Olenka | Дата: Пятниця, 14.10.2016, 16:59 | Повідомлення # 1 |
| Це може видатися трохи божевільним, але якщо подумати про відчуття при орзамі, то це ніби в перший раз відкрити для себе нову функцію в телефоні.
Ви здивовані і невизначені спочатку , тому що ви ніколи не відчували щось подібне раніше. Хоча спочатку може бути трохи страшно, дуже хвилюючий момент насправді
.
Я відчула вперше 7 місяців тому, я мастурбувала через трусики і було дуже приємно. Я робила це майже кожну ніч, перед тим як лягала спати. Це було дуже заспокійливим і робило мене спокійною. Таке м'яке і тепле відчуття. Але цю ніч я відчувала себе... інакше. Замість того, щоб заспокоїтися як зазвичай, терла інтенсивніше і сильніше. Я не хочу вдаватися в подробиці, але після 15 хвилин у мене був мій перший в житті Оргазм. В цей момент подумала, що знайшла щось абсолютно унікальне, щось прекрасне але настільки таємне, що тільки я знала про це.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 19.10.2016, 21:37 | Повідомлення # 2 |
| Не всі жінки відчувають оргазм, тим паче дівчата, твоя фізіологія може тобі таке подарувати після родів, або в гіршому випадку після змін партнера))
|
|
| |