MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Архів Форуму » Зачіски на випускний 2013
Зачіски на випускний 2013
girlorgДата: Пятниця, 26.04.2013, 23:52 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Зачіски на випускний
 
OlenkaДата: Субота, 03.09.2016, 08:52 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Ось і все, залишилось зовсім трішки, через декілька днів ми переступимо поріг нового вищого навчального закладу! Як не крути, але час швидко промайнув!
Все наше життя пов'язане зі школою. Школа, там все вперше. Перший урок, перша оцінка, перший теплий погляд кинутий на тебе однокласником, перший твір, перша догана, перше кохання! Чим дорослішим ти стаєш, тим ближче і рідніше тобі все, що пов'язано зі школою.
Лише 3 місяці тому. ми ходили до школу, готувалися до ЗНО, сиділи за партами не слухаючи вчителів, сиділи в інтернеті, прогулювали з останні уроки вигадавши різні безглузді причини! Домашні завдання робили на перервах! Раділи! За півроку готовились до ЗНО! Завжди Юлії Вікторівни просили відмінити урок! Уроки української мови ми не дуже любили, пробували прогуляти, а коли нас знаходили ми з здивовано запитували: «А що в нас зараз мова?», або: «А, що не цей кабінет?», але дуже вдячні Олені Миколаївні за її старання які вона вкладала в нас! 36 кабінет - скільки там всього трапилось і скільки там залишилось таємниць! Директор Олена Василівна - людина з великої літери, яка все робить для того, щоб учні школи вчились в належних умовах! Наталя Вікторівна завжди показувала себе суворим завучем, але всі ми знали яка вона насправді добра та щира людина! Ми всі починаючи з 1 класу чекаємо коли в нас буде випуск, а коли настає ця мить в нас на очах сльози і ми ніяк не хочемо прощатися зі школою, ще б на трішки затриматись в цих стінах, хоч на мить! 11 років у школі як не говори, були чудовими! Багато спогадів, приколів, сьогодні ми сумуємо за тим що було! Тому що не буде вже такого Бази - клоуна якого так хотілося прибити деколи! Ні в кого вже не буде боліти нога і він за цього не зможе писати! Не буде вже наших футболістів! І не буде сперечок, сварок! І не буде вже тих селфі на уроках! Тепер буде все по-іншому в кожного з нас! Тепер всі ми порізно, окремо! В кожного з нас своя особиста дорога!
Через декілька днів ми будемо студентами. Тепер попереду нас лише навчання здобуття професії. Тепер не буде все як раніше, все стало зовсім іншим. Тепер буде студентське життя, нові приколи і смішні історії, тільки у кожного з нас тепер свої, а не як раніше все в одному класі, в одних стінах!
Хто б що не казав, але в школі як не крути все таки було крутооо. Пройдуть роки і ми всі знову зустрінемось! Зайдемо в школу, у наший клас, сядемо за парти і на декілька секунд знову відчуємо учнями нашої школи! Згадаємо все, посміємось і знову розпрощаємось на декілька років! І цих одинадцять років назавжди залишаться в пам’яті в кожного з нас!
«11 клас! Випускники 2016 року!»
 
OlenochkaДата: Неділя, 06.05.2018, 11:08 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Мої хороші ось уже майже рік як ми з вами пішли різними шляхами за цей рік кожен з нас здобув якісь успіхи ви мені за 9 років стали як ріднінаш клас був особливий хоча і були сварки,непорозуміння,але ми завжди знаходили вихід із любих обставин .А пам’ятаєте як ми перший раз прийшли на перший дзвінок,як Неля Степанівна провела перший урок і яка йшлазнами 4 для нас щасливі роки,за ці 4 роки вона стала для нас другою мамою.І ось і настав випускний молодшого класу Неля Степанівна із сльозами на очах непобоялася віддати нас у 5 клас у руки Євгенії Петрівні.А саме Євгенія Петрівна готувала нас до дорослого життя з нами йшли також і інші вчителі які для нас стали най найріднішіі навчили нас багато нового яке нам на сьогоднішній день пригодилося.Ми зроку в рік йшли все вище і вище і пронесли із собою знання.І ось настав 9 клас наше перше і останє ”перше вересння”це час коли ми останій для нас раз почули перший дзвіночок.Але ми не сумували адже в нас був попереду цілий рік.За цей рік ми стали однією сімєю ми підтримували один одного як могли за цей рік ми разом готувалися до ДПА нам у цьому допомагали вчителі і ось наш останій дзвіночок до якого ми готувалися і чекали з нетерпінням але ми тільки тоді зрозуміли коли стояли на урочистій як дуже помилялисяу нас у всіх були сльози на очах школа проводжала нас піснею у доросле життя і нас із сльозами на очах завели батьки останій раз у наш рідний клас який став для нас дорогий ,а пам’ятаєте як ми ховалися у шкавчики на уроці музики...як ми вивалили двері ,як втікали з уроків ,як завжди сварилися але дуже швидко мирилися........
І ось настав для нас довгоочікуваний день до якого ми готовилися цілих 9 років наш неповторний випускнийКожен до цього дня готовився як міг манікюри,зачіски,макіяж,прикраси,сукні і звичайно костюм і ось ми стоїмо на урочистій лінійці кожен був дуже красивим.Непобоюся повторитися але признайтеся що для нас цей день був довгоочікуваний.Уся школа плакала і ми також .За цей час поки ми були на урочистій лінійці ми згадували усе це що було з нами 9 років.І ось настала наша остання мить невже це все?Мабуть наше дитинство у цей час скінчилось і ми із сльозами пішли у доросле життя !
Незабувайте наше шкільне життя,адже воно особливе і неповториться більше ніколи! Пам’тайте що нас клас був особливим .
І я сподіваюся що ми будемо і надайше і спілкуватися,і зустрічатися!
P.S дуже сильно люблю вас
 
OlenochkaДата: Неділя, 01.07.2018, 11:01 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Коханий зайчик мій вітаю з Випускним тебе, 
Бажаю добиватись своєї цілі, завжди та всюди, 
Бути впевненим в собі 
Йти вперед та не здаватися, 
Ще тобі здоров*ячка бажаю як у козака 
Щастя, радості кохання
Щоб завжди тобі везло у всьому, 
Ще тобі бажаю вірних друзів та надійних щоб завжди з тобою всі були, 
Також ще бажаю любові, віри, та надії, 
Щоб завжди ти посміхався
Та ніколи ти не сумував, 
Бо ти найкращий в світі, 
То залишайся ти таким же Сильним, добрим, та красивим, 
Все що забажаєш хай здійсниться Щиро бажаю я тобі
І всього, всього, всього найкращого тобі, 
Мій дорогенький та коханий чоловічок)))
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Архів Форуму » Зачіски на випускний 2013
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом