MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Тести » Настільні ігри для дівчат
Настільні ігри для дівчат
OlenkaДата: Вівторок, 01.11.2016, 20:58 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Діксіт 

Колода спеціальних карт з дуже загадковими картинками. 
Із чим у вас асоціюється якір посеред пустелі? Засохлий дуб з букетом квітів? Замок, що відлітає на повітряній кулі? Граючи в Dixit, ви відкриєте нові грані власної уяви, краще пізнаєте своїх друзів, по-новому поглянете на звичні та не дуже звичні речі. У кожному раунді на вас чекають черговий сюрприз і вибухи сміху. 

Правила гри Діксіт прості – кожному роздається по шість карт. Гравець вибирає одну карту і придумує їй назву. Це може бути слово, фраза або навіть, якщо хочете, ціла історія: "запаморочлива перемога", "листівка", "відкриття сезону", "метаморфоза", "водопровідники", "Дракула", "Летючий голландець", "Ронні – дочка розбійника" – це не далеко ще найекстравагантніші назви. Потім карта кладеться на стіл обличчям вниз, усі інші шукають серед своїх картинок що-небудь відповідне і теж кладуть взакриту на стіл. Той, хто загадує, перемішує їх і розкладає в ряд. Тут найголовніше зберігати незворушність і утриматися від коментарів. А це не завжди буває просто – якщо на фразу "легкий сніданок" вам викладають задумливого велетня, що поїдає будинки, погодьтеся, складно утриматися від сміху. Останні повинні вгадати початкову картинку. Це дуже весела гра – будь упевнена! 

Краща пляжна гра 

Соло 

Існує ціле сімейство ігор зі схожими правилами: Мау-мау, Японський дурень, Соло, Уно, Божевільна вісімка, Шведське Руммі. Правила дуже прості. Кожен з гравців прагне першим позбавитися від карт в руці. Карту можна викладати, якщо вона збігається або за кольором, або за значенням з покладеною перед нею. Але весь азарт до цих ігор вносять карти спеціального призначення. Які примушують всіх гравців здійснювати не те, що вони планували і змінюють хід гри часто в непередбачувану сторону.
І ось тут "Соло" - явний лідер з собі подібних ігор. У колоді "Соло" більше карт і, що найголовніше, велика кількість різних типів спеціальних карт, деякі з яких є тільки в цій грі. Наприклад, карта "Міняємось по колу" залишить всіх гравців без тих карт, які були у них на початок ходу. 

Краща вечірня гра 

Час вередливих відьом 

Вам доведеться стати учасниками запаморочливої гонки відьом на мітлах!
Ваша мета? Перемогти в гонці і першим перетнути фінішну межу. Киньте кубик, відновіть правильну формулу – і вперед. Майте на увазі, що комбінації бувають двох типів, залежно від кольору: оранжеві, які включають турбо-режим, і чорні, які дають відьмам заклинання і хитрі трюки. Вибір за Вами!
Гарна пам'ять, сміливість і підступність – ось ключ до перемоги!
Спробуйте пограти в цю гру вночі – найвідповідніший час для чаклунства і пригод сьогодення безстрашних відьмочок. 

Краща романтична гра 

In Love 

Ця гра - перше змагання закоханих, у якому вони зможуть помірятись силами і спокусити один одного, грати і любити... 
Але перш за все, виграти приз! 
Щоб виграти нагороду, вказану в бонус-карточці, необхідно виконати місію - зібрати такі ж кольорові символи, як і ті, що вказані у твоїй картці. Ці кольорові символи вказані на кожній картці. Щоб виграти картку, і відповідно, символ потрібно пройти випробування, правильно відповідаючи на питання або точно виконуючи вказану дію. 
Гру виграє той, хто першим збере своє поєднання кольорів. Він дізнається, який приз приховує його Бонус-картка, яку він зможе повісити в красивій намагніченій рамці, що входить до комплекту гри, до тих пір, поки не отримає свій приз. 

Краща сімейна гра 

Хроміно 

Гру, в яку можна навчити грати всю сім'ю. Відмінна дачна гра, наприклад. 
Оновлений варіант класичного доміно – тільки цифри тут замінені кольорами. Кожна фішка складається з трьох кольорових комірок, а викладати нову фішку на стіл необхідно так, щоб дві комірки збігалися за кольором з сусідніми. Перемагає гравець, який першим  позбавився від своїх фішек-хроміно. 

Найвеселіша гра 

Бабло і гармати 

Пограбування століття позаду, і удачливі нальотчики вже сидять за столом переговорів на покинутому складі і використовують як аргумент свої вірні стовбури. 

Кожен раунд цієї гри на стіл вивалюється декілька пачок банкнот. Потім кожен для себе, викладаючи на стіл відповідну карту сорочкою вгору, вирішує, чи буде він стріляти на цей раз або просто візьме когось на понт. Після всі різко наставляють один на одного стовбури в надії, що той упірне під стіл і вважатиме за краще залишитися без грошей, але і без поранень. Смільчаки влаштовують перестрілку, і ті, кому вдалося уникнути поранення, ділять порцію здобичі між собою. Ті ж, хто упірнув під стіл, не отримують грошей і поранень, але залишаються з клеймом ганьби. 

Після восьми раундів ті, що залишилися в живих підраховують свої долі, розлучаючись з деякою сумою за кожне своє клеймо ганьби. І найбагатший з живих виходить з гри «Бабло і гармати» переможцем. 

Такі рекомендації Always щодо ігор цього літа! Але ти можеш запропонувати і свій, адже настільних ігор зараз дуже багато, і лише ти можеш скласти свій особистий рейтинг.
 
OlenkaДата: Четвер, 05.01.2017, 19:06 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Грали з хлопцем в карти на бажання ... 
"Картковий борг - це святе!" - Сказав він. Через годину бігав по будинку нафарбований в міні-спідниці, прозорому пеньюарі і в білих панчохах. 
(Те незручне відчуття, коли твій хлопець нафарбований краще ніж ти) 
Вжився в роль. Не цілував ...: "У мене ж помада!" 
Загравав і пристрасно покусував губи .. 
Знайшла свій фетиш
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Тести » Настільні ігри для дівчат
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом