конкретних статевих контактів, а й взагалі до пристрастей в інтимному житті. Якщо не орієнтуватися на випадковий вибір нижньої білизни або бідний гардероб, або трусики для повсякденного носіння, а також на туалети, призначені для менструального циклу, то можна відстежити закономірність переваг.

Сексуальність дівчини за трусиками чорного кольору вказує на прихований темперамент або скупу прояву почуттів, у тому числі і в ліжку. Такі пані вельми практичні і не кидають грошей на вітер, а в інтимному житті спираються на універсальність, тобто для них, як правило, не має значення зовнішній вигляд партнера, якщо тільки він не стежить за собою в плані чистоти одягу та особистої гігієни. У першу чергу дівчата, що носять чорні або темно-сірі трусики, дивляться на перспективи тривалих стосунків, і тільки потім при позитивному рішенні погоджуються на статеву близькість. Проте деякі особи можуть ховати під манірністю і строгістю схильність до екстравагантних вчинків. Тому сексуальність дівчини за трусиками такого кольору може мати на увазі пристрасть до заняття сексом в незвичайних місцях.

Сексуальність дівчини за трусиками рожевого та блакитного кольору також має деякі особливості. В основному такі представниці слабкої половини людства потребують романтики і постійного зізнання у коханні, причому не тільки від одного хлопця, але і від багатьох чоловіків, яких вони схильні розглядати в якості потенційних статевих партнерів, нехай навіть це ніколи не збудеться. Головне для них - підвищена увага до своєї персони. Червону білизну носять лише сміливі жінки

Сексуальність дівчини за трусиками червоного кольору говорить сама за себе. Така пані активна в будь-яких сферах життя. Вона не упустить жодної можливості показати як себе, так і свою нижню білизну. Дівчина з червоними трусиками готова до екстремального сексу, причому навіть з незнайомцем або поверхнево знайомим кавалером.

Сексуальність дівчини за трусиками зеленого кольору або різнобарвними також піддається роз'ясненню. Такі жінки люблять різноманітність, але не обов'язково вона має бути розкутою або без будь-яких суворих обмежень. Головне для них - міняти партнера, що називається під себе, а коли мета досягнута, їм стає нудно, і вони вирушають на пошуки нової жертви. Виняток становлять дівчата з зеленими трусиками, для яких пріоритетним є кар'єра.

Сама непередбачувана сексуальність дівчини за трусиками білого кольору. Справа в тому, що це універсальний колір, тому підходить будь якій дамі, і одягнути цю нижню білизну можна по кожному випадку, будь то урочистий прийом або похід в лазню. Проте варто пам'ятати, що саме такий колір не викликає у протилежної статі належну реакцію. Звичайно, якщо прикрасити нижню білизну мереживами, то можна домогтися сексуального ефекту і від білих трусиків.

Як повідомляють психологи, раніше вважалося непристойним дарувати чоловікові спіднє, але часи змінилися. Популярний білизняний бренд провів опитування і з'ясував: чоловіки жадають отримати в подарунок красиву білизну. По-перше, багато хто з них навіть не знає, де її купити, по-друге, білизну, подаровану жінкою, їм носити вдвічі приємніше, по-третє, чоловіки беруть у подарунок білизну тільки від дівчат, на яких будують плани.
Запрошую переглянути статті по темі - панчохи:
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Тести » Тест про свою сексуальну можливість
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом